PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Luciana

użytkownik usunięty

Widzieliście dzisiaj jak Luciana przyszła do biura ubrana , masakra ............tak może iść na targ
jaja sprzedawać a nie do takiej wielkiej firmy!!!

ocenił(a) serial na 6

Widziałam.. masakra ;/
Jak ojciec jej kupił ciuchy to miałam nadzieje,że przyjdzie tam taka odpicowana ,że im szczeny opadną.. że powali wszystkich na kolana i będzie wyglądac jak kobiety z wyższych sfer.... a ona przyszła ubrana jak zawsze.. czyli tak cygańsko-indiańsko ;< najgorsze jest to coś co na głowie zawsze nosi.. Ranyyy.. ;<

ocenił(a) serial na 7

A mi się podobała. Nie były to ubrania jakie nosi na codzień tylko bardziej "eleganckie" choć dalej pozostające w jej stylu. Nie oczekujcie od niej, że od razu z wiejskich ubranek przerzuci sie na styl Gali. Mi by sie chyba taka nie podobała bo się juz przyzwyczaiłam do jej ubioru. Choć rzeczywiście, czasami mogłaby odpuścić mogłaby odpuścić sobie tą chustke na głowie :)

p_o_n_

a czemu po nowym roku bedzie wiadomo jaka telka bedzie.

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Tak wyczytałam na profilu Fb programu Tv4

p_o_n_

a bys mogła stronke wysłac>

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=521360584541396&set=a.240670579277066.699 38.219884398022351&type=1&relevant_count=1
piszą o tym w komentarzach pod tym zdjęciem :)

p_o_n_

ale nie pisze ze w styczniu bedzie wiadomo jaka telka bedzie/.

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Piszą, że podadzą info na początku przyszłego roku wiec to musi byc w styczniu bo na początku lutego już wypada, że będą ją puszczać...

p_o_n_

a jak sadzisz jaka dadza.

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Nie wiem, może Amor Bravio lub Cachito de Cielo. Osobiście byłabym w siódmym niebie jeżeli byłaby to ta pierwsza telka :)

p_o_n_

tez moze beda po dwa odcinki

p_o_n_

4lutego sie konczy

p_o_n_

Oj chustkę to mogłaby sobie odpuścić.

Nie miejcie złudzeń, Luciana nie zmieni drastycznie swej garderoby :D

cocco03

Ale z opaski na włosach zrezygnuje :P

jagodajulia

Ale na razie nosi ;) wiem wiem, że zrezygnuje, jednak na ślubie znów przywdzieje

ocenił(a) serial na 6
cocco03

Tragedia.

pati1109

Nawet Rodrigo ubierze się po cygańsku-indiańsko ;)

ocenił(a) serial na 6
cocco03

To mnie rozwaliłaś w tym momencie ;p

pati1109

W końcu nie wiem czy czytałaś, ale ...UWAGA SPOJLER

ślubu udzieli szaman.

cocco03

Tak, zapomniałam o tym... :D

dziewczyna jest bardzo skromna wy tego nie widzicie;/ a po za tym mi sie podoba bo kazdy ma swój gust i styl :) ktoś jest plastikiem a ktoś punckem:) każdy widzi na kimś a nie sam na sobie :)

ocenił(a) serial na 7
Julka722357

Zgadzam się :)

Julka722357

nikt jej nie broni miec tego stylu, ale jak sa jakies powazniejsze okazje to moglaby ubrac sie bardziej stosownie do okazji, miejsca i ludzi. I fakt - to cos na glowie bylo fajne na poczatku, teraz troche drazni wzrok ;P

użytkownik usunięty
Julka722357

Wiemy że jest skromna, ale mogłaby założyć coś stosownego do okazji a nie ludowy strój przeciez to wielkie miasto a nie wioska zabita dechami ,ale zgadzam sie że każdy ma swój gust mnie się podoba jej strój jak jest na wsi pasuje do otoczenia ,ale w mieście?!

Mnie tez drażni ta jej chustka na głowie i to że nie potrafi sie ubrać porządnie do firmy...

ocenił(a) serial na 6
Julka722357

Zgadzam się w zupełności. Bardzo dobrze, że się nie zmieniła tylko z powodu pieniędzy. Ubiera się teraz ładniej, ale nadal typowo dla siebie. Najważniejsze, że wygląda czysto i schludnie. Nie musi ubierać się tak jak wszystkie pindy wkoło żeby wyglądać dobrze.

użytkownik usunięty

zgadzam się myślałąm że się wystroi , jakoś elegancko jak przystało na taką okazję a tu klapa co to za strój? jakaś wieśniacka spódnica i to coś na głowie

ocenił(a) serial na 8

Ale z odcinka na odcinek można powiedzieć, że w jakimś tam stopniu stroje są lepsze. Wiadomo, długa spódnica ale chociaż góra w ostatnim odcinku jakos bardziej elegancko wyglądała. Wolałabym osobiście aby zmieniła całkowicie styl coś typu Gala, jakiś ładne sukienki, może nie garsonki bo przecież Luciana to młoda dziewczyna

ocenił(a) serial na 7

Ale Luciana nagadała Gali gdy ta do niej wpadła do biura :) Wkońcu pokazała jakieś pazurki ;)

użytkownik usunięty
p_o_n_

Tak, aż jej kapcie spadły;)

ocenił(a) serial na 7

A później jej znowu ciśnienie Rodrigo podniósł :) Biedna Gala- tak sie denerwować w ciąży :D Już współczuje temu dziecku :(

p_o_n_

Dobrze jej przygadała :) Ale
w sumie nie dziwię się, że Galę wnerwia ta sytuacja ;)

użytkownik usunięty
cocco03

każda byłaby wkurzona , wiem że Rodrigo jej nie kocha ale powinien ją szanować ze względu na dziecko

cocco03

Gala zachowuje sie normalnie. Każda normalna kobieta byłaby wściekła gdyby jej mąż latał za inną a ona byłaby w ciąży

Blab

Pewnie, że tak :)

cocco03

świetne było to że w końcu wyszła gdzieś sama i powiedziała Rodrigowi że może znajdzie kogoś lepszego :D

Blab

:D

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Wczesniej taka zahukana, a teraz tylko siadla w fotelu i jezyk jej sie rozwiazal....

dropsik417

Władza robi swoje ;D

użytkownik usunięty
cocco03

nawet komputera nie potrafi odpalić ...haha

O to już gorzej ;)

użytkownik usunięty
dropsik417

ale dobrze niech się broni a nie tylko płaczę i użala się nad sobą