PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Alexia i Mateo

ocenił(a) serial na 8

Te dzieciaki są przesłodkie! :) Mateo już malutki mi sie podobał a teraz jeszcze bardziej :) ma taka słodką buzię ten jego uśmieszek mmm.... Jest taki mądry a jak pracuje wytrwale i to jego krzyczenie kiedy sprzedaje gazety i zacheca do kupna :))))) A jak bardzo chciałby iść do szkoły... niestety nie może ;/ Żyje w całkiem innych warunkach niż Alexia ale przynajmniej ma dużo ciepła i miłości :)))) Alexia na początku nie przypadła mi do gustu taka dziwna mi się wydawała ale teraz zmieniam zdanie na jej temat jest bardzo fajna dziewczynką. Wygadana i zabawna. Jest w sumie jeszcze dzieckiem ale widać, że jest silna i nie przejmuje sie zbutnio złym zachowaniem matki. Widać, że wychowywana w lepszej rodzinie, uczęszcza do szkoly, przyzwyczajona do luksusow :)
Spotkanie Alexsi z Mateo było bardzo fajne jak sie zapoznawali podawajac sobie rece chlopiec tak slicznie sie usmiechnal he ladnie wygladali wtedy :)) teraz ta sytuacja w ktorej poszli sie razem bawic :) widac ze sa otwarci nie wstydza sie w ogole :) dziwie sie tylko ze Rodrigo puscil sama Alexie z Matem i ze razem ze starcem nie poszli z nimi. Ciekawa jestem jak potoczy sie dalsza akcja z pszczolami i co zrobi Alexia z medalikiem Matea. Szczerze myslalam ze to ten medalik naprowadzi na rozpoznanie Matea jako synka Luciany. Jestem ciekawa kolejnych odcinkow tymbardziej ze nic nie czytam dalej :) a pozostalo chyba 12 odcinkow nie?

madzia124

Tak, Mateo i Alexia to dwa słodkie dzieciaczki :) Mateo jest taki uroczy :)
A Rodrigo i don Chelo nie poszli z nimi, bo don Chelo stwierdził, że to nie jest daleko i będą ich widzieć... ;)
Wszystkich jest 165.

jagodajulia

za tydzien juz koniec bedzie.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No w sumie tak... ale pomyślałabym, że Rodrigo wolałby jednak iść razem z córką ;)

ocenił(a) serial na 6
madzia124

jak dla mnie Mateo jest słodki a za Alexią jakoś nie przepadam..
wie ktoś może jak nazywają się dzieci które grają Matea i Alexie ?
Bo szukałam w obsadzie i nie znalazłam :(

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Ciekawe ile mają lat... bo pewnie wiecej niż 5 nie?

madzia124

Ja tą małą lubię. Jest słodka.

ocenił(a) serial na 8
nm_1996

Fajnie rozmawia z Brygidą :p a ta ma do niej bardzo dobry stosunek :) szkoda, że nie pokazują spotkań małej z dziadkiem bo z babcią niby bylo krótkie spotkanie, z Matilde, Conny

madzia124

Jeszcze będzie z dziadkiem spotkanie ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Nie mogę się doczekać :))) ogólnie uwielbiam sceny z tą małą i Matea :))

madzia124

Chyba nawet w poniedziałek będzie scenka u Torreslandów, ale nie jestem pewna ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No to pozostaje mi tylko czekać :) Od momentu kiedy Luciana zaszła w ciąże i po tych 5 latach przynajmniej mi chce sie bardziej oglądać dalsze losy bohaterów :) wcześniej to było takie oglądanie aby nie stracić orientacji co się dzieje :P albo oglądanie tylko konkretnych ciekawych dla mnie wątków

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Najfajniejszy Mateo, Alexia już nie tak bardzo. chyba mali chłopcy lepiej grają. Z jednym wyjątkiem. Ten chłopiec z sierocińca, ten kosmita niedorobiony, Boże skąd oni go wytrzasnęli. Jak by zaginął mi syn i on miałby nim być to bym się chyba pochlastała. I jeszcze jedno czy mi się wydaje czy Alexia nie ma makijażu?

Selena_Evrillo

Pablito, to dziecko z sierocińca to w realu synek Laury Flores (Roselena) Patricio ;)

Nie wiem, nawet nie zwróciłam uwagi...

jagodajulia

nie spodziewałam się :D

jagodajulia

malo podobny, ale to wiele wyjasnia, czemu zostal wziety do serialu ;) pod wzgledem kontaktowosci w ogole nie dorownuje Mateowi czy Alexie.

ocenił(a) serial na 8
Samarrita

No wiesz ma taką rolę do odegrania... Jest w domu dziecka to też często tak zachowują się takie dzieciaczki.

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

A Alexia to jej córka ?
Uważam,że Pablito i Alexia są bardzo podobni do siebie..

Selena_Evrillo

Pablito rzeczywiście jest dziwnym dzieciakiem. Alexia ma całe policzki w różu :D pewnie, żeby wyglądała na taką słodką dziecinkę.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

W 154 odcinku chyba miała fajną grzywkę :D tylko tak na środku a na bokach w ogole ;P he :))

użytkownik usunięty
cocco03

no własnie dzieci już tapetują haha

ocenił(a) serial na 9

tak samo jak Alexia idzie spać to z błyszczykiem :)

użytkownik usunięty
middlee

no właśnie niech jeszcze jej oczy wymalują hehe

ocenił(a) serial na 8
middlee

Wiadomo, że w telkach, serialach, filmach itp tak jest ;p

ocenił(a) serial na 6
madzia124

Jak sie nazywa aktor który gra matea ?

pati1109

Nie mam pojęcia, nie pisze nigdzie.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Myślę, że niedługo może pojawi sie jakaś inf na temat tego małego :))))

pati1109

Matea gra Federico Porras Jr.