PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Ta telenowela jest aż zabardzo przewidywalna . Od samego początku można domyśleć wielu wontków . Jak dotąd oglądałam to z nadzieją że jakoś się to bardziej rozkręci ale narazie się nato nie zapowiada . Miałam nadzieje że coś pusczą po Eva Luna i będzie co oglądać a tu nic .

malga927

nie bedzie

użytkownik usunięty
magazynier_48

O ILE WIEM TO NA MIEJSCU ev BEDĄ POWTÓRKI uKRYTEJ MIOŚCI

ocenił(a) serial na 6

Właśnie na razie nic nowego nie puszczą . Mogli by coś puścić na miejsce komisarz rex .

malga927

Najbardziej irytujące było to, że Komisarz Rex był puszczany wieczorem i powtórka rano.

niom narazie nie poszcza.

użytkownik usunięty
malga927

Lepiej nie oglądaj żadnych seriali, tylko zajmij się szkołą i odrabianiem lekcji, bo błędów i literówek w Twoich 4 zdaniach jest tyle, że słabo się robi.

ocenił(a) serial na 5

Po co te zlosliwosci ? Myslalam, ze chociaz tutaj panuje mila atmosfera ...

użytkownik usunięty
dropsik417

Jeszcze milej by było, gdyby każdy chociaż odrobinę uwagi przykładał do tego jak pisze. Używanie znaków interpunkcyjnych nie boli, a błędy podkreślają się same. Może jestem już za stara na forum serialowe, ale strasznie mnie denerwuje, że rośnie pokolenie analfabetów i widać to niestety na każdym kroku.

ocenił(a) serial na 5

Yhym ... Ja np. nie jestem szczesliwym posiadaczem polskiego komputera, z polskim oprogramowaniem i nie mam mozliwosci uzywania polskich znakow. A i tak ktos, kiedys uznal, ze to moje lenistwo i kalecze jezyk . No i nie kazdy jest geniuszem ortograficznym, o dysortografi slyszalas? Osobiscie nie jestem, a zdarza mi sie strzelic mega byka... jak wiekszosci z nas zapewne.

użytkownik usunięty
dropsik417

Też mi się zdarza robić błędy, nie mówię, że nie, ale pisząc na komputerze i mając dostęp do internetu sprawdzenie jakiegoś słowa, którego pisowni nie jesteśmy pewni to jakieś 3 sekundy, więc chrzanienie o dysortografii jest po prostu ŚMIESZNE. Teraz każdy ma dysortografię, dysleksję, dyskalkulię... chyba dysmózgowie z powodu lenistwa:/ poza tym nawet jak ktoś ma stwierdzoną dysortografię, to nie znaczy, rze sobje powinjen pisać jak mu jezd wygodnie, bo on ma dysortografię i nic na to nie poradzi. To trzeba ćwiczyć, no ale pewnie, że łatwiej jest się migać:D

ocenił(a) serial na 5

No i niech sobie pisze. Polska - wolny kraj ... ponoc.

użytkownik usunięty
dropsik417

No i niech sobie pisze. Wspaniały argument! Czyli jak ktoś będzie chciał Cię uderzyć, bo będzie miał stwierdzone adhd i akurat będzie miał na to ochotę, to może podejść i to zrobić? Też powiesz: No i niech sobie bije! Polska - wolny kraj!

ocenił(a) serial na 5

Mi swoim pisaniem krzywdy nie robi, wiec porownanie do bicia jest tutaj co najmniej debilne. Myslalam, ze jest to forum do oceniania filmow, seriali itp., a nie pisowni uzytkownikow.

użytkownik usunięty
dropsik417

Dobrze myślałaś, ale sama też napisałaś, że Polska, to wolny kraj, więc mam prawo wyrazić własne zdanie, nawet jeśli nie dotyczy serialu. Myślę, że to koniec naszej dyskusji, bo i tak ona do niczego nie prowadzi.

ocenił(a) serial na 5

I tu sie z Toba zgadzam. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
dropsik417

O to nie dadzą posłuchać piosenki tylko coś znowu im odwala teraz puszczają strudzoną wersję chodzi o tv4 jak by co.

ocenił(a) serial na 5
Zbuntowany_RBD

Mnie to akurat cieszy, bo czesto nie mam czasu ogladac w godzinach emisji i nagrywam na dekoder. Czesto ucinalo mi koncowke, czas nagrywania sie skonczyl, a serial lecial dalej. Teraz jest lepiej :)