PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Ślub

ocenił(a) serial na 8

Nadrabiam właśnie odcinki, oglądam 53 odcinek i zastanawiam sie czy Rosselena wie o ślubie cywilnym Rodriga z Lusianą?

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Nie wie, ale niedługo się dowie. A propos Violety już się cieszyłam gdy mówiła, że te rzeczy po ślubie więc z tym czymś nic nie będzie a tu zonk.

użytkownik usunięty
Selena_Evrillo

no właśnie ale zawsze tak jest , a ten Marcial i tak pewnie ją zostawi coś tak czuję , dostała co chciał to teraz może zwinąć żagle

Jemu nie tylko o to chodziło, prawdziwa z niego szuja.

użytkownik usunięty
cocco03

a o co niby jeszcze? on to wygląda jak jakiś nie dorobiony

ocenił(a) serial na 8

Z tego co mnie wiadomo, on jest żonaty i ma dzieci. Oszukuje Violetę, ponieważ szuka informacji o Piekle i chce je od niej wyciągnąć. Tyle wiem:)

użytkownik usunięty
petit_fleur

ooo !!!!!!! a to debil, od początku wiedziałam ze coś kombinuje , biedna Violeta

ocenił(a) serial na 5

Hmmm ... a ja myslalam, ze stary, brzydki, ale szczery :/

dropsik417

a tu masz stary, brzydki i fałszywy ;)

petit_fleur

on bedzie z violeta

petit_fleur

No dokładnie palant głupi.

cocco03

kto taki

magazynier_48

Marcial

cocco03

on bedzie z violeta.

magazynier_48

Teraz może jest, ale później na pewno nie.

cocco03

a zkim bedzie violeta.

użytkownik usunięty
cocco03

a to może Violeta będzie z tym kumplem Lorenzo ?

Nie, to na pewno nie będzie Fabian.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

No nareszcie coś się konkretnego działo. Tylko, że Luciana jakoś szczególnie się nie broniła, bardzo chciałam żeby Rodrigo wytarmosił za kudły te trzy ździry. Nie powiedziałabym żeby tak od razu dał się przekabacić ale wyszło jak wyszło. Podobało mi się jak powiedziała mu żeby poszedł sobie do Gali i gdy próbowała wyjść tak ją szarpnął (to było dla mnie takie powiedzmy romantyczne). Nie mogę się doczekać po co on do niej przyszedł. A Wioletta dobrze, że zareagowała na to uderzenie bo myślałam już, że puści jej to płazem.

ocenił(a) serial na 7
Selena_Evrillo

Coś tam się broniła, uważam że jak na nia to i tak dużo było. Dobrze mu powiedziała, niech sobie idzie do Gali... Cały czas było jak on jej to nie kocha i nic ich nie rozdzieli a nawet nie chciał jej porządnie wysłuchać po wszystkim. Po tej minie w drzwiach to napewno nic miłego nie będzie na początku jutrzejszego odcinka. Zawsze mnie wkurzają te odcinki w telenowelach jak główni sie rozstają ;(
A co do Violetty to zgadzam sie z Tobą, bardzo dobrze ze jej oddała. Może teraz będzie lepiej dobierać sobie facetów. I wkońcu era Marciala sie skończyła :D

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

Niestety Cię rozczaruję ale oglądając co który odcinek do przodu to ten paszkwil był jeszcze w 101 odc.

Selena_Evrillo

Według mnie Luciana dobrze się zachowała, bo Rodrigo nie chciał słuchac jej wyjaśnień, chciała tylko wiedzieć czy oskarżenia są prawdą. Ale mnie wnerwiały Juli i ta cała Roselena, wydłubałabym jej te gały.

cocco03

dobrze ze lula z nikim nie bedzie.

cocco03

a czemu aja po dwa odcinkni

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Ale te wątki wszystkie się dłuuugo ciągną...

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Chyba jestem za głupia na ten serial bo wogule nie rozumiem Rodriga. Najpierw mówi Lucianie, że z nimi koniec a jak sie dowiaduje, że ta chce się rozwieść to ma do niej pretensje o to że nie walczy o ich miłość :( jedyny plus dla niego to to że poszedł do Lastry i mu przywalił :)

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

Dokladnie... zachowanie Rodriga jest dziwaczne, tak to można nazwac :/ Niby konkretny powod rozstania dla Rodriga- klamstwo a teraz wychodzi na to ze niby chce do niej wrocic rozmawiaja a pewnie dojdzie do rozwodu ;/ rozumiem gdyby sie rozwiedli nie wyjasniajac sobe nic i po jakims czasie zdali sobie z tego sprawe ze trzeba bylo rozmawiac a tak to jestem ciekawa jak to sie potoczy nie czytam spojlerow i dlatego tak gdybam :P wiem tylko ze oni sie rozejda i chyba nie beda zyc w dobrych stosunkach wiec mysle ze powod rozejscia powinien byc konkretny oczywiscie dlatego ze nie wyjasniony przez obie strony. Nie czytajac spojlerow lepiej sie oglada bo z zaciekawieniem ale uwazam ze watki w tej telce zadlugo sie ciagna ;/

p_o_n_

Też go nie rozumiem, przecież nie chciał słuchać jej wyjaśnień, miał to daleko w ....

cocco03

lula z kimsc bedzie.

magazynier_48

Z Maximinem...

użytkownik usunięty
devilll2305

co? na pewno nie...

devilll2305

hahaha :D co sobie będzie żałował młodych dziewczynek ;)

cocco03

Dokładnie, niech ma misiaczek :)

użytkownik usunięty
devilll2305

a jak ją dusił hahah.... to było dobre

użytkownik usunięty
p_o_n_

dokładnie i jak tu zrozumiem facetów , jeszcze będzie sobie pluł w brodę jak Luciana podpisze papiery rozwodowe