Mam pytanko, może mi się tylko wydaje, ale aktorka, która gra w URPEA Melissę to w LQNPA
grała MariPaz?
To ta sama aktorka. Też już w którymś temacie na początku oglądania URPEA zwróciłam na to uwagę. Nie widziałam za dużo odcinków LQNPA, więc tak do końca nie byłam pewna, ale jednak się nie myliłam.
Powiem tak: z wielu telenowel które oglądałam w tej główni bohaterowie są "dziwnie" grani. Ona na poczatku mnie denerwowała a teraz jakos do tego przywykłam. Może dlatego że gra taką prostą dziewczynę z wioski, która wszystko bardzo przeżywa i każda emocje na niej widać (zwłaszcza przez te duże oczy i dziwne miny...)
Faktycznie.. to ona .. Jestem w szoku ,że nigdy nie zwróciłam na to uwagi ;o
Ale dodam,że w ,,Ukrytej miłości'' jako Melisa wygląda dużo lepiej niż jako Maripaz w ,,Zakazanym uczuciu''
Zgadzam się. W URPEA gra postać o silniejszym charakterze, jest o wiele lepiej ubrana jako Melissa. Lubię jej styl.
Ja kojarzę Lulę z CCEA :D Beatriz, miała dziecko z Amadorem, a związała się później z Eduardo. Wg mnie jest ładna, ale jak oglądałam CCEA to stwierdziłam, że nie jest dobrą aktorką...
Ja tylko z "Nie igraj..." . Pamiętam, że miałam ochotę ją kopnąć, bo tak beznadziejnie kochała tego drania Amadora.
Grala jeszcze taka glupiutka modeleczke w Triumfie milosci. A w CCEA jak ja pokazywali to sama dostawalam dola ... udzielalo mi sie od niej ;)