PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473753}

Uczciwy przekręt

Leverage
2008 - 2012
7,6 3,6 tys. ocen
7,6 10 1 3597
Uczciwy przekręt
powrót do forum serialu Uczciwy przekręt

Co dalej?

ocenił(a) serial na 10

Znalazłem coś takiego:
"The second season will run in two parts: a nine-episode summer season followed by a further six episodes in the winter. No airdates for the winter half-season have been announced. On August 27, 2009, TNT announced Leverage had been renewed for a fifteen episode third season."

Czy dobrze rozumiem, że następne sześć epizodów będzie zimą dopiero? A trzeci sezon będzie liczyć 15 odc? Hmm?

ocenił(a) serial na 10
Zizou

no raczej tak XD ale mnie martwi brak napisów do ocinków XD

użytkownik usunięty
Zizou

Dokładnie.. Konkretnie bodajże wznowią serial w połowie stycznia.. Szczerze mówiąc nie wiem po co to robią..

A napisy rzeczywiście by się przydały

ocenił(a) serial na 10

Prośba do tych, którzy robili wcześniej polskie napisy do Leverage. Zróbcie proszę do odcinków 5-9 drugiego sezonu:)

użytkownik usunięty
Zizou

Popieram :)

ocenił(a) serial na 10

nie kumam jak niektorzy tlumacza seriale ( które sa dla mnie osobiscie tragiczne) a nie tlumaczyć takiego kozackiego serialu;D wcześniej tlumaczone były przez serialnik & najeczka i mam nadzieje ze znajda czas i przetlumacza ;D

użytkownik usunięty
MastaBlasta

I jak na życzenie napisy do 5 odcinka:D

ocenił(a) serial na 10

Dzięki wielkie, czekam na następne, mam nadzieję że się pojawią:) Super robota:D:D pzdr

ocenił(a) serial na 10
Zizou

bez kitu;D jestem mile zaskoczony ;D dzieki stokrotne ;D

użytkownik usunięty
MastaBlasta

Cóż może jak już przetłumaczyli 5 to z reszta w miare szybko ruszy.. mam nadzieje..

ocenił(a) serial na 10

i dalej wszystko stoi w miejscu...;((

ocenił(a) serial na 10
MastaBlasta

Mam nadzieję, że niedługo coś ruszy, bo e07 to rewelka, najlepszy w tym sezonie:)

ocenił(a) serial na 10
Zizou

prawie zawsze jak po marudzę to pokazuja sie napisy XD mam nadzieje ze do odcinka 9 pokaza sie szybciej:)

ocenił(a) serial na 10
MastaBlasta

Wniosek: marudź częściej:D

ocenił(a) serial na 10
Zizou

już są napisy :P:P marudzenie pomoglo hehe

ocenił(a) serial na 10
Maianna

teraz trzeba czekać na dalsze odcinki;// ;((

ocenił(a) serial na 10
MastaBlasta

ktoś wie jak tam sprawa z napisami wyglada;)? bo na napi projekt do 10 odcinka sciagane sa napisy do odcinka 9;)