Rodrigo przespał się z nią 3 dni wcześniej a ona już ma objawy.. Trochę to naciągane ;)
Reżyserka chyba z polsatu, tak samo jak czystym absurdem jest wróżenie ciąży w oczu :D
Ta.. Luciana zaszła w ciąże jakiś miesiąc przed nią a sie pewnie dowiedzą w tym samym czasie ..
Naciągane te szybkie objawy itd.
Ale głupie też było jak Paz z oczu Luciany wyczytała ,że jest ona w ciąży...
Boże.. po oczach ?
Ten serial się niestety zaczyna robić absurdalny własnie przez tego typu rzeczy.. ciekawe co jeszcze wymyślą? Roselena latająca na jednorożcu? ;)
Hmmm już w jednej telce niania z oczu villiany wyczytała, że ta nie jest w ciąży... Hmmm może w Meksyku jest to związane z jakąś ich tradycją? Nie wiem. Dla nas może to absurdalne, ale może dla nich to coś bardziej normalnego...
Nie no bez jaj, osobiście byłam w ciąży i jakoś nie zauważyłam żeby moje oczy jakoś się wtedy zmieniły...
A ja słyszałam że to prawda, że niektórzy potrafią z oczu i twarzy "wyczytać" ciążę...
Jeeezu i to jak naciągane. ;) Luciana jak wróciła z Rodrigiem z podróży poślubnej to jak poszli do ojca Honesto już miała zawroty głowy :D Pamiętacie? Czyli objawy zarówno u niej jak i u Gali kilka dni po zapłodnieniu - ale czad :D
no włąśnie , tak szybko . dopiero co poszli do łóżka a ona już ma mdłości , ale oni to wymyślają
jak powiedział mój brak tak mu powiedziałam że Rodrigo będzie miał od razu 2 dzieci z Galą i Licianą to powiedział" a to ogier" i chyba ma racje