PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=499261}

Uderzenie

Impact
2009
5,9 1,5 tys. ocen
5,9 10 1 1519
Uderzenie
powrót do forum serialu Uderzenie

Mimo, że w filmie nie ma zbyt wiele akcji, a większość czasu zajmują dialogi to ma w sobie coś co nie pozwoliło mi się nudzić i dotrwać do końca. Fajny też pomysł z tym, że trafiony został księżyc a nie jak w większości tego typów filmu Ziemia. Ogólnie rzecz biorąc to film można śmiało obejrzeć i raczej nie będzie się zawiedzionym, chociaż fani filmów typu Armageddon mogą się trochę nudzić ;)

ocenił(a) serial na 6
lucas86

Nie bylem pewny czy ten film na ktory mielisny przyjemnosc ogladac Na Axn w piatek i w sobote . Nie jest to kino widowiskowe ale ponoszenie aut przedmiotu było orgnialne czasem mialem wrazenie ze troche bajkowe .Moj problem polegal na tym ze nie znam na technkia kosmosa ten naukowy jezyk filmnie troche go nie rozumiałem ale oglólnie niezle.

kinoman85

Polecam słownik języka polskiego. Składasz zdania, jak nie przymierzając jakiś murzyn, co zamieszkał w Polsce.

ocenił(a) serial na 6
Falas

Czasem popełniam błedy bo szybko pisze ale tym razem sie nie zgodze .

kinoman85

"było orgnialne czasem"; "ze nie znam na technkia kosmosa ten naukowy jezyk filmnie". Poza dużą ilością literówek, składnia nieraz nie zrozumiała i do tego PRZED ŻE w tym przypadku stawia się PRZECINEK.

Nie jestem nauczycielem języka polskiego czy "cuś", ale czasem można poprawić niektóre rzeczy przed wysłaniem wypowiedzi, zwłaszcza jak system podkreśla błędy :D Nikt przecież Cię nie goni :D

A tak poza tym nieraz mnie wkurza jak się szpeci nas rodzimy język. (nie mówię tu o tobie.

Pozdrawiam i bez urazy :D