PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Violeta

ocenił(a) serial na 7

To co wyczynia teraz ta dziewczyna jest obrzydliwe. Rozumiem, że została zraniona i się zawiodła na facecie no ale bez przesady. Stała się interesowna i jedynie na kasie jej zależy, bo została raz w hotelu u Luciany i zapragneła takiego życia, Poza tym wie jakim typem człowieka jest Trueba :/

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

Ale w sumie jak Luciana pierwszy raz pojawiła się u niej też dała delikatnie do zrozumienia, że wygoda i bogactwo jest ważne. Wiadomo każdy zapewne wolałby lepsze warunki czy lepiej płatną prace, bo np. zachowania Luciany też są dziwne kiedy odmawia czegoś itp.

p_o_n_

Jest interesowna, ale nie dziwię się, że chce wygodnego życia. Patrząc na Lucianę każdy by zazdrościł, że bogactwo spadło jej jak z nieba.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

No ale jak wiadomo Lucianie pewnie nie bardzo podoba się to nagłe bogactwo :P z chęcią mogłaby je oddać Violecie ;p

madzia124

To powinna tak zrobić skoro jej ciąży.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Można chcieć wygodnego życia, ale nie trzeba od razu wychodzić za jakiegoś okropnego starucha. To, że ja chcę wygodnego życia nie oznacza że rzucam się na pierwszego lepszego z kasą. Jeżeli się bardzo czegoś chce to można to osiągnąć innymi sposobami a nie iść na łatwiznę.
Czepiacie się Luciany o ciągłe modlitwy, albo to że nie chce bogactwa. Jej postać to dziewczyna, która żyła religijnie i skromnie ale za to szczęśliwie i nie koniecznie zależało jej na kasie. Może trochę przekoloryzowali ją ale no normalne w telkach. Poza tym jeżeli porównujemy ją do europejskich dziewczyn to normalne, że trudno uwierzyć że takie osoby istnieją ale pamiętajcie- ona pochodzi z Meksyku i w dodatku z małej wioski co oznacza całkowicie inny świat, kulturę i zachowanie.

p_o_n_

Jestem pewna, że takie sytuacje jak Violety zdarzają się bardzo często.

użytkownik usunięty
cocco03

dokładanie tak wszędzie znajdą się takie laski tzw. sponsoring jest teraz modny , ale to zalęży od człowieka czy nas coś takiego pójdzie , ja sobie tego nie wyobrażam

użytkownik usunięty
p_o_n_

liczy że dziadek szybko kitnie i przejmie majątek , rozumiem że tyle lat żyła skromnie i musiałą pracować w nędznym barze ale wyjść za starucha dla kasy to przesada , ciekawe jakby wywiązywała się z obowiązków małżeńskich haha..

Z tym byłoby gorzej ;D

ocenił(a) serial na 8

Już widze jak wtedy Aqiules byłby zadowolony :D
Nie wiadomo czy dożył by tego tak bardzo oczekując heh

madzia124

Zacząłby się krztusić z radości od cygara i pyk amen, nie ma dziada :D

użytkownik usunięty
cocco03

haha..rozwaliłaś tym tekstem system , a to miałby pecha dziadek

:D

ocenił(a) serial na 6
p_o_n_

Ja nie rozumiem ani jej ani Luciany..
Violetta za wszelką cene chce byc bogata no cóż..
Luciana ma wielki majątek i zamiast sie z tego ciszyc to narzeka..
Jeśli nie chce tej kasy to niech da innym ... niech da Bratu żeby mógł sobie kupic jakiś fajny samochód i restauracje , niech da Violecie troche żeby sobie kupiła co nie co ..Niech wykorzysta swoje bogactwo i wpływy do czegoś dobrego i niech pomyśli o swoim dziecku.

ocenił(a) serial na 8
pati1109

No ale wiesz jak może tak Luciana rozdawać ,,nie swoją kase" miałaby wyrzuty sumienia :D

madzia124

:D no pewnie niech kasa stoi i się mrozi.