PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Serial jest w porządku, ale już ma się ochotę zwymiotować, kiedy każdy facet jaki wchodzi do kuchni/zobaczy ją na ulicy/w klubie/na drodze/w korytarzu zostaje porażony jej urodą jak gromem i zakochuje się po uszy jakby co najmniej była miss świata. Nie mówię, że nie jest ładna, ale no ludzie dajta spokój... Choć w sumie to telenowela, więc co się dziwić.

kasiappp111

Mnie też to śmieszy, wymieńmy...Patricio, Rodrigo, ten zboczeniec w nocnym klubie, don Aquiles, Oscar...... :D kto jeszcze do kolekcji?

cocco03

Hmm można by policzyć jeszcze tych wszystkich kumpli Rodrigo. A myślę, że może coś być też na rzeczy ze starym Torreslandem, bo w dzisiejszym odcinku tak lekko to zasugerowali, poza tym ma kochankę, więc się nie zdziwię jak i on zacznie coś do Luciany. Tak samo podejrzewam ten ich kuzyn Aldo. Normalnie cała wesoła rodzinka. Naprawdę to jest żałosne. Okej, ładna dziewczyna, ale bez przesady, błagam. To zabija całą przyjemność z oglądania, kiedy wiadomo, że każdy facet jaki sie napatoczy będzie w niej szaleńczo zakochany...

kasiappp111

Może nie tyle zakochani co będą mieli na nią ochotę;p a to różnica;p

tysiek2212

Hmm no dobra, ale to jest przedstawione w taki sposób, że spadają na nich gromy miłości. Jakby tak faceci się do każdej ładniejszej zachowywali, to by facetów brakło dla reszty...

kasiappp111

Po prostu chcieli przedstawić Lucianę jako boginkę, która nieświadoma oczarowuje facetów. :)

kasiappp111

Wszyscy zboczeńcy napaleni na biedną Lucianitę, a ona sobie w piwnicy z Rodrigiem ;)

Masz rację zapomniałam o kuplach Rodriga. W sumie stary Torres tez może coś tegez śmieges. Jego żona zimna jak ryba więc chłopina szuka wrażeń.

kasiappp111

Wszyscy napaleni na biedną Lucianitę, a ona w piwnicy z Rodrigo ;)

Masz rację zapomniałam o kolegach Rodriga. W sumie ze starym też coś może być. Jego żona zimna jak ryba, a chłopina chce sobie użyć :D

cocco03

Też mi się wydaje, że bedzie za nią latał, wygląda na takiego;p
P.S ale scena z patriciem była słittt :D od razu chłopaczyna pełen życia i wigoru:D Lucianita działa jak lekarstwo na wszytskie smutki:D

tysiek2212

Tak...piękna scena, biedny Pato przypomniał sobie, ze wtedy gdy się spotkali był w pełni sprawny. Luciana go przytuliła,a on bidulek się popłakał :(

cocco03

Najgorsze, że dodatkowo złamie mu serce będąc z Rodrigiem...

tysiek2212

On się załamie :(

użytkownik usunięty
cocco03

szkoda go oby jednak wyzdrowiał

użytkownik usunięty
cocco03

ha ha ten cały Maximo też ?

użytkownik usunięty
cocco03

najlepszy ten cały Aquiles to najlepsza postac normalnie taki zabawny dziadek a w LQNPA był taki dobroduszny ha ha te jego teksty to mnie rozwalają np.gdzie uciekasz laleczko albo zobaczysz to na własne metne oczy ha ha

użytkownik usunięty
kasiappp111

zgadzam się

ocenił(a) serial na 5
kasiappp111

Ha. ha:) ja również tego nie ogarniam, ładna dziewczyna, ale bez przesady:)