PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Mam pytanko, może mi się tylko wydaje, ale aktorka, która gra w URPEA Melissę to w LQNPA
grała MariPaz?

immortelle1

To ta sama aktorka. Też już w którymś temacie na początku oglądania URPEA zwróciłam na to uwagę. Nie widziałam za dużo odcinków LQNPA, więc tak do końca nie byłam pewna, ale jednak się nie myliłam.

ocenił(a) serial na 7
immortelle1

Tak to ona :)

p_o_n_

A nie masz wrażenia, że Z. Vega wygląda na mega sztuczną?

ocenił(a) serial na 7
immortelle1

Powiem tak: z wielu telenowel które oglądałam w tej główni bohaterowie są "dziwnie" grani. Ona na poczatku mnie denerwowała a teraz jakos do tego przywykłam. Może dlatego że gra taką prostą dziewczynę z wioski, która wszystko bardzo przeżywa i każda emocje na niej widać (zwłaszcza przez te duże oczy i dziwne miny...)

ocenił(a) serial na 6
immortelle1

Faktycznie.. to ona .. Jestem w szoku ,że nigdy nie zwróciłam na to uwagi ;o
Ale dodam,że w ,,Ukrytej miłości'' jako Melisa wygląda dużo lepiej niż jako Maripaz w ,,Zakazanym uczuciu''

pati1109

Zgadzam się. W URPEA gra postać o silniejszym charakterze, jest o wiele lepiej ubrana jako Melissa. Lubię jej styl.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

A kojarzycie Lule z innych telenowel ? Ja z dwoch :)

dropsik417

Ja kojarzę Lulę z CCEA :D Beatriz, miała dziecko z Amadorem, a związała się później z Eduardo. Wg mnie jest ładna, ale jak oglądałam CCEA to stwierdziłam, że nie jest dobrą aktorką...

dropsik417

Ja tylko z "Nie igraj..." . Pamiętam, że miałam ochotę ją kopnąć, bo tak beznadziejnie kochała tego drania Amadora.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Grala jeszcze taka glupiutka modeleczke w Triumfie milosci. A w CCEA jak ja pokazywali to sama dostawalam dola ... udzielalo mi sie od niej ;)

dropsik417

Możliwe, ale skoro była tak głupiutka to dlatego jej nie zapamiętałam ;)

dropsik417

Pewnie tak. Ale widocznie jakoś w pamięć mi ta jej rola nie zapadła...