Mam po dziurki w nosie omdlen Paz !
Przeciez to jest nienormalne ! Zreszta jak by ktos w moim otoczeniu padal co chwile tak jak
ona...sila bym zaciagnela ta osobe do lekarza. A dla nich to jakies normalne.
To prawda, ja również mam już tego dość. Mam nadzieję, że szybko wyjawi prawdę Licianie i jej ojcu i przestanie cały czas mdleć przy byle wspomnieniu imion Aurory, Rosaleny, Claudia.
Dokładnie o tym samym pomyślałam. Przecież na to się nie da patrzeć. Byle czego się dowie i już, trach, LECI...
Paz mdleje, Roselena wybałusza oczy- to już norma w tym serialu i chyba prędko sie to nie zmieni dlatego ja sie juz do tego przyzwyczaiłam :)
Paz ciagle mdleje , Roselena tak samo ,jeszcze te jej miny..
One sobie są jakies nienormalne ..
Ona wgl jest obleśna. Nie chcę się nawet domyślać, ile mioteł musiałoby omieść jej pajęczyny tu i tam:O
No co, przecież mam rację. Na pewno żaden facet jej nie miał chyba z 500 lat:O
albo jak wybałusza oczy....
ale Luciana to też robi takie miny że też mnie to denerwuje
Z tym wybaluszaniem to oni wszyscy cos maja .... Rosalena, Brigida, Paz, Luciana, Lastra no i Vicki, ale ona wybalusza tylko jedno, zamykajac przy tym drugie ( chodzi mi o scene w ktorej Maximino ja dusil) ;P
Kurde, a na swoj sposob wydawal mi sie sympatyczny, a czasem nawet poszkodowany przez to, ze ma TAKA zone. Po ostatnich odcinkach ... przeraza mnie :/
Czy oglądając nie zauważyłyście pewnej niezgodności odnośnie Paz i Roseleny? We wspomnieniu wydawało mi się, że Paz jest młodsza od niej a znowu współcześnie to Rosa wydaje się młodsza.
W sumie w scenach z przeszlosci wygladaly mi na ten sam wiek. No i mam 2 kuzynki, ktore maja po 36 lat. Jedna wyglada na 30, a druga na 45. Wiec nic mnie juz nie dziwi ;) Aaaa i fajnie, ze dali inne aktorki, a nie probowali odmlodzic obecnych....np. warkoczykami ;)
Ale Roselena wygląda młodziej, bo stać ja na chirurga plastycznego, a Paz przecież mieszkała na wsi i nie miała tyle pieniędzy ;)
Na pewno praca fizyczna i odmienne zmartwienia dodały wieku Paz. Jednak ja bym nie stawiała na 100 procent, że między nimi jest duża różnica wieku.
Tu się zgadzam, babka mdleje przy pierwszej lepszej okazji... Niedługo zacznie mdleć z powodu miękkiego stolca albo że słońce wzeszło ;)