PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Gala

ocenił(a) serial na 8

OMG wyglądała przerażająco :O masakra

ocenił(a) serial na 6
Ama97

No bardzo przerażjąco , mogli jom ogolić na łyso . Zrobiło mi się jej szkoda nawet się popłakałam jak przed tom toaletkom płakała i wzywała matke .

ocenił(a) serial na 8
malga927

noo też mi się jej szkoda zrobiło, pomimo jaka była

ocenił(a) serial na 6
Ama97

Chyba nic dobrego jej w życiu nie spotkało :(
Mogli chociaż pokazac jej pogrzeb.

ocenił(a) serial na 6
pati1109

Właśnie ! Nato jaka się pod koniec serialu stała duży wpływ miało jak jej życie się potoczyło włącznie z tym jak jom matka traktowała , rozwód potem w dniu ślubó Rdrigo wystawił jom do wiatru i potem ich chory związek .

malga927

Tak, zgadzam się.

Ama97

Po tym co wyrządziła zasłużyła na taką kare . I dobrze że ją ten facet oszukał .

Tymbarkowa_2

to i amputacja nogi Juliety byłoby wystarczającą karą

ocenił(a) serial na 6
Blab

Dokładnie . A pomyślcie sobie co Julie musiała czuć podając cierpiącej Gali truciznę .

malga927

straszne.

użytkownik usunięty
Blab

Gala wyglądała strasznie aż mi szkoda jej było i July a tą nogą mimo iż wiele złych rzeczy zrobiły to jednak strasznie skończyły i jak na końcu powiedziała " do widzenia mamo " ....

ocenił(a) serial na 6

No straszne ja nawet sie popłakałam i to bardziej niz przy śmierci Patricia a Patricio był moim ulóbieńcem .

użytkownik usunięty
malga927

dokladnie , ja nie pamietam żeby w jakiejś telce negatywne postacie tak skonczyły a widziałam ich sporo

ocenił(a) serial na 6

Ja też sporo telek oglondałam i często nawet owiele gorsze postacie łagodniej potraktowali . Tym bardziej że wedłóg mnie Gala to i tak w życiu miała wielkiego pecha to jak matka jom traktowała 3 pecowe związki pierwszy mąż potem Rodrigo którego na początku kochała który zostawił jom przed ołtażem i na koniec Mirko który jom oszukał .

użytkownik usunięty
malga927

właśnie , nie miała łatwo matka nie okazywała jej miłosci , podjudzała ją żeby zwiazała sie z Rodrigiem , kochała Rodriga a on zostawił ją przed ołtarzem tyle lat żyła bez miłosci

Tak, Gala może nie miała łatwego życia, ale powinna żyć sama swoim życiem, a nie słuchać matki i teściowej... Zamiast się mścić i nienawidzić, mogła wybaczyć i żyć swoim życiem, spróbować zapomnieć o przeszłości...i zacząć od nowa.

użytkownik usunięty
jagodajulia

było trochę ofiarą wybujałych ambicji matki która chciała tylko kasy

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

Wsumie tak , ale matka to matka i Gala poprostu we wszystkim sie pogubiła i ajk na złość miała zbyt wiele negatywnych osób wokło siebie które jom pchały w złym kierunku .

malga927

Tak, miała złych doradców, ale to było jej życie.... Powinna postępować tak jak chciała,a nie ulegać namowom matki. Poza tym często podkreślała, że potrafi się sama utrzymać, więc w kwestii finansowej poradziłaby sobie...

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

Finansowo napewno tak . Ale każdy człowiek ma innom psycike jeden mocnom inni słabom jedne osoby dajom siepanipulować inne nie jedna osoba ma jakiś problem to stara sobie znim poradzić inna pozbyć sie takiego problemu za wszelkom cene .

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Mi się wydaje że Gala dobrze wiedziała co robi i bez matki zrobiłaby to co zrobiła.
Uważam że zasłużyła na karę..