PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Czyją córką jest Luciana w końcu.Maximino czy Claudio????????

ocenił(a) serial na 8
kwiatek201

Aurory i Maximino. Claudio ma syna z Roseleną-Rodriga.

petit_fleur

nie:) ona jest corka claudia:))) skad ci przyszlo do glowy ,ze maximina ?????????przeciez nawet w koncowym odcinku dzwoni do claudia i mowi mu:tato patricio nie zyje:)))

yecur

sorry, że tak się wbijam nie na temat, ale jak to, PATRICIO ZGINIE?!

girl_with_tattoo

Właśnie, dobrze to napisałaś.. nie na temat... Powinnaś swój post oznaczyć nagłówkiem spoiler, albo napisać w temacie o spoilerach, bo taki jest ... Jak ktoś o tym nie wie, to ma "zepsute" oglądanie..:( Ale tak to już jest na filmwebie tutaj każdy pisze gdzie mu się podoba...;/ Najlepiej będzie nie rozwijać tego tematu tutaj, tylko poszukaj tematu o spoilerach, albo o ostatnim odcinku, finałowym. Tam jest napisane, co się stanie z Pato.

jagodajulia

Jakbyś nie zauważyła, 80% postów to spilery... i nie wyżywaj się na mnie za wszystkich forumowiczów filmweb.

girl_with_tattoo

Właśnie zauważyłam i nie wyżywam się na Tobie za wszystkich ....Tak napisałam, bo sama napisałaś, że piszesz nie na temat, więc nie wiem, dlaczego od razu nie poszukałaś odpowiedniego tematu..:?

jagodajulia

Bo mnie natchnęło napisać właśnie tutaj. I koniec tego, bo ciągnięcie kłótni tutaj, też nie jest "na temat".

girl_with_tattoo

To jest kłótnia? Jednak też się z Tobą zgadzam,że bez sensu są te nasze rozmowy o niczym. Adios.

petit_fleur

http://televisa.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/un-refugio-para-el-amor/el enco/396895/claudio/ trzeba sie hiszp nauczyc:) albo nie wprowadzac w blad:)))) "Padre biologico de Luciana"

ocenił(a) serial na 8
yecur

Jak dobrze, że istnieją jeszcze istoty potrafiące wyprowadzać społeczeństwo z błędu. Swoją drogą - znam hiszpański, ale nie oglądam odcinków (w oryginale) od końca:)

petit_fleur

spoko:))errare humanum est jak to mowia:) ludzka rzecza jest bladzic:))

petit_fleur

Rodrigo jest synem Claudio? To dla mnie dopiero szok xD

Blab

przecież ostatnio Roselena mówiła księdzu,że to nie Claudia dziecko ,a Aurora miała romans z jej mężem i dlatego oddała córkę bo przypominało jej to zdradę-czyli z tego wynika że to Maximino jest ojcem Luciacy.

kwiatek201

ja akurat ogladalam jedynie ostatnie odcinki tej telki po hiszp,i streszczenia niektorych odcinkow na oficjalnej stronie telenoweli .wiec to ,ze ojcem luciany jest claduio to wiem na 100 ,natomiast czemu roselena tak pow to nie wiem ,spytaj kogos kto na biezaco slediz losy ,byc moze dlatego ,ze podejrzewala go o zdrade ,ale tu sie nie wypowiadam bo nie wiem ,i nie chce wprowadzic w blad

kwiatek201

Aurora pewnie miała romans z Maximinem (chyba, że są to tylko urojenia Rosy;p) dlatego Rosalena myśli, że to była jego córka. Ale z tego co oglądam to sama nie jest tego do końca pewna, bo Aurora jej tego nie potwierdziła.
A tak naprawdę Luciana jest córką Claudia. Z tym, że Aurorę i Maximina też pewnie coś łączyło.

tysiek2212

Wg mnie to Roselena myślała, że Aurora i Maximino mieli romans, ale z tego, co powiedział ostatnio Maximino nie miał z Aurorą romansu. I Luciana jest córką Claudia i Aurory.

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

Też uważam, że to tylko następne chore urojenia Roseleny....

p_o_n_

Tez mi się tak wydaje. Tak sobie to wmawiała, że w końcu w to uwierzyła i jej odbiło.

użytkownik usunięty
cocco03

ona na końcu zeświruje

kwiatek201

do kwiatek201 : Luciana jest córka Claudio Roselena wszystko sobie uroiła . Roselena sobie wmawia że Maximino i Aurora mieli romans , a tak naprawde Maximino żadnego romansu nie miał z Aurorą . z tego wszystkiego to Roselena to oszaleje zwariuję

Basia_6_fw

do petit_fleur : Claudio nie ma syna z Roselena. Rodrigo nie jest synem Claudio .
Claudio jest ojcem Luciany. Luciana jest córka Claudio i Aurory. bo w odcinku wspominała że jego córka by miała tyle lat co Luciana

Basia_6_fw

do Blab : Rodrigo nie jest synem Claudio . Claudio jest ojcem Luciany . to sa chore urojenia Roseleny że niby Maximino i Aurora mieli Romans

Basia_6_fw

tysiek2212 . Aurora może miała romans z Maximinem a może nie miała według mnie to są urojenia Roseleny , Roselena wszystko sobie to wmawia. myśli że Luciana jest córka Maximina . ja jest pewna wywnioskowałam że Maximino i Aurora nie mieli żadnego romansu. Aurora kochała Claudio, nawet Aurora tego jej nie potwierdziła . Tak naprawde Luciana jest córka Claudio