PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Odc. 45

ocenił(a) serial na 5

Skad tyle siniakow u Luciany ?! Wypatrzylam ze 3 na prawej rece, jednego na lewej i chyba na
dekoldzie. Za pozno sie zorientowlam, zeby sie przyjrzec.
A po za tym po co Rodrigo sciagnal sam pasek bez spodni hehe, chyba lepiej nie wnikac :)

dropsik417

hahaha :D ale się uśmiałam

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

To z paskiem dobre :) A co do tego odc to to jak Roselena potraktowała Estelite w kuchni to już szczyty. Ja bym taka w tyłek kopła a nie robiła obiad...

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Potraktowala ja gorzej niz swoja sluzaca. Kim ona jest zeby rozkazywac calemu swiatu, ja bym tam nie czekala, az jasnie Pani bedzie miala czas i ochote ze mna rozmawiac.
No i jakie ona przedziwne miny tworzy podczas rozmowy z ksiedzem ... masakra :D

dropsik417

"Co tu robi to dziecko?! niech idzie do ogrodu!" Matko co za babsztyl

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Dzisiaj jej malo oczy nie wylazly hyhy :P

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

A jeszcze odnośnie tego odcinka to ja nie rozumiem Jany, a dokładnie tego że jest z Borisem a jeżeli dobrze wywnioskowałam nigdy nie powiedziała, ze go kocha no i to co powiedziała po tym jak ją pocałował no to się rozumie samo przez się że nic do niego nie czuje...

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Chyba sie podjarala, ze bedzie miala chlopaka. Mozliwe tez, ze jeszcze nigdy do nikogo nic nie czula i nie wieco to prawdziwa milosc ... ciezko mi to okreslic :/

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Wiecie może ile lat by miała Jana? Chodzi do liceum czy na studiach jest?

ocenił(a) serial na 7
Selena_Evrillo

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale kiedyś słyszałam coś że ma 16 czy 17 lat ale nie jestem pewna.

Selena_Evrillo

Na pewno nie ma 18, myślę, że 17.

p_o_n_

Nie kocha go, ale nie miała nigdy chłopaka i chciała spróbować.