Wie ktos moze jak potoczą sie losy bohaterów? Jakie bedzie ewentualne zakończenie
Raczej do więzienia nie pójdzie. Jednak będzie bardzo samotny. Przeżyje bardzo śmierć Patricia, na końcu siedzi przy stole z szaloną Roseleną i płacze.
Ta Matilde biedna jest. Dręczy ją poczucie winy, że wie o tym co zrobiła Roselena a i tak ją kocha bo ja wychowała :(
Może Roska jak była młodsza to była lepsza później się zmieniła, bo dążyła do perfekcji... Poza tym jak widać miłość MAtilde jest bezwarunkowa...
Jednak Matilde taka ślepa nie jest, pomagała Lorenzo i Janie i Roska ją wyrzuciła z domu... Roselena stwierdziła, że Matilde ją zdradziła, sprzeciwiając się jej zdaniu... Jednak później MAximino wrócił z Matilde do domu i MAtilde tam została, ale Roselena była na nią obrażona...
Aldo jest dobry a ostatnoi mój brat powidziła że on jest podobny do nasego siostrzeńca hhaa...ale sie uśmiałam
tak wiem ,ale to co robię to wchodzę na aolin usa ,wpisuję nazwę telenoweli iszukam tam gdzie można pooglądać tylko po hiszpańsku.dla mnie to najnudniejsza telenovela.problem rozwiąże się na końcu ,prtmityvne to wszystko .zuria vega jest zdolna w morzu mołości (bzdurna historia ) była dobra i chemia z victorem-mario cimaro była cudowna. gabriel soto powinien grać tylko role drugoplanowe jak w sortilegio- zaklęta miłość ,dla mnie to perfekcyjna telenovela zawsze będęza nią tęsknić. ukryta miłość to nuda ,zwłaszcz ,że biegła prawie równocześnie u nas i na stacjach latynowskich ,tani gniot..sorry takie jes moje zdanie.
Mam kilka pytan :P:P mam nadzieje ze ktos to wie i zechce mi odpisac :P
Otoz czy Luciana i Rodrigo do konca telenoweli beda sie ze soba nie dogadywac ?:P i dopeiro na koncu sie pogodzą ?
Czy Lulu będzie z Borysem ? bo jak wiadomo Jana bedzie z Lorenzo :P
Czy siostra Roseleny będzie z Oskarem ?
Czy Roselena szczrze zmieni swoj stosunek do Luciany ? o iwem ze bedzie miala cos wspolnego z porwaniem dziecka Luciany
a i no wlasnie kiedy Luciana urodzi dziecko ?
i z kim będzie Violeta ? z Marcialem czy tym jej przyjacielem ? a moze z nikim albo jeszcze z kim innym ? i bedzie pracowala w Inferno do konca telenoweli jako piosenkarka czy zmieni zawod ?
I jeszcze jedno :P Kiedy Don Aquilless dowie sie ze Violeta to jego corka i co wogle bedzie z ta postacią ? tzn zmieni sie na dobre i przestanie znecac sie nad Luciana ?
a i jeszcze jedno mi sie przypomnialo : czy "Pączuś" Don Aquillessa znajdzie sobie kogos innego czy nadal bedzie do niego wzdychac ?:P
Moge odpowiedzieć tylko na niektóre.
Conny będzie z Oscarem.
Roselena nie zmieni stosunku to Luciany, bo całkiem jej odbije.
Violeta założy myjnie samochodową bodajże i będzie z jakimś przystojniakiem, ale nie wiem kto to. Aquiles(jej ojciec) przepisze na nią i na Magdę majątek.
Na resztę niestety nie znam odpowiedzi :)
Luciana i Rodrigo będą chwilę razem pracować, ale ostatecznie pogodzą się dopiero pod koniec telki. W 103 odcinku Rodrigo dowie, że Luciana jest z nim w ciąży i do niej pojedzie, aby się przekonać i wtedy Lu mu powie, że Claudio jest jej ojcem i później będzie ją przepraszał... Chyba w 95 Rodrigo poprosi Lu o drugą szansę. Niestety Rodrigo weźmie ślub z Galą..:( Chyba koło 80 odcinka..., ale tego odc to nie jestem pewna.
Lula, czy jak jej tam nie będzie z Borysem. Borys prawie cały czas będzie z Janą, ale na oficjalnych zaręczynach Jana zerwie z Borysem.
Tak, Connie będzie z Oscarem.
Roselena nie zmieni swojego stosunku do Luciany. Tak, Roselena miała coś wspólnego z porwaniem Rodriga juniora, ale plan wyszedł (chyba) od Julie, a Gala małego zostawiła w śmieciach..;/
Lu urodzi chyba koło 133 odcinka.
Aquiles i Violeta dowiedzą się o swoim pokrewieństwie (chyba) w 117 odcinku. I od tego czasu on się zmieni, ale Violeta nie będzie chciała mieć z nim nic wspólnego, ale pod koniec się z nim pogodzi, gdy będzie chory. I Aquiles umrze, prawie cały swój majątek zapisze Magdzie i Violecie.
a to te wiedzmy Rosa , Gala i July będą maczały palce w porwaniu syna Luciany i Rodriga . A to france ...
Dzięki wielkie za odpowiedzi !
ale jak tak teraz ogladam ukryta milosc to rzuca mi sie w oczy jeszcze jedna postac o ktorą zapomnialam spytac :P
Mianowicie - Brygida :P Co sie z nia będzie działo ? Zmieni się jako osoba ? będzie milsza dla Luciany ? przejdzie przemian wewnetrzna lub zewnetrzną ? moze sie z kims wiąze ? a moze wyrzucą jak z domu w ktorym pracuje ?:P
Brygida.. Hmmm z tego to pamiętam to ona później będzie u Rodriga i Gali w mieszkaniu chyba pokojówką/kucharką itd..
Trochę się zmieni. Już nie będzie nosiła tego czarnego wdzianka.
I będzie raczej kochała małą Aleksię (córeczka Rodriga i Gali). Jej stosunek do Luciany chyba też zmieni.
Brygida znajdzie w torebce Gali opaskę dziecka Luciany z nazwiskiem Torreslanda Linares i później chyba będzie ją szantażowała... Niestety nie ujawni tego znaleziska wcześniej...
wogole to nie pojmuje jak mogli usmiercic postac Patricia.Juz nawet nie musieli dawac nadziei na to ,ze odzyska wladze w nogach albo wlasnie mogli ta operacje pokazac i potem ze sie udala tylko ze Patricio musi przejsc rehabilitacje dluga np w grupie czy cos i na tej rehabilitacji spotkal by jakas dziewczyna ktora tez musi ja przejsc i by sie w niej zakochal hehe i by byl szczesliwy i potem mogli by pokjazac naslubie Rodroga i Luciany jak on jest z ta dizewczyna i stoja razem tzn on i ta idzewczyna na wlasnych nogach i sie trzymaja za rece :P a tak to zrobili beznadziejny koniec - nie jestem fanka Patricia ale lubie go i uwazam ,ze usmiercenie go bylo bledem w scenariuszu :P
myślę tak samo , ja już bym lepiej wymyśliła jego dalsze losy niż ci scenarzyści .....rozczarowałam się tym strasznie
Ja uwielbiam Patricia i nie mogłam uwierzyć, że go uśmiercili..:( To było okropne... Tak, Patricio mówił, że jest zakochany w Lucianie, ale wg mnie powinien się w niej już jakiś czas temu odkochać, a tak to umarł i prawdę mówiąc dla mnie było to niespodziewane zakończenie..:( I jeszcze nie było ślubu kościelnego protów..:(
z jednej strony uśmiercili Patricia bo nie mieli za bardzo innego wyjscia... cały czas kochał Luciane, oddałby wszytsko zeby z nią byc, nie mogli na koncu pokazac ze chce sie z kims spotykac i wgl.. Nawet jakby odzyskał władze w nogach to byłby przy Lu i Rodrigo, wiedzac ze oni sie kochają. Ale z drugiej strony mogli pokazac ze operacja sie udała i ze wyjezdza np za granice...
hhmm.... niby pierwsze ich spotkanie nie było udanie ale skoro Jana zakocha się w Lorenzo to może i oni
a ktos sie orientuje czy ta Aurora sie jakos pojawi czy cos? np. w jakichs wspomnieniach... ladna jest na zdjeciu, ktore nosi ze soba Claudio i trudno mi uwierzyc, ze tylko za fotke jej zaplacili jako aktorce :D
Nie, nie będzie z Melissą. Z tego, co jeszcze pamiętam to Claudio nie dowie się, że Melissa coś do niego czuje...
Kiedyś w rozmowie z Lucianą powiedział jej, że kocha tylko Aurorę, jej matkę i nie zwiąże się z inną kobietą...
ja czytałam w świecie seriali żę już nie długo się dowie , ciekawa jestem jej reakcji..haha