PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Jak narazie telenowela ta wypada słabo :( . Głównie główni bochaterowie słabi i bezpółciowi zwłaszcz aktorka grająca Luciane !!!!!! Narazie ogladam to z przyzwyczajenia bo od wielu lat oglądam wieczorami serjale na TV 4 . I pierwszy raz od początku telka wydaje mi się słaba . Szczerze mówiąc miałam nadzieje że zamiast Ukrytej miłości puszczą " Absimo de Pasion " . Niewiem może moja niechęć wynika z tego że bardzo nielubie aktorki Zuria Vega ? Gabriel Soto też jest słaby , chociaż tu prezętuje się owiele lepiej niż w Zaklętej Miłości .

użytkownik usunięty
malga927

Ja też miałam nadzieje puszczą Absimo de Pasion ,ale może dadzą to po tej ,ale ta telka dla mnie jest fajna . Nie będzie nić o 19 ?

bedzie galileo>

ocenił(a) serial na 8
malga927

Ja w sumie zaczęłam oglądać te telke również z przyzwyczajenia. Denerwują mnie różne wątki, są zbyt śmieszne jak i nierealne, po prostu dziwne ;/ Nie podoba mi się także główny bohater Rodrigo a przecież główni bohaterzy są najważniejsi, bo wtedy czeka się na ich losy z niecierpliwością...
Ale mimo wszystko pomału przekonuje się co do tej telki, mam nadzieję, że się rozkreci :)
Dobrze, że Luciana wyjechała do stolicy, myślę, że tu akcja będzie lepsza. Szczerze nie lubię wątków w rodzinnej wiosce Lucianny.