PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Aktorka której nie lubię(jak dla mnie bardzo słaba) i aktor którego nie cierpię(jak na niego patrzę to mnie ''trzepie''), wybuchowa mieszanka ciekawe co z tego wyniknie?

ocenił(a) serial na 3
wikiw99

Widać, że mało występowała i jest zapewne niezbyt doświadczona. Aktorka z Zakazanego uczucia, która grała Ane Paule, też nie jest zbyt doświadczona i ogółem z jej roli wyszła katastrofa. Tego aktora lubię, dlatego też jestem ciekawa, co z tego wyniknie.

Hadley

Ja się bardzo cieszę że gra tu Jessica Coch. Uwielbiam ją , przynajmniej jest ktoś kto trochę ożywi tą telenowelę

ocenił(a) serial na 2
wikiw99

zgadzam się , aktorka do kitu , ciągle ta sama mina do tego brzydka . Główny bohater też kiepski , nie lubię go , widziałam go w innych telenowelach

ocenił(a) serial na 8
wikiw99

Zuria Vega - tragedia,nie znoszę tej aktorki, jeśli w ogóle można ją tak nazwać... Soto talentem nie grzeszy, ale idzie Go znieść. Ogólnie miałam nadzieję,że puszczą coś lepszego....

ocenił(a) serial na 3
wikiw99

Po pierwszych odcinkach nieco zmieniłam zdanie. Vega bardzo ładnie wygląda i jak na razie dobrze gra.

Hadley

tu vega gra lepiej niz w morzu milosci ......................tam to rzeczywiscie gra nazwac nie mozna bylo ,widac ,ze troche wydoroslala

ocenił(a) serial na 8
yecur

ja natomiast nie jestem przekonana co do Rodrigo, być może dlatego, że cały czas kojarzy mi się tylko z bohaterem z ,,Przyjaciółki i rywalki" a tam co prawda gral dobrego ale brzydkiego. W tej telce mnie jakoś tak w sumie bez powodu wnerwia ehhh...
Szkoda, że bohater Aquiles gra takiego złego człowieka, w ,,Zakazanym uczuciu" grał Federica, który był dobrym człowiekiem, choć przyznam, że chyba pasują mu jednak te złe role ;p
Hannah natomiast kojarzy mi się z telenoweli ,,Marina" ale tu chyba będzie grała lepszą rolę jeśli chodzi o zachowanie, charakter.
Jak narazie Jessica Cioch wydaje się w miarę ok, zobaczymy co będzie dalej, czy zagra tak dobrze jak w ,,Kiedy się zakocham"
Cieszę się również, że pojawi się także aktorka, która grała w ,,Kiedy się zakocham" Alfonsine :P

ocenił(a) serial na 3
madzia124

Coch jest tak marna, że masakra. Podobała mi się rola Soto w "Przyjaciółkach i rywalkach" może i grał z początku tego brzydkiego, ale przecież potem przeszedł metamorfozę :). Jak na razie jest dobrze, zobaczymy czy tak się utrzyma.

Hadley

Ja ją lubię jest lepsza niż Zuria Vega

ocenił(a) serial na 3
Blab

Może pod względem doświadczenia i gry aktorskiej. Zresztą zazwyczaj wszystkie czarne charaktery są wyraziste w przeciwieństwie do tych dobrych. Coch jest po prostu z wyglądu brzydka i te role ma takie drażniące :). Ale Vega jest o wiele ładniejsza.

Hadley

dla mnie soto pasuje do rol wlasnie tych zlych co walcza o kobiete a jej nie dostaja:) i do tego by sie nadawal:))

yecur

Prawda? ;) i potem mogą sobie nieudolnie płakać.

Hadley

Brzydka nie jest ale ona ma w telenowelach specyficzne zachowanie, które powoduje że wiele osób jej nie lubi. Wydaje się złośliwa prawda?

Blab

Wg mnie Coch wydaje się złośliwa, wredna, podła nie znoszę jak się uśmiecha. Jej osoba mnie drażni.

jagodajulia

Ja ją lubię , nawet nie wiem czemu ;)

Blab

Mnie się wydaje, że ona jest stworzona do grania złych postaci. Chociaż w MP pod koniec Renata sie trochę zmieniła i była bardzo wiarygodna, więc może jako dobra też by się sprawdziła.

cocco03

Tak samo jak Roberta w ostatnim odcinku CME. W sumie może mogłaby gdyby chciała :D

Blab

To ona miała grać Renatę w CME. To nie wyszłoby na dobre temu serialowi, nie ma lepszej aktorki od Silvii Navarro.

ocenił(a) serial na 3
Blab

W końcu taka jej rola :) ale i tak jej nie lubię.

Blab

Zgadzam się, jest o wiele lepsza pod względem aktorskim. Zuria jeszcze musi popracować ;)

yecur

Też zauważyłam, że vega jakby dojrzała. W ''morzu miłości'' zachowywała się jak dziecko. Miny, gesty jakby miała 12 lat, tu troszkę lepiej wypada, ale co do jej gry to dalej marnie.

wikiw99

mnie coch nadal sie kojarzy z rola roberty i nie moge sie przyzwyczaic do jej obecnej roli:))) tam byla mega:))

ocenił(a) serial na 3
wikiw99

Też bałam się, że jako taka niedoświadczona będzie marnie grała, ale pozytywnie mnie zaskoczyła i uważam, że nie jest źle.

ocenił(a) serial na 8
Hadley

Jak na razie nie jest źle .Co najlepsze serial już mi się podoba zobaczymy jak będzie dalej

ocenił(a) serial na 8
Monia16_2

Aktorka, która gra Violete a w CME grała Alfonsine całkiem inaczej tu wygląda i całkiem inny ma styl. Wiem, że to normalne, ale w CME była bardziej kobieca i w ogóle widać było jej piękną urodę, czego w tej telce jej brakuje a szkoda, bo jest ładna :) i chyba będzię grała również dobrą :)