Najlepsza kobieca to chyba Jana a jeśli chodzi o facetów to oczywiscie Patricio.
Najgorsza .. nie wiem całe te miasteczko Luciany było masakryczne i ludzie tam również.
Mnie od poczatku irytowala Brigida, ale pod koniec nabila sobie punktow, tym jak slodko opiekowala sie mala :)
Dobijala mnie ta stara co miala glos jak zaba ... nie pamietam jej imienia.
oczywiscie hannah i patricio najlepsi, luciana to byla porazka, a jesli juz nie oni to glowna rola powinna nalezec do maite perroni i np williama albo kogo kolwiek mlodszego. Maite raz juz sprawdzila się w roli z opaską, jednak stroje miala duzo lepsze i jest ladniejsza od vegi.
Maite nie jest szczególnie ładna , nie wspominając o jej figurze. Z WL w ogóle nie ma chemii,dwie ich wspólne telenowele udowodniły,że razem są kiepscy
Zgadzam się z Tobą w 100% xD
Tylko do najlepszych dorzuciłabym jeszcze Lorenca xD
A do tych najgorszych prócz tych z miasteczka dorzuciłabym jeszcze Brigidę ;x
Nie przesadzaj bo ja lubilem Brigide zwlaszcza jej miny, normalnir mnie rozwalaly :)
najlepsza męska postać Pato , kobieca Jana
najgorsza męska postać to Rodrigo a najgorsza kobieca Vicki
Brigida jako najlepsz a najogorsz dla tego łepka z szmatami indian z opaska na głowie Luciana wygladali jak debile
Ja właściwie to wszystkich tam lubiłam , każdego na swój sposób, ale nie miałam do nikogo jakiejś specjalnej niechęci. Może jedynie Lastra mi nie pasował, ale to dalsza postać, więc nie był nagminnie.
Najgorsza - Estela - nie mogłam jej słuchać. Najbardziej lubiłam: Rodrigo, Maximino, Brygida (fajne zołza miny strzelała), Aldo, Violeta, Oscar