PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Nie denerwuje Was to, że wg scenariusza Luciana ma 19 lat? Jak dla mnie jej wiek
powinien być minimum 25. Ona nie wygląda na taką młodą, a Rodrigo ma wg mnie z
jakieś 30-35 lat. Czy taka duża róznica nie jest wkurzająca?

Paula578

mysle ,ze to akurat nie jest nabardziej wkurzajace ,najbardziej denerwuje to ,ze wszyscy o nia zabiegaja .to juz nudzi

użytkownik usunięty
Paula578

no jak oglądałam i to usłyszałam to sie zdziwiłam ja bym jej dałą co najmniej 23-25 lat a Rodrigo około 30 ale wiadomo to telenowela więc nie ma co sie dziwić

Paula578

Oglądałem filmy /seriale gdzie 35 letnie aktorki grały nastoletnie dziewczyny (15-18) także już dawno przestałem na takie błahostki zwracać uwagę.
Tela ogólnie słaba.

Słyszeliście ze w 4 serii Mujeres Asesinas ma pojawić się Laura Flores- Roselena

Paula578

Często tak jest, nawet 30 - latkowie grają nastolatków ;)

Paula578

Wg mnie Luciana jest za młoda. Powinna mieć na pewno powyżej 20.
Cocco03, albo 40 lub 50 latkowie graja nastolatków, albo dwudziestolatków. To jest przegięcie..;/

jagodajulia

50 latkowie? Wow takich akcji to nie widziałam, możesz podac przykład, bo jestem ciekawa?

cocco03

Ja to gdzieś czytałam...I to był chyba Eduardo Yanez, miał 47,albo 48 lat i grał jakiegoś młodzieńca (dwudziestopięciolatka, albo coś takiego).

Paula578

Ja tez uważam ze to jest nierealne bo Zuria Vega wygląda bardzo dojrzale, też bym jej dała z 25 lat

Blab

Renata w CME też wyglądała na więcej niż 24.

cocco03

tak na 30

Blab

Roberta już bardziej.

cocco03

Tak ona wygląda młodo

ocenił(a) serial na 6
Paula578

Jak dla mnie ona może miec 19 lat :)
Gala i Patricio ok.25 a Rodrigo tak 30 :)

ocenił(a) serial na 6
Paula578

W telenoweli Teresa emitowanej na TVN7 role młoszej siostry Teresy Rose gra Jessica Segura która ma 29 lat a w tym serialu gra nastolatke .