Wie ktos moze jak potoczą sie losy bohaterów? Jakie bedzie ewentualne zakończenie
obejrzalam dzis ostatni odcinek ,dla fanow Patricia:umiera w czasie operacji neurologicznej.sa tu spojlery wiec to pisze
final bardzo krytykowany w samym meksyku:) ,ze niekompletny ,bezsensowny to ,dla tych co chca wiedziec,slubu udziela jakis szaman na skale:))
Ja jestem w szoku, ze usmiercili Patricia... Jak wogole mozna tak w samym finale cos takiego robic, wcale sie nie dziwie ze finał jest krytykowany ;/
Nie rozumiem jak mogli go uśmiercic... Wiadome ze kochał Lu i pewnie nikogo innego by nie pokochał, ale to mógł chociaż gdzies wyjechac, odzyskac władze w nogach i wyjechac. Zupełnie byłby to inny finał. A tak to pół odcinka buczałam i nawet sie nie cieszyłam ze ślubu protów. Zal mi tez Roseleny, scena z tymi lalkami przy stole... Więcej nie bede zdradzać bo moze nie wszyscy chcą wiedziec.
O mój Boże!!!! Nie moge uwierzyć, że go uśmiercili. Też płakałam jak głupia.......ale szkoda Patricia :(
Zepsuli cały finał tym niestety... Jeszcze zrobili to w jednym odcinku, nie chce mi sie nawet cieszyc z tego slubu Lu i Rodriga...
ZARAZ OBEJRZĘ, NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ:(((, AŻ SIĘ POPŁAKAŁAM
co oni zrobili?:(( tak jak z Gustavo w Zakazanej miłości:(((
Zobaczyłam finał i moim zdaniem to choć strasznie mi Patricio, to odszedł, w takim spokoju....,lecz i tak było to smutne, jednakże uważam,że jednak nie skopali finału,na tej skale...piękne,tylko gdzie suknia ślubna?;)
a i Gala i jej mamusia bezcenne
przeczytalam wszystkie komentarze po hiszp o finale telki ,prawie zaden pozytywny,meksykanie narzekali ,ze nie widzieli slubu z prawdziwego zdarzenia luciany i rodriga,ze nie wiadomo co sie stalo z byrgida ,melissa i claudiem,maximino nie zaplacil za swoje zle czyny ,tylko patrzyl jak roselena traci rozum i rozmawia z lalkami ,nie bylo pokazane ,kiedy luciana zaszla drugi raz w ciaze i urodzila syna patricia ,ze nalepsza postac w serialu zmarla ,krytykuja ,ze final byl nieprzemyslany ,nagle wszystko sie rozwiazalo w ciagu 40 minut,i ze troche nieladnie pokazywac jest chorobe nowotworowa jako kare za zle czyny
kazdy chyba krytykuje finał, bo jak telka jest naprawde bardzo fajna to zepsuli wszytsko finałem. Nie wiem czy rezyser i scenarzysci tego nie widzieli, ale zepsuli sobie naprawde dobre kino.
Szkoda ze Patricio zginie, szkoda że Maximino nie odpowie za to co zrobił... Spodziewałam sie czegoś innego
Ciągle myślę nad tym... nie widziałam jeszcze poprzedzającego odcninka bo oglądam AB(KOCHAM TEN SERIAL) i DLATEGO STĄD MOJA REAKCJA, myślałam nad tym długo i popłakałam się, bo on na to nie zasłużył,lecz musicie przyznać,że odszedł w takim spokoju,jakby spał... A ten niby "ślub" to dziwny był strasznie. Jak stoją na skale to mi się (prócz szamana xD) podobało,bo piękny widok, tylko heh dziwne,jak Luciana wlazła na tą skałę 2 razy?
tak ,to dziwne ,ze luciana weszla na te skale ,nigdy nie uprawiajac wczesniej wspinaczki skalkowej,zreszta na te skale zwracaja sie do patricia-widzisz tak jak ci obiecywalismy wyszlismy na ta skale -chodzilo im chyba o ta skale na ,ktorej patricio mial wypadek -bo to jakos nie bylo dokladnie wyjasnione......
SCHODY dla niej zrobili xD
Dla mnie CME i AB są świetne, ale tą telkę też oglądam i uwielbiam jak Brydzi-"ADAMSOWEJ" (w 1 odcinku myślałam, że to mężczyzna xd) NIC NIE WYCHODZI ;P
Mnie szczerze to bardzo śmieszy, jak udziela im ślubu.
Sama sytuacja nie, bo wiadomo ślub - piękna rzecz, ale ten osobnik jest dziwny. ;)
To nawet fajnie , pewnie zrobili to dla podkreślenia tradycji tego regionu , w którym wychowała sie Luciana albo coś w tym stylu
Hej :) Czy ktos wie w ktorym odcinku dokladnie Roselena dowie się ,że Luciana to corka tych ogrodnikow ?:P:P
na oficjalnej stronie telki znalazlam w streszczeniach ,ze w 53 odcinku roselena powie Maximino ,ze luciana jest corka aurory ,a wczesniej bedzie uwazac ,ze jest corka maximinia i aurory (choc miedzy tymi nigdy nic nie zaszlo) natomiast co do ogrodnikow to trzeba sie doszukac bo duzo tego:)
znalazlam ,ze w odc 43 roselena zacznie miec podejrzenia co do tego ,ze luciana moglaby byc corka aurory bo jest w tym samym wieku w odc 44 idzie do estelity siostry matilde by dowiedziec sie czgeos wiecej o lucianie,w odc 46 poznaje prawde ,o tym ,ze paz przygarnela luciane
hehe wtedy jeszcze tak, ale potem spojrzalam na date Twojego posta :D hehe. Sie porobilo w tej telenoweli ;)
Zastanawia mnie dlaczego Luciana nie połączy tajemniczej Rosy Torres z Rosaleną Torres Landa;p mogłaby się przynajmniej nad tym zastanowić;p Ale jak to zwykle w telenowelach bywa, za łatwo by było jakby się tego domyśliła:D
Może Rosa to po prostu zdrobnienie od Rosaleny;p tak jak Ala od Alicji;p
Ojciec Luciany, umierając to skrócił, podał też jedno nazwisko, panieńskie;p
W każdym razie mogłaby się domyślić i zastanowić nad tym zbiegiem okoliczności;p
A z kim będzie Vicky ? czyzby z siostrzencem Maximiliana ? i co sie stanie z nim samym ? zmieni się czy nadal będzie walczyc z ojcem Luciany ?
Vicky będzie z jakimś mężczyzną, bodajże w ostatnim odcinku przedstawi go Aldo. Nie wiem kto to, ale wydaje mi się, że pomimo tego związku Vicky dalej będzie romansować z Aldo.
A Roselena dowie się ,że mąż ją zdradza ? i co sie z Maximem potem stanie ? zakldalam ,że pewnie trafo do więzenia :D