PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Nowa Telenowela poleci od Marca o godzinie 19 , Tytul to Porque el amor Manda To
Telenowela .komediowa 95 odcinkow ,bedzie leciala od Marca od Poniedzialku do Czwartku
,nie wytrzymam zas Televisa ,tak pisze na wikipedii ze ,Tv4 wykupila ta Telenowele :(

tomii21

A coś nie tak z nią?

tomii21

Ale super!!! Chciałam ją obejrzeć :)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Też się cieszę na tą telkę tylko nie chciałabym , żeby była to powtórka z "Ja ona i eva"

alexa6971

Ja nie będę miała porównania, bo nie oglądam PESE ;)

alexa6971

To nie jest powtórka PESE. PEAM to inna historia ;)

tomii21

Wątpię, aby to była prawda. Wiki często kłamie... Ja nic nie słyszałam, aby PEAM u nas leciało...:( A szkoda, bo wg mnie to świetna telka i lepsza od PESE, bo w PESE było kilka mega irytujących osób.

ocenił(a) serial na 6
tomii21

A niech sobie leci ..co w tym złego ?
Nie wiem czy będę oglądać bo oglądam ,,Otchłań namiętności'' nie wiem czy uda mi się dwa na raz.
Poza tym nie przepadam za Blancą Soto... widziałam ją w ,,Evie Lunie'' i serial tak mnie drażnił,że zrezygnowałam z oglądania po jakiś 20 odcinkach..

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Uwierz, że w PEAM Blanca Soto to zupełnie inna postać niż Eva Luna. Pewna siebie, twarda, elegancka, wie czego chce i nie ma w sobie nic z poprzedniej roli. A do tego partneruje jej boski Fer Colunga:)
Choć i tak nie wierzę w te brednie z wikipedii... T4 aż tak się nie rozrzuca telkami, przynajmniej w ostatnich sezonach:/

użytkownik usunięty
tomii21

a co to za telka ? nie wiem czy będę ogladać bo oglądam OTCHŁAŃ NAMIĘTNOŚCI

użytkownik usunięty
tomii21

a co to za telka ? nie wiem czy będę ogladać bo oglądam OTCHŁAŃ NAMIĘTNOŚCI