PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1321
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

ten Borys to jakis nadpobudliwy jest... taki chojrak mocny w gebie i rwacy sie ciagle do bitki, bo sie
Hannah z Lorenzem smiala przywitac... zenada. A Wy co myslicie o tym "trojkaciku"? :P

ocenił(a) serial na 7
Samarrita

Dramat, strasznie irytująca postać, czasem już mi się nie chce na to patrzeć jak się krzywi na widok Lorenca.. :/

Salvia

dokladnie... takiego to tylko za wsiarz i za drzwi, az sie uspokoi i zmadrzeje ;)

użytkownik usunięty
Samarrita

Z tego Borysa to taki ulizany laluś;)

ocenił(a) serial na 5

Troche sie dzisiaj rozczochral biedny :D

Samarrita

Wiadomo Borrrris jest zazdrosny o Janitę, ale nie ma też za grosz zaufania do niej. Ja bym uciekła z krzykiem jakby mi zaczął pitolić o ślubie tak wcześnie. :D Taki bogaty paniczyk z niego - bleeeeee i żenada.

cocco03

dokladnie... to dla mnie taki fircyk w zalotach i do tego fochowaty :D

Samarrita

żeluś lalowaty :D

ocenił(a) serial na 7
Samarrita

Nie znoszę Borisa, zazdrosny nawet o jedno spojrzenie... Mam nadzieje, że Jana szybko się z nim rozstanie :)

p_o_n_

ale w ogole jak on sie zachowuje... szarpie ja, wydziera sie, robi sceny... ja bym z takim facetem 5 minut nie wytrzymala, jeszcze czego... zeby jakis typ mial mnie tak traktowac? a niby jakim prawem? niech spada na drzewo, nie on jeden na swiecie ;)

ocenił(a) serial na 7
Samarrita

Ja Jany nie rozumiem, bo ewidentnie widać że go nie kocha- no chyba że tak jak przyjaciela. Ja bym tak nie mogła jak ona...

p_o_n_

bo to tez takie dziecie z dbrego domku... wychuchana, wypielegnowana, rozpieszczona... co to w ogole wie o zyciu? ;)

Samarrita

No właśnie, dlatego cały czas jest z Borrrrisem ;D

ocenił(a) serial na 7
Samarrita

Wychowywany w mydlanej bańce i nic nie wie o prawdziwym życiu, tak jak np Lorenzo.

p_o_n_

Irytuje mnie w tych telkach, że nawet jak wywodzą się z biedy to i tak staja się bogaci. Nie mogłoby byc odwrotnie? Wszyscy zostają biedni i mieszkają w lepiance? Nie byłby to piękny koniec, ale przynajmniej odmienny. :)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

haha:) Jana i Lorenzo w lepience :D bo borisa to tam sobie raczej nie wyobrażam ;)

p_o_n_

Musiałby biedny smarować włoski błotkiem zamiast żelu ;D

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Może znalazłby odcień błota pasujący do koloru jego włosów więc nie wyszłoby tak najgorzej :D

ocenił(a) serial na 5
cocco03

W TDA Fernanda zostala ze swoim mezem w lepiance :D

dropsik417

Ajajj no tak ;D ale on też był jakoś tam sławny więc głodem nie przymierali.

ocenił(a) serial na 6
p_o_n_

Dlamnie ten cały borris to ciotka bez jaj

użytkownik usunięty
Samarrita

może Jana się dołączy do sprzedawania placków na rowerze? haha

np. w bikini :DD klientela by sie od razu pewnie powiekszyla :DD

ocenił(a) serial na 6
Samarrita

Nic nie mam do Borysa jest mi obojętny.
A Jana jest sama sobie winna bo nie kocha go i wepchała się w związek bez przyszłości tak jak jej braciszek Rodrigo ;]

pati1109

bo ona jeszcze mloda i glupia i to jej pierwszy raz, a Rodrigo jest glupi z urodzenia :D to juz potwierdzone, ona ma jeszcze szanse wyjsc na ludzi ;)

ocenił(a) serial na 6
Samarrita

Hehe coś w tym jest :D

Samarrita

Dokładnie, ale ten Lorenzo się w nią wgapia. Schrupałby ją jak te tacos ;)