Serial jest w porządku, ale już ma się ochotę zwymiotować, kiedy każdy facet jaki wchodzi do kuchni/zobaczy ją na ulicy/w klubie/na drodze/w korytarzu zostaje porażony jej urodą jak gromem i zakochuje się po uszy jakby co najmniej była miss świata. Nie mówię, że nie jest ładna, ale no ludzie dajta spokój... Choć w sumie to telenowela, więc co się dziwić.
Mnie też to śmieszy, wymieńmy...Patricio, Rodrigo, ten zboczeniec w nocnym klubie, don Aquiles, Oscar...... :D kto jeszcze do kolekcji?
Hmm można by policzyć jeszcze tych wszystkich kumpli Rodrigo. A myślę, że może coś być też na rzeczy ze starym Torreslandem, bo w dzisiejszym odcinku tak lekko to zasugerowali, poza tym ma kochankę, więc się nie zdziwię jak i on zacznie coś do Luciany. Tak samo podejrzewam ten ich kuzyn Aldo. Normalnie cała wesoła rodzinka. Naprawdę to jest żałosne. Okej, ładna dziewczyna, ale bez przesady, błagam. To zabija całą przyjemność z oglądania, kiedy wiadomo, że każdy facet jaki sie napatoczy będzie w niej szaleńczo zakochany...
Hmm no dobra, ale to jest przedstawione w taki sposób, że spadają na nich gromy miłości. Jakby tak faceci się do każdej ładniejszej zachowywali, to by facetów brakło dla reszty...
Wszyscy zboczeńcy napaleni na biedną Lucianitę, a ona sobie w piwnicy z Rodrigiem ;)
Masz rację zapomniałam o kuplach Rodriga. W sumie stary Torres tez może coś tegez śmieges. Jego żona zimna jak ryba więc chłopina szuka wrażeń.
Wszyscy napaleni na biedną Lucianitę, a ona w piwnicy z Rodrigo ;)
Masz rację zapomniałam o kolegach Rodriga. W sumie ze starym też coś może być. Jego żona zimna jak ryba, a chłopina chce sobie użyć :D
Też mi się wydaje, że bedzie za nią latał, wygląda na takiego;p
P.S ale scena z patriciem była słittt :D od razu chłopaczyna pełen życia i wigoru:D Lucianita działa jak lekarstwo na wszytskie smutki:D
Tak...piękna scena, biedny Pato przypomniał sobie, ze wtedy gdy się spotkali był w pełni sprawny. Luciana go przytuliła,a on bidulek się popłakał :(
najlepszy ten cały Aquiles to najlepsza postac normalnie taki zabawny dziadek a w LQNPA był taki dobroduszny ha ha te jego teksty to mnie rozwalają np.gdzie uciekasz laleczko albo zobaczysz to na własne metne oczy ha ha