PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473753}

Uczciwy przekręt

Leverage
2008 - 2012
7,6 3,6 tys. ocen
7,6 10 1 3597
Uczciwy przekręt
powrót do forum serialu Uczciwy przekręt

Podobny do angielskiego serialu "Hustle" i wydaje się jakby na nim wzorowany. Oba fajne ale "Hustle" dostaje u mnie o oczko wyżej.

ocenił(a) serial na 6
alexvonrybka

Zgadzam się. Hustle nie jest taki "amerykański" i mniej w oczy rzucają się bzdury wynikające z fabuły, która też jest w sumie bardziej zawiła i lepiej napisana. Ale z nudów można obejrzeć.

użytkownik usunięty
harry_82

O, to dzięki za info - bo po prostu "mózg mi w poprzek staje" przy tych bzdurach z "Leverage", ale sam pomysł jest świetny - chętnie bym obejrzała coś mniej absurdalnego, ale w podobnych klimatach. :)

ocenił(a) serial na 6
alexvonrybka

A mnie się bardzo kojarzy z A-Team :)
Zrozpaczeni ludzie w potrzebie i garstka śmiałków-wyrzutków, którzy im pomagają i ratują dzień. W odcinku S01E08 Hardison na koniec wypowiada słynną kwestię Hannibala: I love it when a plan comes together!

ocenił(a) serial na 8
alexvonrybka

tak bardzo pragne obejrzeć hustle, ale nigdzie nie ma dobrze dopasowanych polskich napisów.. :( Pierwsze odcinki chcialabym calkowicie rozumiec, reszte to bym juz z eng subtitles sobie obejrzala..

kalambury1008

ja już jestem przy 6 sezonie Hustle, które jest wyśmienite no i mam nadzieję, że Leverage będzie czymś przynajmniej dorównującym:)