PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Ariche

ocenił(a) serial na 8

Co sądzicie o tym chłopcu? :)

madzia124

o jakim chłopcu ? rodrigo -0 gabriel soto powinien tylko grac role drugoplanowe ,tam jest dobry i nie grzeszy urodą .ukryta miłość to nuda,gniot .dlatego tak szybko puśćili tą teje u nas .sorry to moje zdanie .

ocenił(a) serial na 7
kalcjakl

Koleżance chodziło o Ariche- tak jak jest w temacie, czyli o chłopca z wioski Luciany. Rozumiem, że ktoś może nie lubić tej telenoweli i oczywiście ma prawo na ten temat się wypowiedzieć, ale jeżeli koniecznie chcesz Kalcjakl mówić jaka ta telenowela jest "gniotem" w kilku tematach naraz na tym forum to może lepiej załóż oddzielny wątek o tym.

madzia124

Ja bardzo lubię Ariche. To kochane, słodkie i rozsądne dziecko :) Bardzo kocha Lucianę i jest mądrym chłopcem. Pojawienie się Rodriga w życiu Luciany zaskoczyło i nawet sądził, że Luciana go już nie kocha... a tak wcale nie było. Po rozmowie z Lucianą jak i Rodrigiem zrozumiał sytuację i wie, że ma dwóch kochających go przyjaciół :)

p_o_n_, zgadzam się z Tobą, po co zaśmiecać inne wątki. Kalcjakl, wg mnie URPEA puścili u nas, bo w Meksyku biła rekordy oglądalności i to jest powód emisji tej telli u nas.

użytkownik usunięty
jagodajulia

a Ariche to ma swoją rodzine bo tylko z Lucianą przesiadywał a teraz z Paz i Magdą ?

Ma mamę, taty nie ma. Wspominał o tym Rodrigo.

Ariche jest bardzo samotny kiedy nie ma Luciany. Jego mama pracuje do późna,a on musi się wałęsać :( Dobrze, że jest Paz i Magda.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Szkoda, że nie znamy jego mamy... ciekawe czy kiedyś się pojawi.
A chłopiec jest naprawde słodki :)) fajny ma głosik he w dzisiejszym odcinku jego rozmowa z Marianitą była fajna :P
Choć jego gra aktorska nie jest zbyt dobra... ale co wymagać od takiego małego ;p

madzia124

SPOILER Mam Ariche pojawi się na pewno na chwilkę, gdy minie 5 lat... Chyba na rozdaniu świadectw, albo jakoś tak...

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Właśnie strasznie podoba mi się jak mówi :) Tak zabawnie wszystkie słowa przeciąga:)

jagodajulia

Dobrze pooglądamy i ocenicie .Wciąż uważam ,że przedewszystkim Zuria Vega z Gabrielem Soto to pomyłka ,brak iskry i dalej będę twirdzić ,że w roli drugoplanowej jest świetny np. Zaklęta miłość (sortilegio) ale to jest tylko moje zdanie i nie miałam zamiaru obrazić ani Was ,ani Gabriela Soto.Zuria w Morzu miłośći doskonale pasowała do Maro Cimaro chociaż telenowela miejscami była absurdalna.
Każdy ma prawo do własnej opini ,a ja to uszanuję . Ela

kalcjakl

Teraz leci na Zone romantica świetna telenowela -Kraina namiętnośći -polecam. Ela -kalcjakl

ocenił(a) serial na 6
madzia124

Bardzo lubię dzieci ale Ariche mnie wkurza ,nie cierpię go !
Denerwuje mnie w nim wszystko .,.wygląd ,sposób mówienia ,niby śmieszne teksty..
Już wolałam Margarita z ,,Zakazanego uczucia''