PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Bardzo się cieszę ,że ogólnie się rozkręciło..dali kilka miesięcy później itd..
Zauważyliście pewien błąd ?
Gala była na USG było widac płec dziecka a to podobno dopiero od 4 miesiąca..a po 5
miesiącach jest w 6 miesiącu dopiero..czyli wychodzi na to,że miała dokładne USG już w 1
miesiącu ? Nie rozumiem .

Fajnie,że Luciana już urodziła .
Słodziak z tego małego.. wszystko tak szybko poszło..chociaż nie pokazywali tak tego ,,porodu'' i
wgl.Nie podoba mi się jednak,że mały na na imię Rodrigo xd
Od początku tej calej akcji z ciążami byłam pewna,że Luciana będzie miała syna a Gala córkę
;p

Piękne było jak Patricio i Luciana tak sie popłakali przy tym dziecku ,wzruszyli się ..wgl Patricio
tak pasował do tego obrazka ..powinni byc razem ;/

A jak u was wrażenia ?

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Mnie się podobało. I bardzo żałuję, że Patricio nie będzie z Luci... Z pewnością bardziej do niej pasuje i tak słodko wyglądał z małym:)<3

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Zgadzam się z Wami a maleństwo cudne :)))) śliczny bobasek :)

ocenił(a) serial na 6
madzia124

no śliczny bobasek ale jak Gala go dała na śmietnik to płakac mi sie chciało ;/
Biedaczek.

Nigdy nic nie miałam do Gali..rozumiałam ją ,jakoś nawet lubilam ale za to co zrobiła dziecku i za to,ze chciała żeby Luciana poroniła to straciłam do niej sympatie... już nie lubie Gali ;/

pati1109

Patricio cudny :) Piękna scena, mało co mnie wzrusza w URPEA, ale to było piękne.

ocenił(a) serial na 7
pati1109

Scena jedna z najlepszych w tej telenoweli. Prawie sama się popłakałam :)

pati1109

http://www.novelasdetv.com/2012/02/capitulos-de-un-refugio-para-el-amor.html
jeżeli ktoś jest ciekawy końca tutaj są wszystkie odcinki ale po hiszpańsku ;)

pati1109

Oj tak, super by było jakby na koniec serialu Lusjana była z Patriciem :), ale cóż...

użytkownik usunięty
pati1109

no rozkreciła się akcja , ja powiedzmy do błedów reżyserów już sie i jakoś nie zwracam na to uwagi
dzidziuś śliczny a jak się Pato rozpłakał ...strasznie wzruszająca scena

ocenił(a) serial na 8

Padało ,,wszędzie" cały czas, pogoda była okropna ale jak Violetta z koleżanką kupowały lokal i spotkały znajomą to jakoś pogoda była ładna he

użytkownik usunięty
madzia124

no właśnie , dużo tych niedociągnięć ja to już bym lepiej to wyreżyserowała haha..

madzia124

Prawda? :D ale to ich spotkanie tez było naciągane, tylko wyszły i od razu na nią wpadły ;)

ocenił(a) serial na 7
pati1109

Słodziak z dziecka Luciany. Scena gdy Patricio płakał... rozbroiła mnie :)
Szkoda,że Pat nie bedzie z Lucianą

ocenił(a) serial na 8
eris15

Szkoda że Luciana nie mogła się nim nacieszyć chociaż kilka dni w domu. Tyle przygotowań, radości a tu pozostanie tylko smutek...

ocenił(a) serial na 6
madzia124

dokładnie ;(

pati1109

niestety nie widziałam tej sceny ani tego odcinka ale też uważam że Luciana powinna być z Patriciem ;)