PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Odcinek 92 ....

ocenił(a) serial na 5

O co chodzilo w koncowce ? :D
-Luciana ustaw ten wazon na srodku
- Wybralam najladniesze ....

I ta mega zawiecha, wybauszone oczy ..... i muzyczka w tle .....
Nie czaje :D

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

To jest odcinek 93 :P
Właśnie sie też zastanawiam :) Może to był ten wazon co z Rodrigiem "lepiła" jak po nią przyjechał do wioski już dawno dawno temu :D

p_o_n_

ooo chyba przegapiłam to lepienie :P

ocenił(a) serial na 7
cocco03

To bylo chwilkę, stali sobie tak przytuleni i lepili :D
Innego wytłumaczenia tej sceny nie znajduje...

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Hehe moze :D Ale Ty masz pamiec :)

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Ja mam zawsze pamięć do takich drobiazgów, ale pewnie jutro okaże się że chodziło o coś innego :D

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Bez wazonika ta scena kompletnie nie ma sensu :D

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

W tej telce już nic mnie nie zdziwi więc daję pole do popisu scenarzystom co wymyślili ;)

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Przyznam, ze na poczatku bylo srednio. Pozniej wkrecilam sie na maxa. A teraz to taka kaszana, ze szkoda gadac, a ogladam, bo nie lubie "niedokonczonych filmow".

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Ja się na początku wkręciłam, potem tak jakoś szło i mam podobnie z "niedokończonymi filmami", jak już coś zaczną oglądać to musze skończyć :)

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Tak samo ogladalam Osaczona ... gorszej telenoweli w zyciu nie widzialam ... A aktorka ktora gra tutaj Juli, poruszala sie tam jak Buka w Muminkach. Koszmar.

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Osaczoną oglądałam tylko kilka odcinków, ale było jakieś takie głupie więc zrezygnowałam, a ukryta miłość oglądam od początku więc trudno by mi było z niej zrezygnować :)

użytkownik usunięty
dropsik417

ja jakoś dotrwałam do końca OSACZONEJ ale rzeczywiśćiE grała tam Octavie i chodziła dziwnie

p_o_n_

Ja też lubię kończyć to, co zaczęłam... ale czasem nie lubię się męczyć. I Osaczonej widziałam kilka odcinków i dałam sobie spokój. Najgłupsza tela jaką widziałam.
URPEA zapowiadało się fajnie i jest o wiele lepsze od Osaczonej, ale niestety postanowiłam zakończyć tę telkę, bo postawa Rodriga jest żałosna...;/

dropsik417

w tej scence chodziło o to że powiedziała tato o tym całym mecenasie

ocenił(a) serial na 7
Vala_MalDuran

Rzeczywiście :) Nie wsłuchałam się w orginalne wypowiedzi tylko na tych lektora :)