PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Wie ktos moze jak potoczą sie losy bohaterów? Jakie bedzie ewentualne zakończenie

aaa bedzie przerwa świateczna

ocenił(a) serial na 7

Dzisiaj ;)

Salvia

a z kim będzie Melisa? :)

Anheles

Sama... Będzie się podkochiwać w Claudiu, ale nic z tego nie będzie, on nawet się o tym ni dowie.

GabiKrk

rany... 2 odcinki o biciu serca dziecka Luciany... wszyscy wrecz sikaja zachwytem, no poza Gala moze :P masakra ;)

Samarrita

Żenada.
Dziwne, że Luciana się zgodziła pójść w ogóle do lekarza w stolicy, przecież ma "swojego w miasteczku". :D

cocco03

szok :DD za moment bede miala awersje do hasla "bicie serca dziecka" w telenowelach :D

Samarrita

;) ale Vicky podeszła misiaczka...:D

cocco03

hahaha spryciula :DD jak latwo zamanipulowac facetem, ktory zgrywa takiego "gieroja" i buhaja, nie? :D

Samarrita

Wczesniej tak ją maltretował, a wystarczyło trochę histerii i płaczu i OSITO od razu wpadł.
Lubię Vicky i jej spółkę z Aldo ;) Szkoda, że nie będą razem.

cocco03

Vicky i Aldo są świetni :D nie zapomnę miny Aldo gdy Roselena chciała powiedzieć wszystkim przed obiadem o tym , że oddała Luciane :p

Anheles

Aldo odkąd się trochę ogarnął jest dużo bardziej ciekawą postacią :)

cocco03

tez i ch bardzo lubię i żałuje że nie będą razem

Blab

Fajny z nich duet ;)

użytkownik usunięty
Samarrita

ona jest tak zacofana i głupia jak w średniowieczu ..woli wojskiego lekarza niż lekarza z miasta

mnie tez wkurza to ich zacofanie i świętoszkowata postawa Luciany.

Blab

Luciana jest prześwięta, aż mnie to drażni. Nie ma takich ludzi.

cocco03

zgadzam się, zrobili z niej świętoszkę a to już przesada ;p i to jej ciągłe powtarzanie , że nadal jest taka sama i się nie zmieni, to niech będzie ale ciągle niech o tym nie gada ;]

użytkownik usunięty
Anheles

te teksty ciągle się powtarzają właśnie , główna bohaterka jest do bani

Lepiej niech wraca do garnków, a majątek odda potrzebującym skoro taka święta.

Anheles

Jakbym znała taką Lucianę to tym bardziej by mnie szlak trafiał, że cały czas gada o tym ;)

cocco03

mnie też :D nie wierzyłabym takiej poza tym

Anheles

Ja również ;)