Jakie są wasze ulubione postacie w tej telenoweli? Ja wam przedstawię moją pierwszą dziesiątkę :D
1. Cony
2. Melissa
3. Aldo
4. Patricio
5. Violeta
6. Óscar
7. Luciana
8. Aquiles
9. Hannah
10. Gala
Brígida (nie no żartuje nie cierpie jej). Nie wiem trudny wybór w sumie. Część aktorów znam z innych seriali i tak dziwnie mi się ich ogląda w tej telci, ale moim zdaniem Luciana i Rodrigo nie powinni grać głównej roli. Mogliby dać kogoś ładniejszego np.: Marjolie de Sousa (ma taką ładną twarz) i William'a Levy'ego, ale to tylko moje zdanie. Każdy ma inne.
a mnie by sie podobala Florencea de Sarracho ,ma sympatyczna twarz ,i przy tym taka delikatna i skromna
Najsympatyczniejsza jest Hannah - uwielbiam ją, ale numerem jeden jest Patricio :)
Lubię też Cony, Melissę (jest taka rozsądna), Violetę, Oscara i Lucianę, Paz, Magdę (świetny duet), oraz Ariche :)
Rodrigo jest mi obojętny.
Natomiast Gala, Juli, Brygida - wredne baby, świetnie grają, ale ich nie lubię.
Aquiles i Procopio - kupa śmiechu, ale do lubienia ich przeze mnie daleka droga.
Nie cierpię tych ludzi z wioski ;/
Najbardziej lubię Galę , Patricia ,Violetę i Hannę.
Luciana jest mi obojętna ,szkoda bo zawsze uwielbiałam główne bohaterki.
Rodrigo mnie wkurza -.-
Ja tez nie trawie rodriga.luciana tez jest dosc denerwujaca wedlug mnie,ciagle jeczy i wznosi oczy ku gorze....
cieszę się że ktoś się ze mną wreszcie zgadza w tej kwestii xD mam dość tego że wszyscy lubią tylko dobrych bohaterów