Czy wy też zauważacie dużo podobieństw miedzy Ukryta Miłość i Osaczona ??
w czym niby te podobienstwa?????a akurat nie widze zadnych ,rozni aktorzy ,fabula ?w czym wedlug ciebie sa podobne?ja bym nawet rzekla ,ze te telki nie sa kompletnie w niczym podobne ....
Osaczona : Diana główna bohaterka Osaczonej pracowała u Irazabalów jako pielęgniarka była wychowywana przez babcie która tak naprawdę niebyła z nią spokrewniona jej biologiczną matkom była Fedora która przez podstęp Octavi została wsadzona do więzienia i pozbawiona swojego majątku który przejęła podstępem Octavia .
Ukryta Miłość : Luciana pracuje u Torreslandów jako służąca jak się okazuje osoby które ją wychowywały nie są jej biologicznymi rodzicami jej prawdziwym ojcem jest Claudio Linares który na skutek podstępu Maximina Toreslanda trafia do więzienia i traci przez niego swój dobytek .
Z tych wzgledow podobna.
A z innej beczki, w Zakazanym uczuciu Vanesse powinna grac aktorka, ktora w Osaczonej gra Diane. Wedlug mnie jest bardzo podobna do "Any Pauli".
Też zauważyłam podobieństwo.
Ale ogólnie bardzo podobał mi sie serial ,,Osaczona'' i zauważyłam,ze ,,Duch Eleny'' był mega podobny.Nawet niektórzy aktorzy ci sami.
,,Ukryta prawda'' też trochę podobna do ,,Osaczonej'' ale ,,Duch Eleny '' bardziej.
Są podobne, bo to telenowele mniej więcej tego samego rodzaju.
Mnie jednak bardziej podoba się URPEA :)
Według mnie do Osaczonej bardziej podobna jest Eva Luna , natomiast do URPEA podobna jest Marina i niekiedy CME (ale tylko w niektórych momentach)
URPEA nie jest podobne do Osaczonej. O ile niektóre elementy są podobne to tyle, przecież to tylko telki, a one są schematyczne.
Poza tym Osaczona to dno.
URPEA jest bardzo dobra, a Eva Luna jest genialna ;)