PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

MAM DOSC !!!!

ocenił(a) serial na 5

Mam po dziurki w nosie omdlen Paz !
Przeciez to jest nienormalne ! Zreszta jak by ktos w moim otoczeniu padal co chwile tak jak
ona...sila bym zaciagnela ta osobe do lekarza. A dla nich to jakies normalne.

dropsik417

To prawda, ja również mam już tego dość. Mam nadzieję, że szybko wyjawi prawdę Licianie i jej ojcu i przestanie cały czas mdleć przy byle wspomnieniu imion Aurory, Rosaleny, Claudia.

ocenił(a) serial na 5
salvame

Poczekaj, az sie dowie, ze Luciana jest w ciazy :/

ocenił(a) serial na 8
dropsik417

Dokładnie o tym samym pomyślałam. Przecież na to się nie da patrzeć. Byle czego się dowie i już, trach, LECI...

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

hehehe dokladnie :P

użytkownik usunięty
dropsik417

mnie też to drażni... w ogóle beznadziejnie ona gra

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Paz mdleje, Roselena wybałusza oczy- to już norma w tym serialu i chyba prędko sie to nie zmieni dlatego ja sie juz do tego przyzwyczaiłam :)

ocenił(a) serial na 6
dropsik417

Paz ciagle mdleje , Roselena tak samo ,jeszcze te jej miny..
One sobie są jakies nienormalne ..

ocenił(a) serial na 5
pati1109

A Brigida robi oblesnego "dziubka" ;D bleee

ocenił(a) serial na 8
dropsik417

Ona wgl jest obleśna. Nie chcę się nawet domyślać, ile mioteł musiałoby omieść jej pajęczyny tu i tam:O

ocenił(a) serial na 5
petit_fleur

Hehe. Zwlaszcza TAM :D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

No co, przecież mam rację. Na pewno żaden facet jej nie miał chyba z 500 lat:O

użytkownik usunięty
dropsik417

albo jak wybałusza oczy....
ale Luciana to też robi takie miny że też mnie to denerwuje

ocenił(a) serial na 5

Z tym wybaluszaniem to oni wszyscy cos maja .... Rosalena, Brigida, Paz, Luciana, Lastra no i Vicki, ale ona wybalusza tylko jedno, zamykajac przy tym drugie ( chodzi mi o scene w ktorej Maximino ja dusil) ;P

użytkownik usunięty
dropsik417

ta scena była mega jak ją dusił hahahha....

ocenił(a) serial na 5

Kurde, a na swoj sposob wydawal mi sie sympatyczny, a czasem nawet poszkodowany przez to, ze ma TAKA zone. Po ostatnich odcinkach ... przeraza mnie :/

dropsik417

Dokładnie, wszyscy maja wyłupiaste gały ;) Vicky jak się krzywi to wygląda jakby coś nie tego :D

dropsik417

hahahha :D cały odcinek już by z tych omdleń zrobili :D

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Czy oglądając nie zauważyłyście pewnej niezgodności odnośnie Paz i Roseleny? We wspomnieniu wydawało mi się, że Paz jest młodsza od niej a znowu współcześnie to Rosa wydaje się młodsza.

ocenił(a) serial na 5
Selena_Evrillo

W sumie w scenach z przeszlosci wygladaly mi na ten sam wiek. No i mam 2 kuzynki, ktore maja po 36 lat. Jedna wyglada na 30, a druga na 45. Wiec nic mnie juz nie dziwi ;) Aaaa i fajnie, ze dali inne aktorki, a nie probowali odmlodzic obecnych....np. warkoczykami ;)

dropsik417

:D Tez mi się to podoba. W sumie młoda Paz była nawet podobna.

Selena_Evrillo

Kolejny ewidentny błąd scenarzystów...Również to zauważyłem...

Selena_Evrillo

Ale Roselena wygląda młodziej, bo stać ja na chirurga plastycznego, a Paz przecież mieszkała na wsi i nie miała tyle pieniędzy ;)

jagodajulia

Na pewno praca fizyczna i odmienne zmartwienia dodały wieku Paz. Jednak ja bym nie stawiała na 100 procent, że między nimi jest duża różnica wieku.

cocco03

a w świeta bedzie świateczna przerwa.

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Tu się zgadzam, babka mdleje przy pierwszej lepszej okazji... Niedługo zacznie mdleć z powodu miękkiego stolca albo że słońce wzeszło ;)

użytkownik usunięty
Salvia

hahahah..... a ona to w ogóle ma dziwną twarz ....