Tv 4 zafundowała fanom telenoweli dłuższą chwilę odpoczynku od Luciany, Rodriga & spółki.
Przerwa obowiązuje od 24.12 do 28.12.2012 r.
A myślałam, że chociaż w przerwę świąteczną będę oglądać na bieżąco:( Wigilia i dwa dni świąt rozumiem ale 27 i 28.12 mogliby puścić- już bylibyśmy cztery odcinku do przodu :)
Co prawda to prawda. Ja gdy jest już 100 odcinków, trochę mi żal, ale bardziej mnie ciągnie do następnej telki ;)
Ja tylko odliczam dni do końca:) Ta telenowela jest dla mnie przelana "głupotą" najbardziej z wszystkich które oglądałam :D Już się nie moge doczekać informacji o następcy Ukrytej miłości :)
Ja tak samo, choć moja matka pewnie mnie spałuje jak mnie przyłapie na oglądaniu następnej, ale cóż...jestem pełnoletnia i się nie dam!!! :D
Moja już się do tego przyzwyczaiła wcześniej a teraz to tylko w piątki na to zerka gdy jestem w domu i śmieje się z tego co oni tam wyczyniają :D
ja też czekam na nowom telenowele najlepiej " Absimo de Pasion " . Mój mąż jak przed 19 wróci to też wiecznie mi maródzi jak j moge takie idjotyzmy oglądać .
Hehe jednak Ukrytą zobaczymy dopiero 2 stycznia!!! Czyli, jak mnie moje zdolności matematyczne nie zawodzą, z Luśką i Robim rozstajemy się na 12 dni:P
bedzie trzeba sobie przynajmniej w aspekcie wizualnym poszukac jakiegos sobowtora w zyciu realnym :D wtedy damy jakos rade :D :D
moj miaukers potrafi olac nawet krewetki w sosie czy dorsza... a wolowina to nuda :D no wiec nie wiem :D hehe
skoro nie będzie tyle czasu pięknego Rodriga to obserwuje piłkarzy bo jestem wielką fanką futbolu