PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Jakie są wasze ulubione postacie w tej telenoweli? Ja wam przedstawię moją pierwszą dziesiątkę :D
1. Cony
2. Melissa
3. Aldo
4. Patricio
5. Violeta
6. Óscar
7. Luciana
8. Aquiles
9. Hannah
10. Gala

Blab

Brígida (nie no żartuje nie cierpie jej). Nie wiem trudny wybór w sumie. Część aktorów znam z innych seriali i tak dziwnie mi się ich ogląda w tej telci, ale moim zdaniem Luciana i Rodrigo nie powinni grać głównej roli. Mogliby dać kogoś ładniejszego np.: Marjolie de Sousa (ma taką ładną twarz) i William'a Levy'ego, ale to tylko moje zdanie. Każdy ma inne.

nm_1996

a mnie by sie podobala Florencea de Sarracho ,ma sympatyczna twarz ,i przy tym taka delikatna i skromna

yecur

Ja tez ja lubię. Jako Adriana była cudna :)

yecur

No ona też by była lepsza niż Zuria.

Blab

Najsympatyczniejsza jest Hannah - uwielbiam ją, ale numerem jeden jest Patricio :)
Lubię też Cony, Melissę (jest taka rozsądna), Violetę, Oscara i Lucianę, Paz, Magdę (świetny duet), oraz Ariche :)
Rodrigo jest mi obojętny.
Natomiast Gala, Juli, Brygida - wredne baby, świetnie grają, ale ich nie lubię.
Aquiles i Procopio - kupa śmiechu, ale do lubienia ich przeze mnie daleka droga.

ocenił(a) serial na 6
Blab

Nie cierpię tych ludzi z wioski ;/

Najbardziej lubię Galę , Patricia ,Violetę i Hannę.
Luciana jest mi obojętna ,szkoda bo zawsze uwielbiałam główne bohaterki.
Rodrigo mnie wkurza -.-

pati1109

Ja tez nie trawie rodriga.luciana tez jest dosc denerwujaca wedlug mnie,ciagle jeczy i wznosi oczy ku gorze....

użytkownik usunięty
yecur

mnie tez ona wnerwia taka sierotka Marysia oferma losu narmalnie

pati1109

cieszę się że ktoś się ze mną wreszcie zgadza w tej kwestii xD mam dość tego że wszyscy lubią tylko dobrych bohaterów

użytkownik usunięty
Blab

dla mnie najlepszy jest Achilles i mówię to serio

Blab

Ja uwielbiam Patricia, Ariche, Janę, Melissę, Conny, Claudia, Lucianę, Rodriga, Violetę, Magdę, Matilde :)