PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473753}

Uczciwy przekręt

Leverage
2008 - 2012
7,6 3,6 tys. ocen
7,6 10 1 3598
Uczciwy przekręt
powrót do forum serialu Uczciwy przekręt

i to naprawdę zabawne, ten serial powinien mieć dopisaną komedię do gatunków bo zdecydowanie na to zasługuje. Świetnie rozpisane postaci(Parker i Hardison rządzą) do tego polewkowe dialogi i orginalne, różniące się od siebie przekręty. Chyba najlepszy rozrywkowy(wesoły, niezobowiązujący intelektualnie:p) serial sezonu.

Groucho

Si, si, popieram :-) Ja brechtam na tym non stop :-)))

ocenił(a) serial na 8
Groucho

Serial wyjątkowy, który koniecznie trzeba oglądać z przymrużeniem oka. Jeśli zbudujemy sobie taki dystans do przedstawianej tam rzeczywistości to czeka nas świetna zabawa. Dowcipne dialogi, wartka akcja, czasem cięte riposty i ciekawe, charakterystyczne (wręcz lekko przerysowane - celowo) postaci. W końcu jakiś ciekawy serial dla dorosłych widzów z dozą inteligentnej fabuły. 9/10.

ocenił(a) serial na 8
topjes

Dodam jeszcze, że serial ma jedną z najlepszych ścieżek muzycznych, jakie kiedykolwiek słyszałem w serialach - dźwięk bardzo zróżnicowany, klimatyczny - generalnie dobrany idealnie!

topjes

Zgadzam się serial na prawdę świetny, bardzo zabawny postac Parker niesamowita. Juz dawno nie ogladałam tak dobrego serialu o takiej tematyce. dwa sezony w trzy dni obejrzałam i nie mogę sie doczekać na kolejne odcinki.