PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Conny i Oscar

ocenił(a) serial na 7

Co sądzicie o Conny i Oscarze? Jak dla mnie to jest to najfajniejsza para (z wyłączeniem oczywiście R i L). Ich postacie są strasznie pozytywne, zwłaszcza Conny :) A to jak Juli im się zawsze narzuca to sama nie wiem czy jest żałosne czy śmieszne :D Jak wprosiła się na kolacje służbową na którą Conny nie mogła pójść to o mało nie padłam wtedy :)

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

Też ich bardzo lubię, są tacy energiczni, nakręcają ten serial. Ale gdyby Juli się nie wcinała, to byłoby jakoś nudno, za słodko - rzekłabym:P

ocenił(a) serial na 7
petit_fleur

Zgadzam się- napewno byłoby nudno :) Ten wątek jest bardzo naturalny bo w prawdziwym życiu wiele takich Juli jest :D

petit_fleur

Mam super wieśći odnośnie Cony i Oskara :)

Luz María Jerez jako Constanza "Conny" Fuentes Gil - siostra Rosaleny, matka Melissy i Aldo, ciocia Rodriga, Patricia i Hannah, szwagierka Maxa, później żona Oskara.

Trzy ostatnie słowa ♥

p_o_n_

Dobrze, że będą razem. Super z nich para, taka odcięta od spraw innych, a jednocześnie sympatyczna :)

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Uwielbiam Cony :) Chciała bym być taką pełną energi optymistką jak ona, albo przynajmniej mieć taką osobę obok siebie.

dropsik417

Dokładnie, super z niej byłaby kumpela, tak za około 20 lat ;) ale ona nawet dla młodych jest spoko.

Chętnie wzięłabym od niej tej energii jak mi braknie.

p_o_n_

Bardzo lubię Conny i Oskara. Tworzą świetną parę.. przyjaciół. Conny jest przeciwieństwem siostry i jest taka pełna energii :)

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

Kurde wiem że sie tak zachwycam Cony ale uwielbiam ją. Tak jak broniła Linaresa i Melise we wczorajszym odcinku było świetne i co chwile nakłania Roselene żeby wyznała Claudio prawdę żeby ten miał szansę odnaleść córkę.

p_o_n_

Jest bardzo rozsądna i myśli trzeźwo, nie jest tak zaślepiona jak Roselena.
Uwielbiam to jak traktuje swoje dzieci - jak partnerów, a nie jak marionetki. Aldo nie jest zbyt odpowiedzialny, ale Cony go nie skreśliła. Melissa zaś jest tak samo mądra jak matka, jest świadoma swoich przekonań i nie daje sobą sterować.

p_o_n_

Ja też bardzo lubię Cony. Jest inteligenta, rozsądna i mądra. MA bardzo dobrze relacje z dziećmi. O ile Melissa jest z nią szczera, to Aldo zawiódł jej zaufanie... Jednak teraz Aldo za to płaci...

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

Co do Melissy zastanawia mnie jedna, krotka scenka w ktorej pokazali Melisse wrecz rozmarzona myslami o Linaresie ...
WTF ?!?!?!?

dropsik417

O matulciu!!! no właśnie :D chyba się dziewczynina zakochała w panu mecenasie hahahahah

dropsik417

Tak... JA też byłam zaskoczona.. TYlko ja widziałam coś innego i w oryginale.. i byłam mega zaskoczona...
Pomyślałam sobie wtedy. Que que what ?! Melissa i Claudio Linares... Tylko nie to...

jagodajulia

Czyżby coś między nimi??? Naprawdę???

ocenił(a) serial na 5
cocco03

To by bylo niesmaczne :/

cocco03

SPOILER:
JA widziałam rozmowę Melissy z mamą o Claudiu. Connie odradzała córce związek z Claudiem, stwierdzając, że to chyba tylko zauroczenie i takie tam... Jak było 5 lat później to Melissa wciąż była zakochana w Claudiu...Nie oglądałam 4 odcinków i nie wiem, ale chyba z tego nic nie wyszło, tzn Claudio w rozmowie z Lucianą pewnego dnia powiedział, że on kocha tylko Aurorę, czy jakoś tak.... Claudio pewnie nawet nie dowiedział się, co czuje do niego Melissa..

jagodajulia

Szkoda dziewczyny na takie platoniczne uczucie ;)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

A ja to bym się może i nawet ucieszyła gdyby byli razem, może kiedyś Claudio zapomni o Aurorze i zwróci uwagę na Melisse :)

p_o_n_

I umrze kiedy ona będzie w kwiecie wieku ;)

p_o_n_

Wg mnie Melissa jest za młoda dla Claudia...

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

Zgadzam się że za młoda ale już wole Claudia a nie jakiegoś kretyna typu ten koleś Violety

p_o_n_

JA wolę jakiegoś młodszego, a koleś Violety jest okropny...
Claudio oczywiście, że wygrywa w pojedynku z Marcialem, czy jak mu tam ale Claudio dla mnie wygląda na ojca Melissy niż na jej przyszłego męża...

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

No jasne że wolałabym jakiegoś ładnego, młodego dla Melissy. Chodziło mi właśnie o to żeby jakiegoś kretyna sobie nie znalazła :)

użytkownik usunięty
jagodajulia

hhaa ten Marcial mnie dobija , lepiej żeby była z tym kelnerem

jagodajulia

Według mnie też :) Podobają mi się czasem starsi mężczyźni, ale to już trochę przesada.

cocco03

MI też czasem podobają się starsi mężczyźni, ale Claudio wygląda bardziej na ojca :)

jagodajulia

Masz racje ;)

użytkownik usunięty
jagodajulia

ej na pewno nie będa razem , wydaje mi się że Claudio będzie z Paz

;) raczej nieeeee

użytkownik usunięty
cocco03

a dlaczego nie ? pasowaliby do siebie

JA też uważam, że Claudio nie będzie z PAz...

ocenił(a) serial na 7

Ja też raczej jestem zdania że z Paz nie będzie...

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

Tak Conny jest jedną z najsympatyczniejsza ze wszystkich postaci pełna energii i uśmiechnięta sama bym chciała taka być mam nadzieje ze będą razem Oskarem bo do siebie pasują a wspominając wątek Melissy to trochę mi jej szkoda ze taka ładna młoda a zakochała sie tak nieszczęśliwe nie za bardzo mi się to widzi

ocenił(a) serial na 6
p_o_n_

Szczerze ? wg mnie są zwykli ,nijacy .. Takie mało ważne postacie które tak są bo są.
Nie zwracam na nich większej uwagi ;]