PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1320
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Aquiles Trueba

ocenił(a) serial na 7

Chyba jest ze mną źle, zaczynam lubić tego dziada xD Wiem, że jest zły itd., ale tak ładnie bronił
Lucianę.... Poza tym ciekawa jestem, jak skończy na końcu? Zmieni się na lepsze? Wiecie coś na
ten temat?

milka543

SPOILER : Na końcu to Aquiles umrze... Dowiemy się również, że jego córką będzie Violeta i to właśnie jej i jej matce (Magdzie) zapisze większość swojego majątku.

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

Dzięki za informacje :) Gdzieś mi się wcześniej obiło o uszy, że Violeta będzie jego córką, ale nie wiedziałam, że Aquiles umrze i zostawi im większość majątku. Trochę szkoda, mogli to inaczej rozwiązać, tak samo z Patriciem :(

milka543

De nada :) Aquiles chociaż był stary i chorował chyba na serce, a mój kochany Pato .. tak po prostu odszedł.:( Operacja miała mu pomóc odzyskać to, co utracił, a tutaj stało się zupełnie inaczej..:(

użytkownik usunięty
jagodajulia

nasz PRZYSTOJNIAK umrze? a to szkoda , na pewno się popłaczę a tak w ogóle lubię go , wnosi dużo świeżości do tego serialu , lepiej się ogląda, jest taki zabawny a te jego teksty mnie dobijają że boki zrywać ze śmiechu albo te jego garniaki .....

milka543

Przyznam się że też go polubiłam :D on nie jest całkowicie zły tylko to czarny charakter ukazany w krzywym zwierciadle i pewnie dlatego nam się podoba :D

milka543

Czy ktoś wie jakie on słowo najczęściej wypowiada? :D video. anyfiles. p l/Ukryta+miłość+odc.50/Kino+i+TV/video/37306 - w 26 minucie 27 sekundzie tego odcinka :D Jak się to pisze? :>

ocenił(a) serial na 8
Nolitka

Myślę, że chodzi o herija. Jednak nie jestem do końca pewna...

petit_fleur

A Aquiles nie mówi arriba....? Ja coś takiego usłyszałam....

użytkownik usunięty
jagodajulia

mi to się zawsze chce z tego śmiać ale mówi chyba : arrrra czy jakoś tak

Trochę poszukałam w necie i znalazłam coś takiego: htt p://televisa.esmas. c om/entretenimiento/telenovelas/un-refugio-para-el-amor/fotogalerias/los-dichos-d e-don-aquiles-trueba-tajonar/40706/ Jest tam napisane takie słówko: ¡Eeerrriaaa! To chyba te tak często wypowiada :D Tylko nie wiecie, co to słowo może oznaczać? Da się je jakoś przetłumaczyć na polski? :D

użytkownik usunięty
Nolitka

nie mam pojęcia to co może znaczyć ale śmieszy mnie to jak to tak fajnie mówi

Mnie też to śmieszy - taki skrzeczący stary dziad ;D

milka543

Ja też go lubię, a co mi tam ;p

użytkownik usunięty
Camilla3

mimo wszystko można go lubić powiedzmy że trochę ubarwia tą telke

Dokładnie, śmieszny jest, chce być ostry, a w sumie to taki misiek :)