PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Koniec telki...

ocenił(a) serial na 8

Zostały jeszcze tylko 2 odcinki na które czekam z niecierpliwością :))))) Telka ta nie była dla mnie jakoś bardzo interesująca ale od momentu zajścia w ciążę Luciany a raczej tego jak urodziła dziecko telenowela stała się coraz bardziej interesująca :) nie mogę doczekać się kolejnych odcinków. Ale przede wszystkim za sprawą Matea i Alexi :)))) Teraz wiem, że będzie mi brakowało tej telenoweli.... Na pewno zapamiętam dobrze te kochane dzieciaczki, Luciane i jej ojce, Roselene i jej podłe akcje, knucie Gali z matką, śmieszne akcje z Brigidą i dobrą Matilde. Oczywiście Hane i Lorenza a najbardziej również małego Ariche, bo ten duży nie przypadł mi do gustu ;p Patricia i Maximina he Reszta aktorów chyba jest mi obojętna o ile nie pominęłam kogoś jednak fajnego :P
A teraz zastanawiam się czy oglądać kolejną nową telke..... wiem, że zawsze początki nie należa do najlepszych i nie przypadają do gustu. Ukryta miłość nie podobała mi się na początku, przyznam szczerze, że oglądałam bo oglądałam i miałam nadzieję , że wciągnie :P i tak się właśnie stalo :P
A czy Wy będziecie oglądać nową telkę? :)))

użytkownik usunięty
madzia124

mi trochę szkoda że się kończy przywiazałam się , zawsze jest smutno jak się telka kończy
myślę że będę oglądać trochę czytałam na jej temat i wydaje się ciekawa

użytkownik usunięty

Będzie inna moze lepsza :)

ocenił(a) serial na 8

Jasne, całkiem możliwe. Ale jakieś przywiązanie do kończącej się telki zawsze jest i trudno czasem się z nią rozstac :P

madzia124

Dokładnie :(:( smutno...

ocenił(a) serial na 6
Camilla3

Tak to już jest najpierw nie można doczekać się zakończenia bo człowiek jest bardzo ciekawy jak ta cała historia się skończy , a jak jest już koniec to jet smutno że to już koniec .