PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473753}

Uczciwy przekręt

Leverage
2008 - 2012
7,6 3,6 tys. ocen
7,6 10 1 3598
Uczciwy przekręt
powrót do forum serialu Uczciwy przekręt

powiem więcej najlepszy z dotychczasowych ... polecam

ocenił(a) serial na 7
mrkrys

ma ktoś może napisy do 3 sezonu bo tu są http://iitv.info/uczciwy-przekret/ ale nie do wszystkich odcinków

ocenił(a) serial na 8
mrkrys

Parker zdecydowanie za dużo gada a do tego sporo się zmieniła. Nie ma już zimnego robota który nic nie kuma :D

ocenił(a) serial na 10
jaskowski

a nie wie ktoś, gdzie mogę znaleźć 3 sezon z napisami ? bo w większosci stron są tylko do 6 odcinka ; / albo jak sie dodaje napisy ?

ocenił(a) serial na 10
patt_pm

mam 3 całe sezony z napisami więc napisy mogę wysłać mailem jeśli ktoś potrzebuję;)

ocenił(a) serial na 8
patt_pm

napiprojekt ;p i sciaga kazde napisy..o ile sa na necie ;)
a c odo serialu :) Zajefajny ! Parker o wiele lepiej prezentuje sie w 2 i 3 sezonie, w 1 byla jak by duchem...za Sofie i Natem jakos nie przepadam...za to Eliot to jest gosc ;D jest..charakterystyczny :P

ocenił(a) serial na 7
Don_Jaras

takie same mam odczucia co do bohaterów :P chociaż Hardisona też lubię, fajny ma głos ;)

en89

Parker jest fenomenalna!
Szkoda, że ten serial jest tak mało popularny mimo wszystko. 3 sezon znakomity, najlepszy! Czekam z niecierpliwością na kolejny ;)))
POLECAM oczywiście ( ;

ocenił(a) serial na 3
kingap5

Tak szczerze powiedziawszy to nie rozumiem tych zachwytów. Już po pierwszym odcinku wiadomo jest co to za serial, kolejne tylko bardziej mnie dobijają -niskich lotów zabijacz czasu. Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwage ale ma bardzo wiele wspólnego ze starym dobrym kiczowatym A-Team. Może w troche bardziej współczesnych realiach. Jeśli ktoś liczy na coś bardziej ambitnego to w tym serialu na pewno tego nie znajdzie. Nie lubie takich produkcji - zero wspolnego z rzeczywistością, na wszystko trzeba przymykać oko, zli ludzie są glupi jak cepy, a nasza kochana ekipa genialna i wszystko przewidująca. Ja się poddaje, zacząłem to oglądać bo nastąpiła mała posucha w serialach i szukałem czegoś do obiadu ale na pewno nie bedzie to Leverage.

ocenił(a) serial na 10
Brat_Dextera

masz coś do Drużyny A?? życie Ci niemiłe??

ocenił(a) serial na 8
Brat_Dextera

Shut up fool !!
Oczywiscie ze ma podobną struktórę jak A Team, ale co z tego? serial jest mocny :D