PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Nudne odcinki ;(

ocenił(a) serial na 6

Ostatnio są masakrycznie nudne odcinku.. po co tam dali tą babe w ciąży ,odbieranie porodu
przez Luciane i Rodriga.. źle się to oglądało..
Nie wspominając już o tym,że połowa odcinka jest poświęcona Roselenie ,jej bólom głowy
,nerwom i rozmowach z księdzem ;/

ocenił(a) serial na 5
pati1109

Chyba kazda telka ma to do siebie, ze ma jakis zastoj, nic ciekawego sie nie dzieje, srednio ciekawe sprawy ciagna sie w nieskaczonosc. A w ostatnim odcinku ginie polowa bohaterow i zostaja jakies zle rozwiniete, albo niedokonczone watki. Podobnie bylo w Zakazanym uczuciu :/

ocenił(a) serial na 7
pati1109

Ja bym powiedziała raczej że strasznie się ciągną, jeden dzień to czasem trzy odcinki :/

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Chyba teraz tak bylo, patrzac na ubranie Gali. Podobaja mi sie jej kolczyki, jeszcze jakby byly cale srebrne ... :)

dropsik417

Jest trochę nudnawo i fakt za dużo jest Roseleny i jej wyłupiastych oczu ;)

pati1109

Też to zauważyłam.. Jest nudnawo.. Wczorajszy odcinek nadrobiłam tylko do połowy, bo nie zdążyłam.. A dzisiejszy oglądnęłam tylko do pierwszej reklamy, bo przełączyłam na Castle i zostawiłam i oglądnęłam końcówkę tylko URPEA.... Chciałabym, aby ktoś np Maximino dowiedział się, że córka Aurory żyje...

użytkownik usunięty
jagodajulia

pewnie znowu się rozkęci jak Luciana zajdzie w ciąże

ocenił(a) serial na 6

Taa.. wgl kiedy oni po raz pierwszy ze sobą spali i złamali tą przysięgę ?;o
Bo oglądam każdy odcinek a jakoś przegapiłam ten moment .. widziałam tylko jak leżał na niej ,jeszcze w ubraniach na jakieś trawie czy coś,, a potem gadali,że złamali obietnice.. i jakiś czas później to juz pokazywali ich ,,drugi raz'' xd

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Też jestem ciekawa tego...

użytkownik usunięty
pati1109

po tym jak odebrali ten poród w lesie to nad rzeką była akcja

pati1109

No właśnie :D zaczęli się całować w rzece, potem leżeli na trawie. Złamali przysięgę między rzeką a trawą ;)

cocco03

Tak, tak. Pewnie w rzece złamali obietnicę.

pati1109

i taka nuda będzie aż do końca .ta telenovela i gabriel soto w roli głównej to kompletna porażka.

kalcjakl

Uwazam ,że Gabriel to calkiem dobyr aktor jak na telenowele ale z Zurią się troche niedopasowali i razem faktycznie mogą przynudzac.Zuria uwazam ,powinna popracowac troche nad mimika twarzy bo czesto jak jest z rodrigiem to ma taka sama mine :P przynajmnien na poczatku telenoweli jak byli razem to taka miala :P , jest miedzy nimi roznica wieku i akurat to przeszkoda w stworzeniu dobrej pary nie jest gdzy jest wiele par miedzy ktorymi roznica wieku jest i to nawet wieksza a na ekranie wygladaja na bardzo dopasowanych.jednak w tym przypadku roznica wieku jakos mnie razi - moze przez to ze nie są dopasowani bo naprzyklad Maxmimino i Vicki choc rozni wiekowo to jednak jakos stworza zgrany duet jako tako :P

ostatnio mnie jedna scena rozwalila :P:P
Violetta spiewala w Inferno - zeszla ze "sceny" i jej ten przyjaciel mowi do niej - Violetta coraz lepiej spiewasz :D a przeciez ona zawsze z playbacku spiewa hehe :P

Open_W

Co do Violety to masz rację. :D Z resztą nie dość, że z playbacku to na dodatek jedną i tę sama piosenkę. I ona przyciąga tłumy??? Mogłaby powiększyć repertuar.

pati1109

ja nie ogladalam telki od okolo 3 tygodni i nie wiem co sie dzieje i nie moge narazie nadrobic. jak cos to sorki za brak polskich znakow ale taki laptop jest :\

Blab

Ja ostatnio zaniedbuję URPEA... jakieś dwa, trzy odcinki...

jagodajulia

ja mam okropne zaleglosci ale nie mam na to wplywu niestety

Blab

Ja też jakiś czas temu miałam okropne zaległości, bo nie miałam jak oglądać, gdyż coś innego mnie pochłaniało, a do kompa itp nie miałam dostępu...

jagodajulia

a tak ogolnie to cos ciekawego tam sie dzieje?

Blab

Luciana i Rodrigo wzięli ślub cywilny.
Gala z Julie i Roseleną chcą zniszczyć Lucianę, spotkały się z Lastrą i nawet dowiedzieli się trochę o niej, ale Gala nie zdążyła powiedzieć Rodrigowi czego dowiedziała się o Lucianie, bo on wyjechał.. do Luciany.
Można powiedzieć, że Luciana i Rodrigo byli w podróży poślubnej.
Roselena dowiedziała się kim jest Luciana, wie, że jest córką Aurory. Niestety jest pewna, że Luciana jest też córką Maximinia...
Lorenzo awansował...

I to chyba na tyle...

jagodajulia

to i tak troche duzo

Blab

aaa i jeszcze Jana została dziewczyną Borysa.

jagodajulia

wow ale go nie kocha no nie?

Blab

Nie, raczej nie. Bo jak on ją pocałował, to później w rozmowie z Melissą stwierdziła, że ten pocałunek był obrzydliwy, a Melissa powiedziała jej wtedy, że najwyraźniej nie kocha Borysa, bo jakby go kochała to pocałunek wzbudzałby w niej inne emocje.
Aaa i jeszcze wcześniej to Jana drugi raz spotkała się z Lorenzem i nawet zaprosiła (razem z Melissą) go do domu, bo Lorenzo miał niewielki wypadek, ale później jak wpadła Roselena to tylko nawrzeszczała na Lorenza i wszystkich obecnych i Lucina też miała nieprzyjemności... Niestety Roselena nie dała Janie wytłumaczyć, iż to nie Luciana sprowadziła brata do ich domu, tylko ona i Melissa.

jagodajulia

ten odcinek chyba widzialam. to nie bylo wtedy kiedy Lorenzo jechal 1 raz do pracy?

Blab

Tak, tak to było wtedy. Roselena wpadła, gdy Lorenzo dzwonił, że się spóźni...

Blab

I jeszcze okazało się, że Maximino jest właścicielem Piekła...
I Violeta ma "narzeczonego", którego bardzo interesują sprawy Piekła, kto jest właścicielem i takie tam...
Aldo zabrał Patricia do baru i spotkali się z Lorenzem :) Pato był zadowolony, że Aldo go gdzieś wciągnął. Oczywiście to była jakaś knajpka, bo to nie było w nocy tylko w dzień... Roselena była zła...Ale kiedy ona jest zadowolona?
Pato zapytał się taty kim była Aurora i Maximino mu tam trochę o niej opowiedział. Jak Pato zapytało to mamy, to ona nic nie chciał mu powiedzieć o tej kobiecie.
Claudio Linares pomógł Lucianie w sprawie jej domu i okazało się, że don Aquilles nie ma prawa sprzedać domu Paz nikomu.
Melissa najwyraźniej jest zauroczona Claudio Linaresem...
Claudio chce przenieść szczątki żony i córki do rodzinnego grobowca... Niestety Roselena się o tym dowiedziała i zapłaciła takiemu człowiekowi, aby trochę opóźnił tę sprawę...

jagodajulia

wow nie spodziewalam sie takiego obrotu spraw xD musze zaczac ogladac jak tylko bd mogla

jagodajulia

ciekawi mnie bardzo jak odkryli ze Maximino jest wlascicielem "piekla"

ocenił(a) serial na 7
Blab

Tak naprawdę to nikt tego jeszcze nie odkrył. Jak narazie Aldo zaczyna coś podejrzewać, bo zobaczył w komputerze takie logo co w piekle widział. A widzowie dowiedzieli sie o tym (przynajmniej Ci co są spostrzegawczy) jak Maximiliano przeglądał stronę Piekła. Już kiedyś mi się zdawało że to on jest właścicielem, gdy do Lastry dzwonił właściciel a jego głos brzmiał jak głos Torreslandy.

p_o_n_

Tak ja wtedy od razu skojarzyła jego głos ;)
A kiedy Maximino oglądał stronę "Piekła"? Który odc.?

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Nie pamiętam ale dość niedawno. W tym odcinku było dużo wtedy o "piekle" i Aldo jak chciał sie na ich stronę włamać...

p_o_n_

Wtedy co siedział pod stołem w biurze Lastry?

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Nie, to była scena co Maximilano siedzi przed komputerem w jakimś ciemnym pokoju i przegląda tą stronę.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Lastra rozmawial z nim przez telefon i wysylal jakies dane, po chwili pokazali M. jak przegladal te dane u siebie w bibliotece. To byla chwila, wystarczylo odwrocic na chwile wzrok od telewizora i po ptokach :)

dropsik417

Chyba kojarzę...w każdym bądź razie i tak wiadomo, ze to on jest właścicielem.

Blab

Tak, właśnie. Tylko widzowie wiedzą kto jest właścicielem Piekła, bo jak dzwonił do Lastry to kto znał głos Maximina to już w tedy dowiedział się, że to właśnie on jest właścicielem Piekła.

jagodajulia

to troche duzo przegapilam ale telenowela fajna z tego co opowiadacie i z tego co sama zdolalam zaobserwowac

Blab

Powiem tak.. Na początku telka bardzo mnie wciągnęła, ale wiedziałam, co będzie dalej i ten rozwój wypadków mi się nie podobał, więc telka i tak nie będzie należała do moich ulubionych ... A moją ukochaną postacią będzie Pato :)
Później nie było tak źle... Jednak pewnie niedługo w telce coś ciekawego się wydarzy i może będzie tak ciekawie jak na początku :)

jagodajulia

mi sie od razu spodobala bo zauwazylam w niej podobienstwo do CME a to mila odmiana po LQNPA

ocenił(a) serial na 7
Blab

O jakim konkretnie podobieństwie mówisz? Ja chyba żadnego nie zauważyłam :(

p_o_n_

Mnie się kompletnie nie kojarzy z CME.

p_o_n_

sama nawet nie wiem ale miasteczko w ktorym mieszkala Luciana skojarzylo mi sie z miasteczkiem w ktorym byla hacjenda Renaty i Jeronimo , tak samo ten motyw porwanej corki i ogolnie wizualnie odnioslam takie wrazenie

ocenił(a) serial na 7
Blab

Wg mnie miasteczko z CME było bardziej nowoczesne. Jak dla mnie jedyne podobieństwo to aktorka Jessica Coch i nic więcej :)

p_o_n_

Wg mnie wioska, w której mieszka Luciana wcale nie przypomina Ensenady. Wg mnie to dwa różne światy.
Z CME to tylko dwie aktorki mi się kojarzą: Gala i Violeta, ale w URPEA Gala wygląda o niebo lepiej.

jagodajulia

Mnie sie to tak kojarzy i juz :D I tez Gala i Violeta ale wedlug mnie Jessica Coch wygladala lepiej w CME tak naturalnie i naprawde ladnie.

Blab

Heh, to jednak w obu kwestiach mamy odmienne zdanie. Wg mnie Coch w URPEA wygląda najlepiej. W CME miała okropną fryzurę i za krótkie spódniczki jak na jej figurę..;/

jagodajulia

fryzura mi sie podobala ale co do tego ostatniego sie zgadzam :D

Blab

Mi też URPEA nie kojarzy się z CME... Wcale...

ocenił(a) serial na 7
Blab

i Roselena wylądowała w szpitalu jak dowiedziała się, że Luciana jest córką Linaresa...