CZY LUBICIE ARICHE ?JA TO SIE ZASTANAWIAM JAK WYGLĄDA MATKA TEGO CHŁOPCA
BO MINEŁO PRAWIE 100 ODC I JEJ JESZCZE NIE POKAZALI
ja tak sobie , trochę mnie wkur... ciągle tylko siedzi u Paz i Magdy , łazi za Lucianą jakby nie miał swojej rodziny , a też się zastanawiam jak to jest z jego matką , wolę Marianitę córkę Ofelii a i Margarito z LQNPA był świetny
Mnie denerwuje to jak gada cały czas o tych nowych sandałach i białych spodniach a wszyscy się śmieją jakby powiedział najlepszy żart. W ogóle dzieciak ma takie marne teksty a wszyscy pękają ze śmiechu i to tak sztucznie że żenada..
Fajny dzieciak . Lubie go zachowuje się jak typowe dziecko w jego wieku wkońcu to jeszcze mały chłopiec .
Lubię dzieci ale nie znoszę Ariche..
Ten bachor jest okropny.. niech zniknie z tego serialu razem z tymi swoimi spodniami i sandałami >.<
Też dziwne,że jego matki nigdy nie pokazali..non stop siedzi u Paz ..
Lata za Lucianą..a przecież nie są rodziną .. jakby chociaż byli w podobnym wieku..
Zastanawiam sie jak to możliwe,że oni sie przyjaźnią..
Mnie dziwi jedno - dlaczego Luciana nie ma żadnych przyjaciół w miasteczku, którzy byliby w jej wieku?
No niby wszyscy tak kochają i uwielbiają Luciane ..a nie ma tam nawet żadnej przyjaciółki..może tam nie ma ludzi w jej wieku..Tylko Violetta która wyjechała , Lorenzo i jego kumpel.