PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Właśnie skończyłam oglądać dzisiejszy pierwszy z odcinków i na końcu pojawiła sie osoba, która znalazła małego Rodriga.... co o niej sądzicie?

madzia124

Jak się nie mylę, to aktor, który grał księdza w "Mi Pecado".

użytkownik usunięty
Nolitka

no chyba to on

ocenił(a) serial na 10

Ja sądzę, iż nie on bo ma totalnie inny głos ;)

Nolitka

Tak, to ten sam aktor :)

cocco03

what? w ogóle nie podobny xD

użytkownik usunięty
madzia124

to jest chyba jakiś pijak i niespełniony artysta

ocenił(a) serial na 8

,,Starzec" jest dobry ;D nieźle śpiewa małemu :) ogólnie uważam, że będzie on dobry dla niego i zmieni sie pod wpływem tego malca :) być może przestanie pić... no ale to wszystko dopiero się okaże.
Ogólnie dobre było to z tym, że dziecku musi się odbić i podłożony głos hehe czy też akcja kiedy ,,starzec" przebira go w nocy i jego komentarz :P tłumaczenie Rodrigowi, ze nie może pić tak jak on to robi ;p facet jest śmieszny :))))

madzia124

Polubiłam go, w ogóle jakoś mnie wzusza ten wątek, taki żebrak , a opiekuńczy dla maleństwa, ładnie :)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

ogólnie ostatnie odcinki są bardzo wzruszające....

madzia124

Tak...coś się dzieje przynajmniej ;)

Camilla3

mi się to nie podoba bo w "Marinie" było bardzo podobnie pod względem znalezienia dziecka przez biedną osobę że już mi niedobrze na sam widok ( za długo to trwało)

Blab

Przecież przeważnie w telce, dziecko znajdują biedacy...

jagodajulia

wiem ale na szczęście w tej telenoweli ta osoba co znalazła dziecko nie jest tak denerwująca

ocenił(a) serial na 8
Blab

Mnie też odrazu skojarzyło się to z ,,Mariną".
Ale przynajmniej dziecka nie znalazła kobieta lecz mężczyzna.

użytkownik usunięty
madzia124

pozytywna postać tylko samotny i nieszczęśliwy

Dobrze, że ma chociaż tą przyjaciółkę. Mam nadzieję, że się ich los kiedyś odmieni :)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

myślę, że się odmieni, bo Luciana albo jej ojciec pomogą im jak odnajdą małego Rodriga i dowiedzą się jak on się nim troskliwie opiekował i na jakiego chłopca go wychował. Tak przypuszczam :P bo nie czytam streszczeń :)

użytkownik usunięty
madzia124

ciekawe jak prawda wyjdzie na jaw to co się stanie z tym dziadkiem

ocenił(a) serial na 8

Myślę, że będzie on ważną osobą w życiu Luciany Rodriga i małego :)

ocenił(a) serial na 6
madzia124

Ja żałuje,że Luciana nie rozpoznała od razu swojego dziecka i uwierzyła temu typowi,że dziecko ma 4msc.. po co ją okłamał ?

pati1109

No, a skąd mógł wiedzieć, że to matka jest? Może wolał nie opowiadać całej historii byle poznanej dziewczynie, a widać tez, że przyzwyczaił się do dzieciątka.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

też tak mi się wydaje. Może gdyby Luciana wspomniała, ze skradziono jej być może dziecko to inaczej zachowałby sie starzec.
Dziwne jest to, że dopiero w domu Luciana poczuła jakby to było jej dziecko :PP ale jak wiadomo tak jest w telkach ;)

Czy Wam również wydaje się, że mały Rodrigo bardzo często płacze? A jak fajnie porusza buźką jak spi :))))) A w tym ,,wózeczku" to prawie się nie mieści he w jednym z odcinków starzec musiał się wiele natrudzić żeby go tam usadzić he

madzia124

No dokładnie, jakby zaczęła coś wspominać o porwaniu wtedy oni mogli by poskładać fakty, a tak no to nie widzieli sensu.
Też zauważyłam, że płacze często, biedny taki wtedy, aż by się go przytulić chciało, hehehe ;)
Dzisiaj bardzo, ale to bardzo wzruszył mnie moment, jak mały spał, a ten żebrak się położył obok niego i tak wpatrywał. No aż mi się łezka zakręciła... ;p A wózek wymiata, z początku tak patrzyłam, a gdzież on go wkłada, tak tą główkę wciskał, haha, ale nie no ładnie dbają o niego :)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Mały jest słodki, ma piękną buźkę :)) Ciekawe jak będzie wyglądał jak dorośnie ;) Szkoda, że mała Gali ma zawsze czapeczkę na głowie i nie można jej bez niej zobaczyć :P Rownież ciekawe jak będzie wyglądała gdy dorośnie ;p

madzia124

Nooo, ale z tego co widać, to też taka czarna, oczka ciemne, włoski, wszystkie te dzieci jakby od Patricia wyszły, haha :D

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Ale Luciana tez jest ciemna więc mały podobny do niej choć z Patriciem masz racje ;p

ocenił(a) serial na 10
madzia124

Witam jak oglądałem wczorajsze odcinki premierowe to było takie coś że jak Luciana powiedziała Patriciowi rozpoznam moje dziecko poszukam po coś tam nie pamiętam a jak spotkała parę która miała jej dziecko to nie rozpoznała swojego dziecka to było dla mie bardzo dziwne i nie zrozumiałe ale to tylko tela musi to potrwać i dziać coś jak jest tyle odcinków co nie.

ocenił(a) serial na 8
Zbuntowany_RBD

Ale w sumie jak Luciana może rozpoznć maleństwo jeśli minęły 2 miesiące. Dziecko kiedy się narodzi bardzo się zmienia potem. Moze gdyby porwano jej je gdyby mialo miesiąc to poznałaby je a tak przecież ono miało kilka dni. Myślę, że jeśli pozna małego Rodriga to tylko po tym medaliku, który dostał od Patricia. A jak widzieliśmy w tym odcinku kiedy zobaczyła małego był on przykryty kocem, jeszcze to przykrycie było takie charakterystyczne.

ocenił(a) serial na 6
madzia124

no możliwe ale niech w końcu te dziecko odnajdzie i zamieszka z nimi :-)

Camilla3

Prawda? :D bobasek Patricia jak malowany

cocco03

A jaki teraz słodki, o jaaa :D

Camilla3

Tak, słodziak z małego Matea..:) Uroczy chłopczyk..:)

Camilla3

Piękniusi :)

cocco03

nie lubię dzieci w telenowelach i na żywo ale ten mały jest cudowny ;)

Blab

Ja w rzeczywistości też do dzieci nie mam nerwów.

cocco03

A ja przeważnie lubię dzieci w telkach:)

cocco03

nawet nie wiem dlaczego tak mnie denerwują ale swojego dziecka bym nie mogła mieć :D

Blab

Ja sama nie wiem ;) Uwielbiam jak dzieci nie dostają tego czego chcą i beczą. :D Jestem okrutna hahahahaha :D

cocco03

hahhhaahaha :) Naprawdę? Jak możesz?! :) Ja chyba najbardziej nie lubię jak beczą z byle powodu... Ale zawsze sobie powtarzam, że ja na pewno kiedyś zachowywałam się tak samo..:)

jagodajulia

Ja pewnie też, ale lubię jak beczą i tyle ;D

Fajne są sytuacje jak matka idzie z dzieckiem,a ono coś widzi na wystawie i nie chce odejść. Wtedy ona mówi, że je tu zostawi i odchodzi. A ono w ryk hahahah :D

cocco03

uwierz mi że też tak mam :D zauważyłam że coraz więcej młodych ludzi ma takie odczucia. np mnie aż się niedobrze robi na myśl o ślubie. nie dla mnie takie numery z weselem i grupką dzieci :D

Blab

Mam tak samo :D

Blab

Hehe, ja w sumie też mam takie odczucia. Dzieci co prawda lubię w miarę, ale wolę być sama sobie, niezależna, póki co bynajmniej :)

Camilla3

ja nawet nie wiem dlaczego mam takie odczucia , że dzieci mnie odrzucają i to nie mija z wiekiem chociaż rodzina uważa że mi przejdzie ale ja wiem że nie :D

Blab

hahaha :) Moja przyjaciółka nie lubi małych dzieci, tylko już takie większe, które umieją mówić..:) I ja z druga przyjaciółką mówimy, że jak będzie miała swoje to jej przejdzie..:) Ona twierdzi, że może, ale nie jest pewna i przekonana...;)

jagodajulia

Moja koleżanka stwierdziła, że mieć swoje dzieci jest super, bo na starość jest się z kogo pośmiać :D

Blab

No ja nerwowa i wybuchowa jestem, dlatego musiałabym znaleźć w sobie duuuuuuuże pokłady cierpliwości dla takiego dziecka ;p

Camilla3

ja nie mam cierpliwości a poza tym posiadanie własnych dzieci i małżeństwo kojarzy mi się z utratą wolności :D

Blab

Mam ten sam pogląd :) Chociaż może za kilka lat wolność mi się znudzi, zobaczymy, co to będzie.

Camilla3

ja sobie powiedziałam że ślub wezmę ale cywilny bo nie mam pewności na jakiego człowieka trafię a ta awersja do dzieci może mi kiedyś minie ;)