Szkoda, że Livia Brito nie dostała głównej roli.Ona jest śliczna, najładniejsza z tych wszystkich aktorek.Poradziłaby sobie w 100%.
Po pierwsze, może i ładna jest, ale na pewno nie najładniejsza. Twarz po trochę dziwną. Po drugie wątpię, by sobie poradziła patrząc na jej filmografię. Vega, to bardzo dobry wybór.
mnie troche irytuje, ze wszyscy zaraz padaja na kolana pod jej urokiem, jesli chodzi o facetow... mogli by to troche "ostudzic" ;)
Juz myslalam, ze tylko mnie irytuje przesadny zachwyt wszystkich mezczyzn nad Luciana. Zwykla prosta, skromna i ladna dziewczyna, no ale bez przesady. Jakby conajmniej bogini wchodzila na scene, a wszyscy pieja z zachwytu. Myslalam, ze sa gusta i gusciki, tutaj najwyrazniej istnieje jeden ideal :/
Filmografia Zurie także nie zachwyca ponadto w morzu miłości grała beznadziejnie dlatego tez nie byłabym taka krytyczna w stosunku do Brito.
Nie oglądałam Morza miłości, ale słyszałam, że tam najlepiej nie wypadła. Lecz w obecnej telenoweli podoba mi się jej gra i uważam, że robi to dobrze. A Brito widziałam tylko w jednej telce, to nie dość, że grała tam okropnie, to jeszcze brzydka jest. Ale jednak patrząc na filmografię obu pań, to Vega jest bardziej doświadczona.
W obecnej telenoweli gra poprawnie aczkolwiek daleko jej do dobrej aktorki.Uważam że Zuria także nie grzeszy uroda jednakże to nie powinno mieć nic do rzeczy. Brito w TDA wypadła słabo jednakże słyszałam że jej gra aktorska w ADP uległa znacznej poprawie.
Rzeczywiście, daleko jej jeszcze do dobrej aktorki, ale jeśli chodzi o urodę, to uważam, że jest śliczna i bardzo naturalna :)
Vega jest naturalna tak samo jak Blanca Soto w Evie Lunie. Te dwie aktorki idealnie pasują do roli niewinnych służących
Mi do tej roli by o wiele lepiej by pasowała Florencia de Saracho . Np. jak zastąpiła aktorkę która na początku grała rolę Adriany w
" Kiedy się zakocham " postać grana przez nią nabrała wyrazu i stała się automatycznie o wiele bardziej sympatyczna . W Morzu miłości też była super