PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Spodobała mi się piosenka, którą śpiewała Violeta w "Piekle". Szukał jej już ktoś? Można
gdzieś ją znaleźć? :)

cocco03

Niestety nie wiem....
Ale jej piosenka i ruchy skojarzyły mi się z Rosario Montes z Gorzkiej zemsty:D

tysiek2212

Trochę szmirowata, ale ja lubię takie rytmy cumbia ;)

Niestety nie oglądałam Gorzkiej zemsty.

cocco03

Mam do gorzkiej zemsty sentyment:) świetna:) Co prawda mało telenowel oglądałam, ale ta ma swój urok:)
i piosenki były w niej mega:D

tysiek2212

To koniecznie muszę je obsłuchać ;)

ocenił(a) serial na 7
tysiek2212

Gorzka zemsta była świetna:) Chyba numer jeden u mnie- nawet CME jej nie przebiło, choć je też uwielbiałam:) A piosenki rzeczywiście mega :)

p_o_n_

Tak, miała w sobie coś:)

cocco03

cocco dla Ciebie:D

http://www.youtube.com/watch?v=cAT6yyaVdco&feature=related

tysiek2212

Aaa przypominam sobie...zaczęłam oglądać ten serial, ale sama nie wiem czemu tylko początek.

Pioseneczka całkiem w moim guście, zawsze mnie ciągnie do takich tanecznych rytmów. Uwielbiałam kiedy Milagros chodziła na tańce w "Zbuntowanym..." tam też leciały takie hiciory ;)

Jak ktoś tu wejdzie zaraz nas wyśmieje. A tam... niech się śmieją padalce :D

cocco03

oj tam, teraz rytmy latynoskie są na czasie:D nossa nossa hah:D
fejnie się do nich tańczy:D Milagros wymiatała, to prawda:)

tysiek2212

A tak zbaczając z tematu....ten facio Violety niezbyt ;)

cocco03

taki jakiś stary... :D
A ten barman z piekła w niej zakochany chyba jeszcze;) więc wszystko się może zdażyć;p

tysiek2212

Na końcu jest z jakimś przystojniakiem.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Mam takie same zdanie. ze też ona na niego poleciała. A teraz spoiler. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. Kiedyś obejrzałam urywek jakiegoś odcinka i było tam, że ten facet ma żonę i dzieci bo spotkała się z nimi Violeta.

Selena_Evrillo

Nic nie wiem do przodu, ale ten facet od początku mi się nie podobał, więc zdziwiona nie będę.

Na pewno na końcu Violeta jest z jakimś mężczyzną. Tańczy z nim na przyjęciu u Luciany i Rodriga, ale kim on jest to nie wiem. Będę szukać po odcinkach jak znajdę czas :)

cocco03

a to nie jest marcial

magazynier_48

Na pewno nie jest to Marcial.

cocco03

z tym co sie całowała

Selena_Evrillo

Tam masz rację. Sprawdziłam
SPOJLER
Marcial będzie oszukiwał Violetę, tak naprawdę ma żonę i dwoje dzieci, a Violeta jest mu potrzebna po to, by mógł on zdobyć jak najwięcej informacji o nocnym klubie.

cocco03

a czemu on jej to robi

magazynier_48

Bo jest palantem.

cocco03

Wcale ten gość mi się nie podobał. Ani to ładne, ani młode :P
SPOILER
Tak, później do Violety podbija jakiś przystojniak, ale nie wiem kim on jest...

jagodajulia

Na końcu tańczą razem na przyjęciu L i R, wyglądają na bardzo szczęśliwych, ale żeby dotrzeć im on jest trzeba by lecieć odcinkami, a mnie się nie chce ;)

cocco03

Ja nie mam czasu... Z tego,co widziałam to chyba ten gościu jest bogaty. Violeta chyba założyła jakąś firmę, może myjnię samochodową i wiem, że do niej przyjechał... ale nie wiem jak się poznali...

jagodajulia

O jaka przedsiębiorcza :)
Już nie mogę się doczekać jak się dowie, ze Marcial to krętacz. Nie mogę zdzierżyć tej mordy :D

cocco03

Tak, tak sądzę, że założy firmę, ale nie wiem czy sama, czy nie wejdzie w spółkę. Będą miały takie śmieszne kombinezony i zaskakującą nazwę :) Przynajmniej dla nas ;)
Ja też gęby tego jej chłopaka nie mogę znieść..:/

jagodajulia

Możesz napisać jaka to nazwa w temacie spojlerów? :)

cocco03

OK :) Napiszę ;) Mam nadzieję, że nie pomylę, bo to dawno oglądałam :D

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Ja też go nie mogę zcierpieć :/ Wygląda jak nie powiem co, wogule nie rozumiem Violety. Rzuca się na pierwszego który jej powie że jest piękna lub coś w tym stylu a nie widzi wpatrzonego w nią barmana...

p_o_n_

Też się dziwię, że na niego poleciała. Jednak trochę jestem w stanie zrozumieć. Po prostu w "Piekle" mężczyźni nie darzą jej takim szacunkiem, a tu pojawia się szarmancki facio, któremu nie przeszkadza jej praca. :)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

No niby tak, ale koleś mówi jej że jest piekna tak naprawde nie wiedząc jak wyglada, bo widział ja wted tylko jako Coral. Mam nadzieje ze jak najszybciej sie rozstaną.

p_o_n_

Rozstaną, bo to niezły palant.