PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Maximino

ocenił(a) serial na 8

Co sądzicie o Maximinie? To dość nieokreślona postać jeśli chodzi o charakter....
Z jednej strony jest dobry i kochający dla swoich dzieci, dla Luciany również był miły nie interesowała go jej niska klasa choć być może był dla niej miły kiedy miała zostać i była już żoną Rodriga kiedy dowiedział się, że jest ona córką Auroli lub tylko dlatego.
Z drugiej strony jego zachowania w stosunku do żony, zdradzanie jej.... co prawda możnaby powiedzieć, że Roselena swoim zachowaniem go do tego zmusza. W stosunku do Linaresa pewnie w przeszłości zle postąpił i dlatego Linares odsiedział niewinnie tyle lat w więzieniu. Teraz jest w zachowanie w stosunku do kochanki też jest okropne, grozi on również wielu innym osobom...
Trzeba przyznać, że jego postać jest dość intrygująca :P

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Mówcie co chcecie, ale ja bardzo lubię Maximina, właśnie za stosunek do dzieci. O reszcie można by dużo dyskutować.

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Ja też bardzo lubie Maximiliana. Zdrada żony usprawiedliwiona, jedynie ten stosunek do Vicky i Linaresa mnie denerwuje. Na dobrą ocene przeważa własnie jego stosunek do dzieci- nic i nie narzuca i szanuje ich zdanie choć sie z nim nie zgadza.

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

Ej na zdradę nie ma żadnego usprawiedliwienia. Gdybyś z jakiś względów nie mogła spełniać "obowiązków małżeńskich" i mąż by cię zdradzał to też byś go usprawiedliwiła bo przecież ma potrzeby?
A jeśli chodzi o Rose to czy nie jest tak, że gdy ksiądz wie o popełnionym przestępstwie powinien je zgłosić?

ocenił(a) serial na 7
Selena_Evrillo

To jest telenowela a nie prawdziwe życie, poza tym ja nie jestem walnieta tak jak Roselena. Zapewne jakby chciał się z nią rozwieść to by się nie zgodziła a po jej stosunku do niego jak dla mnie nie wygląda na osobe która by go kochała.

ocenił(a) serial na 6
madzia124

Ja myślę,że Maximino jako człowiek ma trochę na sumieniu ale na pewno jest lepszy niż Roselena ! Kocha swoje dzieci,wspiera je , nawet w stosunku do Luciany jest ok..a tak wgl to fajne miny robi ..hehe.. czasem jak sie tak uśmiechnie po swojemu to aż sie sama uśmiecham ;p
Jest jaki jest a i tak go lubię.

użytkownik usunięty
pati1109

doceniam jego miłość do dzieci , szanuje ich zdanie i stara się zrozumieć, bardzo je kocha , Luciane też dobrze traktował od początku ,nie robił problemu jak się w sobie zakochali ale oszukał Linaresa , zdradza żonę choć mając taką żone chyba żaden facet by nie wytrzymał no i jak potraktował Aldo a co do Vicki to chciał jej dać nauczkę a ona jest sama sobie winna kręciła z oboma

ocenił(a) serial na 6
madzia124

Poprostu to typ dwa w jednym !
Z jednej strony kochający ojciec miły człowiek przykładny ojciec rodziny
Z drugiej nieprzyjemny typ nieuczciwy agresywny egoistyczny
Tylko która z jego twarz jest prawdziwa ???
Ja stawiam na tom drugom a ta pierwsza miłego kochanego ojca uczciwego biznesmena to tylko maska skrywająca jego prawdziwe oblicze .

madzia124

Stosunek do dzieci ma wspaniały, co do innych spraw różnie z tym bywa.
Jednak mimo tego Maximino jest w pewien sposób pociągający.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Ooo cocco, możesz wyjaśnić znaczenie pojęcia pociągający?:P

petit_fleur

Ma taka nutke tajemnicy, jest intrygujący...
Z jednej strony dobrze traktuje kobiety, jest dżentelmenem, ale dla Vicky jest podły. Sama nie wiem jak go rozgryźć.

ocenił(a) serial na 6
cocco03

Pociągający ? coś w tym jest :D

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Hehe taki zimny dran z nutka dobroci :D

dropsik417

No dokładnie ;)

madzia124

Podobało mi się to co powiedział Rodrigo w restauracji, nie zmienił zdania nawet po informacji, że Luciana zna i spotyka się z Claudio Linaresem.
To jedna z ciekawszych postaci własnie ze względu na tą niejednoznaczność. Kiedy dusił Vicy już myślałam że się dziewczyna doigrała.
Nie należę do osób, które wybaczają zdradę i uważam, że jeśli tak męczy się z tą wariatką to powinien się uczciwie rozwieść. Mam jednak wrażenie, że on nadal ją kocha, niestety taką jaką była 20 lat temu no i oczywiście ze względu na dzieci i reputację tego nie robi.

madzia124

Ja sama nie wiem, co myśleć o Maximino.
Stosunek do dzieci ma genialny. Wg mnie bardzo je kocha i jest w stanie zrobić dla nich bardzo wiele. Chociaż nie zawsze zgadza się z dziećmi, to jednak szanuje ich decyzje i nie nakłania ich do zmiany zdania, aby on był zadowolony.
Niestety jest wiele rzeczy, które mi się nie podobają w nim... Zdrada żony... Żona to żona i nic zdrady nie usprawiedliwia. Poza tym dlaczego jego kochanka ma być wierna tylko jemu? Przecież sama zdradza żonę..;?
Poza tym wrobienie Linaresa w jakieś malwersacje, czy coś innego, aby on na tym zyskał, to nie zasługuje na pochwałę...

I wg mnie przez to jego postępowanie bardzo mogą ucierpieć jego dzieci, które uważają go za najlepszego ojca na świecie, bez skazy. Jak jego ciemne sprawki ujrzą światło dzienne, jego dzieci mogą bardzo się na nim zawieść i to jak na nikim innym.;(

użytkownik usunięty
jagodajulia

moim zdaniem jest jedną z najciekawszych postaci w tej telce , jest ciekawa barwna i intrygująca
ale mnie wkurzyło jak Roselena prawiła morały Conny .... ale wredna baba