Znalazłem coś takiego:
"The second season will run in two parts: a nine-episode summer season followed by a further six episodes in the winter. No airdates for the winter half-season have been announced. On August 27, 2009, TNT announced Leverage had been renewed for a fifteen episode third season."
Czy dobrze rozumiem, że następne sześć epizodów będzie zimą dopiero? A trzeci sezon będzie liczyć 15 odc? Hmm?
Dokładnie.. Konkretnie bodajże wznowią serial w połowie stycznia.. Szczerze mówiąc nie wiem po co to robią..
A napisy rzeczywiście by się przydały
Prośba do tych, którzy robili wcześniej polskie napisy do Leverage. Zróbcie proszę do odcinków 5-9 drugiego sezonu:)
nie kumam jak niektorzy tlumacza seriale ( które sa dla mnie osobiscie tragiczne) a nie tlumaczyć takiego kozackiego serialu;D wcześniej tlumaczone były przez serialnik & najeczka i mam nadzieje ze znajda czas i przetlumacza ;D
Dzięki wielkie, czekam na następne, mam nadzieję że się pojawią:) Super robota:D:D pzdr
Cóż może jak już przetłumaczyli 5 to z reszta w miare szybko ruszy.. mam nadzieje..
Mam nadzieję, że niedługo coś ruszy, bo e07 to rewelka, najlepszy w tym sezonie:)
prawie zawsze jak po marudzę to pokazuja sie napisy XD mam nadzieje ze do odcinka 9 pokaza sie szybciej:)