PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Co sądzicie na temat zachowania Luciany w stosunku do przejęcia należnego się jej majątku po ojcu /?
Dlamnie to śmieszne , wkońcu prawnie to jej pieniądze nikogo nie okrada powinna myśleć o przyszłości dziecka . A ten jej żal w stosunku do przejęcia połowy majątku Toreslanduw jest jeszcze bardzej żałosny ,nikt ich nie okrada majom oddac tylko to co zostało przeznich nieuczciwie zdobyte nikt niewywala ich na bruk i niepozostawia bez środków do życia .

malga927

Luciana jest tak uczciwa, że aż mdli. Szkoda jej Rodriga i jego rodzeństwa, ale przecież oni zostaną z 50% majątku i tak mają dużo pieniędzy.

ocenił(a) serial na 6
cocco03

Dokładnie 50% firmy plus to co zapisane jest na Roselene i na dzieci

użytkownik usunięty
malga927

dokładnie, należą jej się te pieniądze a przecięż komu ma innemu zapisać Claudio w testamencie jak nie jedynej córce? A ona zdziwiona ..

malga927

też mnie dziwi ich zachowanie a najbardziej sie zastanawiam dlaczego Maximino tak wyrolował Claudia skoro byli przyjaciółmi

Blab

No właśnie, ciekawe.

Blab

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze... Może Claudio zarobiłby więcej..:? Mam nadzieję, że zostanie to wyjaśnione w telce...

jagodajulia

ja też bo ogólnie mi go żal

ocenił(a) serial na 6
malga927

Jakby mi ktoś dał swój majątek to bym wzięła a nie narzekała,że nie chce byc bogata..

pati1109

Dokładnie.
To lepienie i malowanie garnków w ciąży to chyba średnio zdrowe.
I jeszcze te cała Namurashi czy jak jej tam? Wnerwiająca istota grrr...;)

ocenił(a) serial na 6
cocco03

Masakra .. i rozwaliło mnie jak Luciana postanowiła że za tą kase kupi Lorenzowi drugi rower .. za tą kase to mogłaby mu kupic samochód jakiś do rozwożenia ..albo restauracje,jakiś bar.. :P

pati1109

No pewnie niech Lorenzo dalej dziaduje na ulicy ;)

ocenił(a) serial na 6
cocco03

No myślałam,że Luciana będzie bardziej hojna dla brata ;p

pati1109

To już przesada, tyle kasy i niech się marnuje. Ja od razu bym zaczęła z niej robić pożytek.

ocenił(a) serial na 6
cocco03

ja też.

malga927

zgadzam sie... poza tym ta jej ceramika raczej super duzo kasy nie przyniesie, a moglaby tez pomyslec o matce, ktorej zdrowie lubi szwankowac... po co ma zyc razem z ta chrzestna w takich warunkach jak do tej pory? i ten jej brat tez mialby lzej w zyciu. Troche egoistyczna postawa z jej strony wbrew temu kreowaniu sie na taka empatyzujaca sie ze wszystkimi...

Samarrita

Dokładnie ;) Luciana myśli tylko o sobie :D