Nie wiem jak was ale mnie w tej telenoweli jak do tej pory bardziej interesują wątki inne niż Luciany i Rodriga. Niby było ciekawie jak zostawił Gale i pojechał szukać Luciany a tak to między nimi nic sie nie dzieje. Tylko "moja księżniczka", "mój przystojniak" i maślane oczy obojga :) Mnie natomiast bardzo interesują te poboczne że tak powiem wątki :D Aldo i jego chęć założenia klubu, Jana z Borisem, którego nie kocha i który chodzi w różowym sweterku i oczywiście "trójkącik" Juli, Oscar, Cony (który ostatnio się nie pojawia :() A was co interesuje? :)
Oczywiście najbardziej interesuje mnie jak potoczy się sprawa Luciany, Claudia, kiedy się będzie wszystko wyjaśniało. Szaleństwo Roski też mnie bardzo ciekawi.
Czekam aż rozwinie się uczucie między Hannah a Lorenzo ;) Jej związek z Borysem mało mnie obchodzi, a w szczególności dąsy tej całej Luli. Fajną postacią jest Melissa, ale coś mi się wdaje, że skopali jej wątek. Jest doradczynią Hany, intelektualistka z niej, wie czego chce, ale to jej zauroczenie Claudiem....
Ciekawi mnie jak Vicky wyroluje Misiaczka i co będzie z Aldem.
Postacie z miasteczka i sceny z nimi są zabawne, ale nic poza tym. Interesuje mnie też co jeszcze podłego zrobi Gala.
I to by było na tyle...;)
ja mam te same spostrzeżenia i jeszcze dodałabym co spotka naszego "ogiera" Aquillesa , czy Pato będzie walczył o Lucianę i czy dojdzie do rywalizacji między braćmi , no i jak będzie z tym dzieckiem Luciany i Rodriga
Źle ujełam temat Jany: miłam raczej na myśli to kiedy zostawi Borisa i jej losy z Lorenzo. Jak sie chłopak gdy Luciana wspomniała o Janie :) Już nie mogę się doczekać urodzin Borisa i tego jak Algo z Lorenzem tam wpadną :D
No ja sie nie moge doczekac, jak Gala uwiedzie znowu Rodriga ^^ Do czego sie posunie...
Nie moge sie tez doczekac spotkania Paz i Rosaleny. Bo tak szczerze malo co mnie w tym momencie interesuje, taka kiszka sie zrobila.
Wiadomo coś o ojcu Violetty? Bo ostatnio zaczęli o tym wspominać kilka razy, ale wątek kończył się na tym że odszedł.
Mnie głównie ciekawi wątek Claudio-Luciana-Roselena ..wyznanie prawdy w dzisiejszych odcinkach.. w końcu ! wow. Nie mogę sie doczekać aż Claudio rozprawi się z Roseleną !
Miłość Rodriga i Luciany ? Jakoś mnie to nie obchodzi..nie czuc między nimi uczucia ...tzn z jej strony tak ..ale on gdy już sie za nią uganiał nadal sypiał z Galą i mówił obu,że je kocha .. Tylko raz naprawdę pokazał,że kocha Luciane gdy pojechał do jej miasteczka i jej sie oświadczył .. a tak ? nie ufa jej , teraz znowu przespał się z Galą ..ona go kocha.. Nie wiem... KURDE wiem,że Rodrigo będzie z Lucianą ! ale bym wolała ,żeby Ridrigo był z Galą a Luciana z Patriciem . Interesuje mnie też Vicki ..ta cała sprawa z Aldem i Misiaczkiem ;p Hana i jej życie też ok.. TYLKO BŁAGAM niech nie pokazują Achilessa ,grabarza , tej grubaski i tych dwóch plotkar..bo to koszmar !