Spodobała mi się piosenka, którą śpiewała Violeta w "Piekle". Szukał jej już ktoś? Można
gdzieś ją znaleźć? :)
Niestety nie wiem....
Ale jej piosenka i ruchy skojarzyły mi się z Rosario Montes z Gorzkiej zemsty:D
Mam do gorzkiej zemsty sentyment:) świetna:) Co prawda mało telenowel oglądałam, ale ta ma swój urok:)
i piosenki były w niej mega:D
Gorzka zemsta była świetna:) Chyba numer jeden u mnie- nawet CME jej nie przebiło, choć je też uwielbiałam:) A piosenki rzeczywiście mega :)
Aaa przypominam sobie...zaczęłam oglądać ten serial, ale sama nie wiem czemu tylko początek.
Pioseneczka całkiem w moim guście, zawsze mnie ciągnie do takich tanecznych rytmów. Uwielbiałam kiedy Milagros chodziła na tańce w "Zbuntowanym..." tam też leciały takie hiciory ;)
Jak ktoś tu wejdzie zaraz nas wyśmieje. A tam... niech się śmieją padalce :D
oj tam, teraz rytmy latynoskie są na czasie:D nossa nossa hah:D
fejnie się do nich tańczy:D Milagros wymiatała, to prawda:)
taki jakiś stary... :D
A ten barman z piekła w niej zakochany chyba jeszcze;) więc wszystko się może zdażyć;p
Mam takie same zdanie. ze też ona na niego poleciała. A teraz spoiler. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. Kiedyś obejrzałam urywek jakiegoś odcinka i było tam, że ten facet ma żonę i dzieci bo spotkała się z nimi Violeta.
Nic nie wiem do przodu, ale ten facet od początku mi się nie podobał, więc zdziwiona nie będę.
Na pewno na końcu Violeta jest z jakimś mężczyzną. Tańczy z nim na przyjęciu u Luciany i Rodriga, ale kim on jest to nie wiem. Będę szukać po odcinkach jak znajdę czas :)
Tam masz rację. Sprawdziłam
SPOJLER
Marcial będzie oszukiwał Violetę, tak naprawdę ma żonę i dwoje dzieci, a Violeta jest mu potrzebna po to, by mógł on zdobyć jak najwięcej informacji o nocnym klubie.
Wcale ten gość mi się nie podobał. Ani to ładne, ani młode :P
SPOILER
Tak, później do Violety podbija jakiś przystojniak, ale nie wiem kim on jest...
Na końcu tańczą razem na przyjęciu L i R, wyglądają na bardzo szczęśliwych, ale żeby dotrzeć im on jest trzeba by lecieć odcinkami, a mnie się nie chce ;)
Ja nie mam czasu... Z tego,co widziałam to chyba ten gościu jest bogaty. Violeta chyba założyła jakąś firmę, może myjnię samochodową i wiem, że do niej przyjechał... ale nie wiem jak się poznali...
O jaka przedsiębiorcza :)
Już nie mogę się doczekać jak się dowie, ze Marcial to krętacz. Nie mogę zdzierżyć tej mordy :D
Tak, tak sądzę, że założy firmę, ale nie wiem czy sama, czy nie wejdzie w spółkę. Będą miały takie śmieszne kombinezony i zaskakującą nazwę :) Przynajmniej dla nas ;)
Ja też gęby tego jej chłopaka nie mogę znieść..:/
Ja też go nie mogę zcierpieć :/ Wygląda jak nie powiem co, wogule nie rozumiem Violety. Rzuca się na pierwszego który jej powie że jest piękna lub coś w tym stylu a nie widzi wpatrzonego w nią barmana...
Też się dziwię, że na niego poleciała. Jednak trochę jestem w stanie zrozumieć. Po prostu w "Piekle" mężczyźni nie darzą jej takim szacunkiem, a tu pojawia się szarmancki facio, któremu nie przeszkadza jej praca. :)
No niby tak, ale koleś mówi jej że jest piekna tak naprawde nie wiedząc jak wyglada, bo widział ja wted tylko jako Coral. Mam nadzieje ze jak najszybciej sie rozstaną.