PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Rosalena

ocenił(a) serial na 5

Mam dosc tej rozwrzeszczanej histeryczki, ktora to uwaza sie za kobiete z klasa lepsza od
innych. Ciagle mowi o tym swoim niby cierpieniu, ktore ona doswiadcza. Chyba nawet do
konca nie wie co to znaczy.
Wierzaca, a nienawidzi wszystkich dookola siebie, lacznie ze swoim mezem, ktory swoja
droga nie wiem jak z nia wytrzymuje, bo z nia to chyba sam diabel by nie wytrzymal. Lata do
ksiedza chyba tylko po to by usprawiedliwiac przed soba swoje grzechy.
Sztywna, zimna, zaklamana histeryczka. Jak bardzo rozni sie od swojej siostry.

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Ta kobieta jest pomylona. Chce rządzić życiem swoich dzieci bo niby wie co dla nich najlepsze a tak naprawdę chodzi tylko o jej dobro. To jak traktuje Jane bardzo mnie denerwuje też. Nie wiem czemu ten ksiądz się z nią jeszcze zadaje, a Maximina podziwiam podziwiam że z nią wytrzymuje. On jest jaki jest- wrobił Claudia, zdradza żonę ale za to widać że kocha swoje dzieci i szanuje ich decyzje choć się z nimi często nie zgadza.

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

A kto by takiej nie zdradzal ;P Nie zdazylam dzisiaj do domu na 17 i nie ustawilam nagrywania ... nie wyrobie do poniedzialku :(
Masakra ... uzaleznilam sie :D

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

A myślałam że tylko ze mną jest coś nie tego bo normalnie tak mnie ona wciągła że masakra :D

dropsik417

Ja też się wciągnęłam. Zawsze mam zamiar tego nie robić, ale nic z tego nie wychodzi ;)

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Moj chlopak twierdzi, ze od tego "Meksyku" w glowie mi sie przestawia :)

dropsik417

Gdzie tam....nic takiego nam nie grozi. :D

ocenił(a) serial na 5
cocco03

No taaak, tylko "czasami" dopada mnie taka mysl, jakby to bylo przezyc takie cos jak oni ... hehe ;P

dropsik417

aaaaaa no tak :) chyba każdą maniaczkę telenowel to dopada

p_o_n_

Maximino i Roselena są siebie warci, oboje mają grzechy na sumieniu, choć on bardziej się z tym ukrywa, bo Roselena daje poznać sie od razu.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Jasne, ale Maximino jest jakis, taki bardziej ludzki. A z niej taka gora lodowa :/

dropsik417

Najlepiej było jak Misiaczek chciał się "kochać z żoną", a Roselena "zwariowałeś?!" :D

ocenił(a) serial na 5
cocco03

O ile tak naprawde chcial :D zdziwil by sie biedny jakby ona rowniez chciala :P
Podoba mi sie w jaki sposob Vicky wypowiada to slowo ;)

dropsik417

Możliwe, że chciał tylko zrobić wrażenie w stylu "przecież się starałem" ;)

Vicky jest w ogóle zakręcona, a ten jej tatuś to tak ją chroni :D

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Zastanawiam sie czy tam naprawde wszyscy sa tacy staroswieccy. Mieszkanie przed slubem? Jak mozna. Wychodzenie wieczorem z domu? Nie wypada. Wogole jakies wybieranie swoim dzieciom partnera. Blogoslawienstwo. Sex przed slubem !? Bron Boze! No i wszyscy tacy swieci, wielce wierzacy i rozmawiaja z Najswietsza Panienka....
U nas tego nie ma ...

dropsik417

Te rozmowy są trochę irytujące nie obrażając niczyjej wiary oczywiście. Na przykład Luciana kiedy za każdym razem gdy wpadała do pokoju dziękowała albo prosiła o coś N.P. "Proszę Cię zabierz go ode mnie!!!" "Och dziękuję za te piękne buty i sukienkę" :D

użytkownik usunięty
dropsik417

mnie to nie przeszkadza , nawet mi się podoba

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Ten ojciec Vicky to dziwny jest przynajmniej jak na nasze polskie realia. A to jak ona się często tłumaczy że nie może gdzieś wyjść bo jej tata nie puści a jednak swoje lata już ma a nie tyle żeby sie pytać taty o pozwolenie...

p_o_n_

Po stracie żony tatuś aż za bardzo się związał z Vicky, pewnie stąd ta nadopiekuńczość.

użytkownik usunięty
cocco03

oj tak to było dobre i jak tu się niedziwić zę ma kochankę

Na Vicky to Maximino się wyżywa. Trochę się dziewczyna spóźniła, a on już do niej z mordą ;)

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Nie denerwuje was postawa Roseleny? Tzn. ta głowa zawsze uniesiona do góry, wybałuszone oczy i wzrok jakby sie miała rozpłakac?

p_o_n_

Denerwuje i to jak. Ona powinna zostać twarzą żelu dezynfekującego, bo cały czas go używa :D

użytkownik usunięty
p_o_n_

no dokładnie , to najbardziej denerwująca postać w tym serialu

ocenił(a) serial na 5

Eee nieee, mnie bardziej Brygida dobija, zwlaszcza jak robi te swoje oblesne minki. Bleeee.
Ale wielka dama z klasa, najwazniejsza ze wszystkich, gleboko wierzaca Rosalena rowniez. Wogole mam wrazenie, ze calkiem zwariuje i bedzie chciala kogos zabic. Tylko prosze bez spoilerow. .... lubie niespodzianki :)

dropsik417

Po Roselenie można się wszystkiego spodziewać, świruska z niej nieprzeciętna.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Mam nadzieje, ze nie dostanie olsnienia dobroci, tylko skonczy w kaftanie ...

dropsik417

Napisze Ci tylko, że raczej nie.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

No i dobrze jakos nie mam ochoty ogladac cudownej przemiany tej .... hipokrytki.

dropsik417

Ja również. :)

p_o_n_

Mnie Roska jeszcze tak bardzo nie denerwuje...
Najbardziej wkurza mnie Brygida, Julie i Gala,a także Gala, Julie i Roselena, gdy coś knują razem...

jagodajulia

Ooo Brygida i te jej telefony grrrrr....coś okropnego.

cocco03

Tak.. Dzisiaj jak mnie wkurzyła, gdy zadzwoniła do GAli, tylko po to, aby jej powiedzieć, że Roska gada z siostrą MAtilde, a MAtilde i Estelita coś razem szepczą..;/ Co za wredne babsko.. grrrrrr

użytkownik usunięty
p_o_n_

co za baba ? najpierw nawarzyła piwa a teraz nie chce ponieść konsekwencji swoich czynów , ubzdurała sobie ze to dziecko Maxima i Aurory

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Tak sobie pomyślałam: wszystkie narzekamy tak strasznie na Roselene i właśnie z tego wynika, że aktorka ją grająca jest strasznie dobra. Nie wiem jak dla was ale dla mnie to gra najlepiej z wszystkich aktorów bo ma najtrudniejsze zadanie. Jak sądzicie?

p_o_n_

Tak wedlug mnie dorownuje Rosario z MP.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Hehe jej tez galy z orbit wylazily :D
Draznilo mnie jak brala corke za brode, jakis taki drazniacy jej gescik, no i ten ryj wiecznie rozdarty. Nawet maz "ten sam" ;P

dropsik417

Hahahaha ;D fakt ryj to miala , ja meczylam moją koleżanke tym gescikiem ;D

ocenił(a) serial na 5
cocco03

xD A ja mojego psa :D

dropsik417

Ona tego nie znosiła, Twój pies pewnie też :D

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Hehe zawsze szczerzy swoje kly i powarkuje :D ... wyobrazilam sobie Twoja kolezanke (jakkolwiek wyglada) jak robi tak samo :D