Bardzo się cieszę ,że ogólnie się rozkręciło..dali kilka miesięcy później itd..
Zauważyliście pewien błąd ?
Gala była na USG było widac płec dziecka a to podobno dopiero od 4 miesiąca..a po 5
miesiącach jest w 6 miesiącu dopiero..czyli wychodzi na to,że miała dokładne USG już w 1
miesiącu ? Nie rozumiem .
Fajnie,że Luciana już urodziła .
Słodziak z tego małego.. wszystko tak szybko poszło..chociaż nie pokazywali tak tego ,,porodu'' i
wgl.Nie podoba mi się jednak,że mały na na imię Rodrigo xd
Od początku tej calej akcji z ciążami byłam pewna,że Luciana będzie miała syna a Gala córkę
;p
Piękne było jak Patricio i Luciana tak sie popłakali przy tym dziecku ,wzruszyli się ..wgl Patricio
tak pasował do tego obrazka ..powinni byc razem ;/
A jak u was wrażenia ?
Mnie się podobało. I bardzo żałuję, że Patricio nie będzie z Luci... Z pewnością bardziej do niej pasuje i tak słodko wyglądał z małym:)<3
no śliczny bobasek ale jak Gala go dała na śmietnik to płakac mi sie chciało ;/
Biedaczek.
Nigdy nic nie miałam do Gali..rozumiałam ją ,jakoś nawet lubilam ale za to co zrobiła dziecku i za to,ze chciała żeby Luciana poroniła to straciłam do niej sympatie... już nie lubie Gali ;/
http://www.novelasdetv.com/2012/02/capitulos-de-un-refugio-para-el-amor.html
jeżeli ktoś jest ciekawy końca tutaj są wszystkie odcinki ale po hiszpańsku ;)
no rozkreciła się akcja , ja powiedzmy do błedów reżyserów już sie i jakoś nie zwracam na to uwagi
dzidziuś śliczny a jak się Pato rozpłakał ...strasznie wzruszająca scena
Padało ,,wszędzie" cały czas, pogoda była okropna ale jak Violetta z koleżanką kupowały lokal i spotkały znajomą to jakoś pogoda była ładna he
no właśnie , dużo tych niedociągnięć ja to już bym lepiej to wyreżyserowała haha..
Słodziak z dziecka Luciany. Scena gdy Patricio płakał... rozbroiła mnie :)
Szkoda,że Pat nie bedzie z Lucianą
Szkoda że Luciana nie mogła się nim nacieszyć chociaż kilka dni w domu. Tyle przygotowań, radości a tu pozostanie tylko smutek...