PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość
ocenił(a) serial na 5
Tymbarkowa_2

Temat juz byl :)

dropsik417

Oj nie widziałam . Napewno już dawno to było ;)

ocenił(a) serial na 6
Tymbarkowa_2

Najlepsza kobieca to chyba Jana a jeśli chodzi o facetów to oczywiscie Patricio.
Najgorsza .. nie wiem całe te miasteczko Luciany było masakryczne i ludzie tam również.

ocenił(a) serial na 5
pati1109

Mnie od poczatku irytowala Brigida, ale pod koniec nabila sobie punktow, tym jak slodko opiekowala sie mala :)
Dobijala mnie ta stara co miala glos jak zaba ... nie pamietam jej imienia.

ocenił(a) serial na 6
dropsik417

Estela ?

ocenił(a) serial na 5
pati1109

Oooo wlasnie :)

pati1109

oczywiscie hannah i patricio najlepsi, luciana to byla porazka, a jesli juz nie oni to glowna rola powinna nalezec do maite perroni i np williama albo kogo kolwiek mlodszego. Maite raz juz sprawdzila się w roli z opaską, jednak stroje miala duzo lepsze i jest ladniejsza od vegi.

Monalia

Maite nie jest szczególnie ładna , nie wspominając o jej figurze. Z WL w ogóle nie ma chemii,dwie ich wspólne telenowele udowodniły,że razem są kiepscy

pati1109

Zgadzam się z Tobą w 100% xD
Tylko do najlepszych dorzuciłabym jeszcze Lorenca xD
A do tych najgorszych prócz tych z miasteczka dorzuciłabym jeszcze Brigidę ;x

ocenił(a) serial na 8
Lenkaaa_93

Nie przesadzaj bo ja lubilem Brigide zwlaszcza jej miny, normalnir mnie rozwalaly :)

użytkownik usunięty
Tymbarkowa_2

najlepsza męska postać Pato , kobieca Jana
najgorsza męska postać to Rodrigo a najgorsza kobieca Vicki

ocenił(a) serial na 8
Tymbarkowa_2

Oczywiście Jana, Patricio i Lorenzo .

ocenił(a) serial na 1
Tymbarkowa_2

Brigida jako najlepsz a najogorsz dla tego łepka z szmatami indian z opaska na głowie Luciana wygladali jak debile

Tymbarkowa_2

Ja właściwie to wszystkich tam lubiłam , każdego na swój sposób, ale nie miałam do nikogo jakiejś specjalnej niechęci. Może jedynie Lastra mi nie pasował, ale to dalsza postać, więc nie był nagminnie.

Tymbarkowa_2

Najgorsza - Estela - nie mogłam jej słuchać. Najbardziej lubiłam: Rodrigo, Maximino, Brygida (fajne zołza miny strzelała), Aldo, Violeta, Oscar

ocenił(a) serial na 8
czekolada_fw

Zgadzam sie Brygida wymiata i te jej miny to uwielbiam!