PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Babeczki napiszcie mi co sie dzialo w 4 ostatnich odcinkach ? Chodzi mi o czwartek i piatek, moje
dekoder sie zbuntowal i nic mi nie nagral :( Widzialam tylko koncowke, jak Gala upila sie w barze,
przywiozla ja policja i Rodrigo mowil Patriciowi, ze chce sie z nia rozwiesc.

ocenił(a) serial na 8
dropsik417

Mozesz nadrobic odcinki oglądając je w necie :) Ja nie mam mozliwosci ogladac ich emisji w tv wiec zostaje mi ogladanie ich w necie :)

ocenił(a) serial na 5
madzia124

Mozesz podac link?

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Jak chcesz to napisze Ci w wiadomości prywatnej zeby czasem nie zaczeli usuwać tak jak kiedyś z innych stron a dla niektórych jest to jedyna możliwość ogladania tej telenoweli :)

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Jeszcze ostatnio z checia bym poogladala, ale teraz widze, ze przez te 4 odcinki kompletnie nic nie poszlo do przodu i dalej sa flaki z olejem (chociaz "minelo" 5 miesiecy) to nie mam ochoty na nadrabianie reszty :/ nawet te smieszne bole Luciany mnie nie interesuja.
A moze wiesz co puszcza po tej szmirze ? Z checia przerzucila bym sie juz na cos nowego :)

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Z tego co czytam na profilu TV4 na fb to możliwe że AMORES VERDADEROS ale to tylko opinie ludzi. Polska zakupiła tą telenowele ale nie wiadomo na jakim pójdzie kanale. Ja nadal licze na Amor bravio choć raczej sie na ta telenowele nie zanosi :(

p_o_n_

Mnie za bardzo AV nie przekonuje....

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Mnie też dlatego liczę na cud w postaci Amor bravio :)

p_o_n_

Tak to byłby prawdziwy cud :)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Mnie również. Na palcach jednej ręki mogę wyliczyć aktorów tej telki, których lubię. A obecność w obsadzie Sebastiana Rulli... No cóż, pozostawię bez komentarza,by nie urazić jego fanów.

petit_fleur

I na dodatek ta co grała Antonietę w TDA...jakoś nie trawię jej.

użytkownik usunięty
p_o_n_

a co to za telka ?