Ciekawe jak ja będe je nadrabiać:( Z dwoma odcinkami na dzień będzie gorzej gdy ktoś nie ogląda w tv tylko w internecie:/ Ale chociaż doczekamy się szybciej szczęśliwego końca :)
Ja też niedawno przeczytałam tę wiadomość. Nawet się cieszę, bo szybciej się skończy i mam nadzieję, że emitują kolejną telenowelę:)
Ja sie ciesze bo aktualnie przez dwa miesiace mam nadmiar wolnego czasu :D No i teraz sie niemilosiernie ciagnie zwlaszcza jak nic sie nie dzieje.
Znam ten bol.
Pamietam jak lecial Triumf milosci i Kiedy sie zakocham. Musialam wybierac pomiedzy dwoma telkami. Wybralam triumf i nawet na niego ledwo czas mi starczal. I teraz jak nieraz czytam Wasze opinie na temat tej drugiej telenoweli to, az mnie sciska, ze jej nie widzialam. Mam nadzieje, ze wkrotce beda leciec powtorki.
Mnie właśnie teraz czeka ten sam dylemat tylko z Ukryta miłością i PESE, do którego właśnie miałam wrócić :( CME zawsze możesz w internecie oglądnąć :)
Ja dzięki Bogu nie musiałam wtedy wybierać, bo TDA już wcześniej obejrzałam...
Jednak ostatnio miałam dylemat, bo musiałam wybierać miedzy Evą Luną, LQNPA, Amor Bravio i Por ella soy Eva. Wybrałam Evę Lunę i AB i nie żałuję. U nas teraz leci PESE, a LQNPA już nie nadrobię, bo tam wiele rzeczy poszło nie po mojej myśli...
CME było bardzo fajne :) Czekałam na każdy odcinek... Tylko nie czytałam spoilerów i dlatego dobrze mi się oglądało, bo w URPEA poczytałam spoilery i kilka wątków mi się nie podoba..;/
Eva Luna mi nie podeszla, jakis taki klimat starego serialu lat 90. Od razu dalam sobie spokoj i wtedy tez nie maialm zbyt wiele czasu. A teraz jak mam go, az za wiele to puszczaja Galileo i Rexa :/
Tez staram sie nie czytac spoilerow chociaz ciezko mi wytrzymac, ostatnio niechcacy przeczytalam o dziecku Gali i odechcialo mi sie dalej ogladac.
Ja nie sądziłam, że Eva Luna mi się podoba. Jednak rzuciłam okiem na drugi i trzecie odcinek i wpadła. Piosenka zrobiła swoje ;) Wg mnie Eva Luna to nowoczesna telka i taki ma klimat :) Pierwszy odcinek taki nieciekawy, ale później się rozkręca :)
Co do URPEA to tak. Ja jak się dowiedziałam, że Rodrigo zdradzi Lucianę i będzie miał dziecko z Galą to nawet nie chciałam zaczynać. włączyłam tylko na entradę, bo uwielbiam tę piosenkę i tak jakoś zostałam i z czasem trochę zaczęła mi się podobać. Jednak jak już Luciana i Rodrigo byli razem to tylko czekałam, aż zacznie się między nimi psuć, on jej nie uwierzy i takie tam... Jak słucham, jak to Rodrigo mówi Lucianie, że ja kocha i tak zawsze będzie i zawsze będzie walczył o tę miłości tym podobne frazesy, to jak sobie przypomnę o tym dziecku z Galą to nie mam ochoty tego oglądać...
To on ja zdradzi ??!!! Ale lipa myslalam ze bedzie podobnie jak w Triumfie. Jakas zasadzka ... no i ze, dziecko nie bedzie Rodriga.
Teraz to juz mi sie wogole odechcialo ogladac :D
Wkurza mnie to. Taka niby wielka milosc, ale i tak wychodzi pozniej jakas nienawisc przez nieporozumienia. Przeciez jak sie ludzie naprawde kochaja to doza do celu, zeby ze soba byc za wszelka cene. A nie... jakies fochy i totalny brak zaufania. W Osaczonej (swoja droga najglupszy serial jaki widzialam) nawet do gwaltow dochodzilo. Teraz i ja mam srednia ochote na dalsze ogladanie....
szczerze mówiąc nie bardzo mi na rękę te 2 odc., nie wiem czy będę miał tyle czasu ale się zobaczy , ale wiesz w każdej telce tak jest że są nie porozumienia i kłótnie , intrygi a dopiero póżniej wszystko wychodzi na jaw
a co do Osaczonej to ta telka mnie rozwalała , ja oglądałąm , miałam polewkę
Zgadzam się co do tych intryg itp. Zawsze musza jakoś namieszać żeby ciągnąć te 150-180odc :) A poza tym nie potrafię się oderwać od telenoweli czy serialu który już trochę oglądam nawet gdy wprowadzają nudne czy irytujące wątki...
Ja zniosłabym ślub z inna ale dzieciora nigdy. Ale to chyba taka kultura, że zdrady są ogólnie przyjęte.
W CME Jeronimo i Renata wychowywali dzieci Jeronima i Mariny, więc sytuacja troszkę podobna...
Tak, Marina nie była zła, ale była głupia... Poza tym dzieci nie są niczemu winne, nie odpowiadają za postępowanie rodziców.
Ja nie mogę zrozumieć jak można kochać jedną osobę, a być z inną...
Tak, zdradzi. Gala będzie z nim w ciąży i jak Rodrigo rozwiedzie się z Lucianą to weźmie ślub z Galą...Jeszcze będzie podejrzewał, że Lucianę coś łączy z Linaresem... Stosunkowo późno dowie się, że Claudio jest ojcem Luciany...
Właśnie, niby wielka miłość, a jedna przeszkoda i całe zaufanie diabli wzięli..;/
Tak samo w CME wkurzył mnie romans Jeronima z Mariną... Jeju, niby tak kochał Renatę, a wcale o nią nie walczył... OK, ok walczył, ale tylko chwilkę, a później dał sobie spokój. Następnie znowu ją oskarżył o romans z Agustinem, chociaż już raz popełnił błąd... Jero mnie wkurzał bo nie uczył się na własnych błędach... Poza tym gdyby tak kochał Renatę, to walczyłby o wiele dużej...
Pewnie dlatego uwielbiam STD, CCEA i Evę Lunę :)
A ja mam slabosc do Triumfu (chociaz byl niekiedy glupkowaty i meczacy, zwlaszcza przez wiecznie rozmazana Viktorie), ale Maria i Max pomimo wielu intrygom stawianym im na drodze zawsze sie kochali. Fakt rozstawali sie klocili, ale nigdy nie doszlo do nienawisci, zemst czy robieniu sobie na zlosc.
Nie wiem, wydaje mi sie, ze w TV 4 panuje taki burdel, ze oni sami nie wiedza co maja ze soba zrobic. Raz puszczali po 2 odcinki, pozniej po jednym. Skracali "piosenke" na poczatku ( ale przez 2-3 dni pozniej juz bylo normalnie). Eve Lune to tez puszczeali raz tak, raz siak. Raz daja powtorki, raz nie. Masakra jakas.
A ja sobie tak sprytnie policzyłam, że gdyby URPEA do końca było emitowane po 2 odcinki, to ostatni obejrzelibyśmy 31 stycznia 2013. Zobaczymy czym uraczy nas czwóreczka po tejże telce. Wielce jestem zaciekawiona?!
Ja też i wciąż ufam, że to będzie AB :) Z tego, co czytałam głosy są podzielone, co do telki, którą emitują, ale podobno telkę tv4 już mają zakupioną. Niektórzy typują AB, inni Cachito.. z Maite, a jeszcze inni Abismo...
Odnoszę dziwne wrażenie, że tv4 sprawi nam niespodziankę i wyemituje coś zupełnie innego od w/w typów. Jednak moja dusza i ciało pragną emisji Amor bravio jak powietrza. Dlatego żyję nadzieją, że to będzie to! I chyba wystosuję list błagalny do tej stacji, żeby darowali sobie ADP z Boyer i CDC z Maite, bo Angelique nie cierpię, a CDC to wielka klapa w Meksyku - z dnia na dzień coraz mniejsza oglądalność... No i za Maitą też jakoś specjalnie nie przepadam:/
Oj kochana, bo jest się czym jarać. Telka, w której gra Silvia to zawsze sukces. No i w AB ma takiego prota, że ach i och!!!
Nie widziałam jej do końca i żałuję, bo w tej chwili już nie ma możliwości obejrzenia w necie, ale wciągnął mnie początek i dlatego tak się fascynuję:6
Jezeli jednak pojdzie po Ukrytej milosci, to obiecuje sobie nie czytac zadnych spoilerow...mam nadzieje, ze wytrzymam.... :/
Tv4 napisało na fb, że mają już wykupioną telę na następny sezon. Jeśli nie jest to AB, to na nic nasze prośby i modlitwy, bo i tak wyemitują,to co kupili. Choćby miało to być ADP czy CDC - oby żadna z tych xd
Tak, tv4 już mają kupioną telkę, dlatego mam nadzieję, że to AB. Aj, moje kochane AB już się skończyło, ale chętnie oglądnęłabym je sobie, bo początek to już dawno oglądałam...