PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Wie ktos moze jak potoczą sie losy bohaterów? Jakie bedzie ewentualne zakończenie

Blab

Aurory nie ma i nie będzie, bo ona umarła, gdy urodziła Lucianę. Będzie tylko wspominana w retrospekcji. Aurora była żoną Claudia. A Claudia niedługo poznamy :) Może nawet jutro, on będzie adwokatem, który pomoże Lucianie.

jagodajulia

Zastanawiam się jak to się stało że Luciana trafiła do Paz i jej męża

Blab

Ja już wiem :)

jagodajulia

a co sie stanie don akieresem

użytkownik usunięty
magazynier_48

pewnie kopnie w kalendarz

heheh

magazynier_48

Aquiles umrze.

jagodajulia

a co z lastra bedzie

jagodajulia

Powiesz? :D

jagodajulia

w którym odcinku Claudio dowie sie ze Luciana jest jego córką ????

Kiara20

chyba koło 80 odcinka.

jagodajulia

a w ktorym odcinku violeta dowie sie ze don aquiles jest jej ojcem?

jagodajulia

a z kim bedzie jana.

magazynier_48

Nie wiadomo. Ma zaręczyć się z Borysem, ale dzisiaj chyba zerwie zaręczyny, bo kocha Lorenzo.

jagodajulia

brata luciany

magazynier_48

a ja chcialabym sie dowiedziec czy rodzice rofriga w koncu "zmiekna" i jak to sie stalo ,ze trafial do paz? w koncu to dzial spojlery to moze ktos napisac:))?

yecur

skad ja moge wiedziec.

yecur

Rodzice Rodriga "zmiekną"? W jakiej kwestii?

Jak Luciana trafiła do Paz? Hmmm. Aurora urodziła córeczkę, ale była umierająca i poprosiła Roselenę, (bo były przyjaciółkami), aby ta się zaopiekowała jej córką. Nie wiem, co powiedziała Roselena Aurorze, ale wiem, że Roselena nie chciała się opiekować tym dzieckiem,a że Paz i Galdino pracowali u Torreslandów to Roselene chyba kazała zająć się im dziewczynką. A ojciec małej i mąż Aurory, czyli Claudio w tym czasie trafił do więzienia za defraudację.

jagodajulia

Jak narazie to kazdy dobiera sie do Luciany, mam nadzieje ze nie zepsują telki gwałtami itp...

GabiKrk

Gabi jestes z kraka ja tez :) pozdrawiam:) czyli ta roselena nie jest negatywna postacia w tej telce ,tak z tego wynika???tylko ,ze wyszla z rozsadku za obecnego meza tak????

yecur

Roselene raczej jest negatywną postacią.

jagodajulia

i kto jeszcze

jagodajulia

zrozumialam ,ze byal przyjaciolka matki luciany ,ale nie chciala sie zaopiekowac sie jej corka z zazdrosci -tak wyczytalam z hiszp wikipedii ,wiec myslalam ,ze bedzie w telce niemila i sfrustrowana ,ale na koncu wlasnie sie zmieni jak sie dowie kim jest luciana

yecur

Rozczarowało mnie to że rodzice Rodriga są negatywnymi postaciami. Spodziewałam się że Maximino będzie taki jak np Gonzalo w CME. Nie wiem jak wam ale mi się bardzo podoba nowa telenowela , jest o wiele ciekawsza niż LQNPA , piosenka z entrady jest bardzo ładna , ogólnie same plusy. Nie zdarzyło mi się jeszcze wypowiadać w samych superlatywach o innych telenowelach po obejrzeniu CME a to juz dobry znak ;)

Blab

Piosenka jest cudna, szkoda tylko, że nie puszczają tej wersji z Zurią.

Roberto Blandon( Maximino) w Moim Grzechu grał takiego dobrego ojczulka, a tu podły drań. Lubię jak aktorzy graja różne postacie, bo wtedy mozna porównać, w których lepiej wypadają.

cocco03

Tak , ale nie wiem dlaczego mi się wyobraziło że w tej telenoweli on będzie dobry :D

Blab

Tez tak sądziłam. Ja cały czas pamiętam jaki był w MP - wzór tatusia po prostu. Ryczałam jak umierał.

cocco03

Ja płakałam na śmierci Gustava w LQNPA i Mariny w CME a tak to nie płakałam na niczyjej śmierci w telenowelach

Blab

A ja i po Gustava i po Mariny i po Paulino i praktycznie na wszystkich mi się chce. Śmierć Miguela jednak mnie nie wzruszyła, bo była źle zagrana.

Na CME to w ogóle często płakałam, żadna telenowela tak mnie nie wzruszała.

W LQNPA śmierć Gustava to był jeden z najbardziej smutnych momentów.

cocco03

CME to była najlepsza telenowela jaka dotąd oglądałam. Wstyd mi troche sie przyznać ale jak sie skończyła to czułam się jakby ktoś umarł :D a LQNPA oglądałam tylko przez wzgląd na postać Gustava.

Blab

Nie wstydź się, ja tez tak miałam. Pierwsze tygodnie po tym jak się skończyła to nie mogłam się pozbierać. Pustka w sercu i tyle...

cocco03

Dokładnie tak ;)

Blab

miałam tak samo:( CME,śmierć Gustavo,podobnie jak ty oglądałam tylko dla niego LQNPA i to nawet nie całe, Roberta przejrzała na oczy i to było bardzo wzruszające:(
ktoś może jeszcze raz wysłać mi linki do obecnej telki?byłabym wdzięczna

Blab

JA nie płakałam, na śmierci Mariny w CME, ale śmierć Roberty w CME mnie wzruszyła...

jagodajulia

Tak , właśnie zapomniałam o śmierci Roberty

jagodajulia

Ooo zapomniałam jeszcze o śmierci Roberty, wtedy też beczałam.

cocco03

Chyba każdy ;)

Blab

Im mam więcej wiosen to na filmach się nie mogę opanować. Choć pamiętam , że już na "Zbuntowanym..." się wzruszałam. Kiedy to było....;)

cocco03

Ja nigdy nie płakałam ani nad książką ani nad filmem więc to dla mnie nowość ;)

Blab

Twarda z Ciebie babka ;)

cocco03

Wiele osób tak uważa ale to tylko pozory :D

Blab

Ja czasem nad książką płakałam (Trzy życzenia, Poczwarka, i prawie na Chłopcy z Placu Broni) ale przeważnie staram się tego nie robić. Na filmach bardzo rzadko, chociaż ostatnio coraz częściej się wzruszam...

jagodajulia

Ja nigdy nie płaczę ale może kiedyś to się zmieni :D

Blab

Mi to z wiekiem przyszło :)

jagodajulia

Mnie tak samo ;)

yecur

Jakby była taką dobrą przyjaciółką Aurory to zaopiekowałaby się jej córeczką, a tak nie zrobiła. Roselene to negatywna postać.

jagodajulia

a kto jest jeszcze negatywna postacia

jagodajulia

a czemu brigida chodzi na czarno.

magazynier_48

bo to adamsowa XD