Chyba jest ze mną źle, zaczynam lubić tego dziada xD Wiem, że jest zły itd., ale tak ładnie bronił
Lucianę.... Poza tym ciekawa jestem, jak skończy na końcu? Zmieni się na lepsze? Wiecie coś na
ten temat?
SPOILER : Na końcu to Aquiles umrze... Dowiemy się również, że jego córką będzie Violeta i to właśnie jej i jej matce (Magdzie) zapisze większość swojego majątku.
Dzięki za informacje :) Gdzieś mi się wcześniej obiło o uszy, że Violeta będzie jego córką, ale nie wiedziałam, że Aquiles umrze i zostawi im większość majątku. Trochę szkoda, mogli to inaczej rozwiązać, tak samo z Patriciem :(
De nada :) Aquiles chociaż był stary i chorował chyba na serce, a mój kochany Pato .. tak po prostu odszedł.:( Operacja miała mu pomóc odzyskać to, co utracił, a tutaj stało się zupełnie inaczej..:(
nasz PRZYSTOJNIAK umrze? a to szkoda , na pewno się popłaczę a tak w ogóle lubię go , wnosi dużo świeżości do tego serialu , lepiej się ogląda, jest taki zabawny a te jego teksty mnie dobijają że boki zrywać ze śmiechu albo te jego garniaki .....
Przyznam się że też go polubiłam :D on nie jest całkowicie zły tylko to czarny charakter ukazany w krzywym zwierciadle i pewnie dlatego nam się podoba :D
Czy ktoś wie jakie on słowo najczęściej wypowiada? :D video. anyfiles. p l/Ukryta+miłość+odc.50/Kino+i+TV/video/37306 - w 26 minucie 27 sekundzie tego odcinka :D Jak się to pisze? :>
Trochę poszukałam w necie i znalazłam coś takiego: htt p://televisa.esmas. c om/entretenimiento/telenovelas/un-refugio-para-el-amor/fotogalerias/los-dichos-d e-don-aquiles-trueba-tajonar/40706/ Jest tam napisane takie słówko: ¡Eeerrriaaa! To chyba te tak często wypowiada :D Tylko nie wiecie, co to słowo może oznaczać? Da się je jakoś przetłumaczyć na polski? :D