Od poniedziałku do czwartku o 17.00 i 18.00.
Oficjalnie potwierdzone przez Dwutygodnik "Świat Seriali".
Jestem ciekawa czy to zastąpi Zakazane Uczucie czy może będzie od 19, bo skoro ma 89 odc. tak jak tutaj jest napisane i będzie lecieć po dwa odcinki jak LQNPA to szybko się skończy.
Tak, URPEA zastąpi Zakazane uczucie i będzie emitowane po 2 odcinki o 17 i 18. I wcale się tak szybko nie skończy, ponieważ odcinków nie jest 89 tylko 119:)
O to świetnie! Jak się wciągnę to wolę, żeby jednak potrwała dłuższy czas :D
I nie wiem czemu tutaj napisali 89.
Jest to najlepsza informacja na która czekałam od kilku m-cy;)
Uważam że ta telka może być równie dobra co LQNPA czy CME.
Tak, od 3 września o 17 i bez rannych powtórek.
Ale od 3 września Eva Luna również w poniedziałki :)))
To się równa tylko temu, że EL skończy się tydzień wcześniej. I z tego, co mi wiadomo, nie będzie po niej żadnej premiery...
To są jakieś kpiny!!!! Jak można pozbyć fanów telenowel oglądania powtórek, przecież nie wszyscy mają możliwość oglądania wieczorem...
To co ostatnio robi tv4 przechodzi ludzkie pojecie!! Puszczają stare odcinki komisarza Rexa lub programy typu Galileo czy dekoratornia (nie wiem kto je ogląda) w miejsce dawnej emisji telenowel na tym kanale (18, 19 godz.).. Coś mi się wydaje, że wszystko zmierza ku gorszemu i fani telenowel w Polsce będą musieli już wkrótce obejść się smakiem z powodu braku ich emisji :(
Może by to pomogło, bo już raz zmieniono godziny emisji na prośby widzów, chodzi mi o przypadek EL i LQNPA..
Tak, to co robi tv4 jest dziwne, bo Komisarz Rex leciał o 20, albo 21 i oglądałam go parę lat temu :) Dekoratornia była chyba na weekendzie, ale je nie oglądałam. JA nic do tych programów nie mam, ale szkoda, że ich emisja jest kosztem telek..;/
Szczerze mówiąc to nie ma pojęcie, myślałam nawet o tym by napisać o tym na facebooku tv4, ale nie wiem czy jest to dobry pomysł..
A najgorszym programem który nie potrzebnie "zabiera" czas antenowy jest ten o 14 dziewczyny z fortuną, nie wiem naprawdę kto to może oglądać..
Tak, to jest na pewno nie warte uwagi, ale kto wie, może ktoś to ogląda ;) Ta gra nabija im kasę, więc musi być emitowana...
O może w końcu coś dla mnie:). Ciekawa obsada, Gabriela uwielbiam-swoją drogą ciekawe jak się sprawdzi jako prot- i do Zurii też nic nie mam. Czekam więc z niecierpliwością na emisję:)
Od poniedziałku do piątku o 17.00 http://www.telemagazyn.pl/tv_4/3,go.html?s=3&h=0 .
Tak, ale to dopiero od 3 września, bo w przyszłym tygodniu to dwa odcinki o 17 i 18, ale do czwartku.