ja mam wiele pomysłów ale najbardziej chciałabym zobaczyć nową telenowelę z Blancą
Soto (znana z Evy Luny) pt "el Talisman"
ja właściwie nie ale chodzi mi głównie o aktorkę- Silvia Navarro. Oglądałam ją w ,,Kiedy się zakocham" i była super!! :)
ja nie oglądałąm Kiedy się zakocham ale podobno była super i planuję choć trochę ją obejrzeć
Zobaczysz, że jak obejrzysz kilka odcinków to na tym się nie skończy i obejrzysz całą telke :))
coś z Silvią Navarro ( genialna aktorka ) z Elizabeth Guttierez ( chyba źle napisałam nazwisko ) albo z Aną Brendą Contares xd
o Amor Bravio też dużo słyszałam, najbardziej jestem zawiedziona, że na Dolnym Śląsku nie można oglądać Ukrytej Miłości o 17.00 tylko o 9.25!!! zamiast Evy Luny, bo 17.00 telewizja TV4 zmienia się na TEDE i leci program lokalny :(, który trwa do 18.00, a potem to już jest Komisarz Rex, odświeżają takie stare seriale, zamiast puścić coś świeżego np "Amor Bravio", lub "El Talisman", jak chcą odgrzewać kotlety to mogliby puścić Yattamana albo Kapitana Tsubasę hehehe ale mam marzenia......
http://proca.pl/pokaz/6324/petycja_o_emisje_telenoweli___amo... to link do petycji o to aby emitować Amor Bravio. Wpisywać się !!!
Ja bym chciała bardzo obejrzeć telenowelę, która już leci na jakimś kanale "Pieska miłość". A internecie nie ma chyba online po polsku niestety.
leci na Novela TV ale nie mam takiego kanału ale czytałam opisy to wydaje sie fajna
Osobiście zrobiłam listę moim zdaniem najfajniejszych np; "Amor Bravio", "El Talisman", "Abisimo de pasion", "La Mujer del Vendaval", "Porque el Amor Manda", "Corazon Valiente".
Amor Bravio oczywiście ;)
Wiadomo już jaka tela jest brana pod uwagę po Ukrytej Miłości?
Myślicie że jest szansa iż puszcza AB czy wybiorą coś nowszego?