Uważam, że URPEA to jedna z najbardziej "grzecznych" telek. Mam na myśli sceny łóżkowe, sceny pocałunków itp.
Co myślicie?
Właśnie dokładnie to samo pomyślałam widząc scenę nad rzeką z Rodrigiem i Lucianą, nie żebym się spodziewała niewiadomo czego ale w porównaniu do innych telenowel które oglądałam ta jest bardzo tak jak to nazwałaś "grzeczna".
Nie zapominajcie, że URPEA leciało w Meksyku o 16:15, więc bardzo wcześnie, w związku z tym telka należy do tych "grzecznych", jak to cocco03 nazwałaś :)
Ale w dzisiejszym odc było już trochę więcej :)
Tak, ale to już jest 18, więc jest różnica godzinowa...
CCEA leciało o 16 i też to była raczej "grzeczna" telenowela. W CCEA nawet poród przez spodnie, w URPEA chociaż to było bardziej realne :D
Chodzi Ci o Ane Julie ? Najglupsza rzecz jaka widziałam! Albo jak Viviana leżała zaczynaja bez kropli krwi ;D
Ja się tam nie znam :) w każdym bądź razie dobrze, że nie ma w niej scen jak z telek, w których grała Oreiro :D
Dokladnie, ale mi to akurat pasuje. Nie fascynuje mnie ogladanie "jak oni to robia " :P
No i chyba wyzwisk mniej, gdzie w innych telenowelach od groma suk, dziwek, bekartow, idiotek, prostaczek i wielu innych.